Whatever Happened To 'Law & Order: Hate Crimes'?

Whatever Happened To 'Law & Order: Hate Crimes'?
Whatever Happened To 'Law & Order: Hate Crimes'?
Anonim

Law & Order: Hate Crimes har været to år undervejs. Nu hvor de fleste fans har glemt dets eksistens, har NBC besluttet at tage et par skridt mere hen imod at gøre det nye show til en realitet. Med lanceringen af Peacock-streamingplatformen er NBC-producenter i stand til at løse et af de problemer, der fik showet til at forblive på stand-by.

Law & Order-franchisen er ekstraordinært vellykket, og der er allerede flere spin-offs. Faktisk er spin-off'en Law & Order: Special Victims Unit nu mere populær end den originale serie. SVU's popularitet er en af grundene til, at Hate Crimes-spin-off'en blev slået op og derefter lagt på hylden. Ifølge Deadline forklarede NBC-produceren Warren Leight, som er showrunner for SVU, at skabelsen af et nyt show til Chris Meloni var executive producer Dick Wolfs første prioritet. Han udt alte, "…det show går først" med henvisning til SVU-spin-off'en med Meloni i hovedrollen kaldet Organised Crime. Selvom Hate Crimes blev slået først, har Chris Melonis fanskare råbt efter hans comeback i over ni år. Organized Crime opfylder faktisk en direkte anmodning fra fans, der var skuffede, da skuespilleren Chris Meloni forlod SVU.

Selv om Hates Crimes bliver nødt til at opbygge en fanskare, er behovet for showet indlysende. Black Lives Matter-bevægelsen har inspireret alle populære medier til at sprede opmærksomhed om racisme og hadforbrydelser. Ifølge Fansided bekræftede Warren Leight i et nyligt podcast-interview status for Hate Crimes. Efter at have været i forproduktionsstadierne i næsten to år, antog mange fans, at spin-off aldrig ville se dagens lys. Leight forklarede årsagen til, at der var en indledende forsinkelse med produktionen. Han sagde: "Det ordforråd, folk bruger, når de begår hadforbrydelser, er ikke acceptabelt for netværks-tv." For at give en nøjagtig skildring af racisme, skal Hate Crimes-spin-off'en bruge racemæssige bagtalelser, der er forbudte almindelige tv-stationer

Selv om netværks-tv ikke har friheden til at vise grafisk sprog, behøver en streamingplatform ikke at overholde de samme regler. NBC lancerer en ny dampende tjeneste kaldet Peacock i juli. Fansided rapporterer, at både executive producer Dick Wolf og showrunner Warren Leight bekræftede, at Peacock ville være det bedste hjem for Hate Crimes. Så nu hvor serien har en platform, mangler den stadig en stjerne.

Warren Leight har ikke annonceret nogen nyheder om en potentiel rollebesætning til Hate Crimes. Ikke desto mindre, da showet først blev lanceret, rapporterede Deadline, at Hate Crimes-enheden ville arbejde under opsyn af SVU og endda kunne låne deres detektiver til at opklare forbrydelser. Derfor er der ikke kun plads til overlap, men Hate Crimes kunne være det spin-off Ice-T har ventet på.

Ice-T har været på SVU i 20 år og har en stor fanskare. Som den eneste sorte detektiv på SVU-truppen har han allerede bragt spørgsmål om raceretfærdighed frem i lyset i den aktuelle serie. Hates Crimes ville være den perfekte mulighed for Ice-T til endelig at blive en headliner og bringe større dybde til sergent Tutuolas karakter.

Amerika er endelig klar til at diskutere den virkelighed, at racisme stadig er udbredt i det 21. århundredes samfund. I betragtning af, at NBC-producenter allerede arbejdede på en spin-off, der specifikt skulle adressere racevold, er det nu tid til at gøre hadforbrydelser til virkelighed. Peacock-streamingtjenesten vil give NBC-producenter frihed til at lave flere processer for at lancere Hate Crimes. Fans bliver nødt til at blive orienteret, men Ice-T ville være den perfekte kandidat til at medvirke i et nyt show, og han har bestemt bet alt sine kontingent til netværket.

Anbefalede: