Whatever Happened To 'Rookie Of The Year'-stjernen Thomas Ian Nicholas?

Indholdsfortegnelse:

Whatever Happened To 'Rookie Of The Year'-stjernen Thomas Ian Nicholas?
Whatever Happened To 'Rookie Of The Year'-stjernen Thomas Ian Nicholas?
Anonim

90'erne var et årti, der indeholdt nogle virkelig spektakulære og mindeværdige børnefilm. Sandlot er tidløs, og det er et perfekt eksempel på, hvad årtiet bød på. Blandt disse mindeværdige børnefilm er ingen ringere end Årets Rookie, der har lagret som en god vin.

Thomas Ian Nicholas var stjernen i den film, og han udmærkede sig sammen med en række erfarne kunstnere, som Gary Busey. Rookie of the Year satte virkelig den unge skuespiller på landkortet, og i årene efter filmens udgivelse har Nicholas fortsat travlt med underholdning.

Lad os tage et kig og se, hvad Thomas Ian Nicholas har lavet.

Thomas Ian Nicholas medvirkede i 'Årets Rookie'

1993's Rookie of the Year er en af de mest elskede sportsfilm fra 90'erne, og det er i høj grad takket være Thomas Ian Nicholas præstation. På trods af at han var en ukendt skuespiller på det tidspunkt, gjorde den unge Nicholas opmærksom på verden og satte gang i sin succesfulde skuespillerkarriere.

Nicholas kunne have spillet den fiktive Henry Rowengartner i filmen, men dette forhindrede ikke Cubs-fans i faktisk at heppe på, at Henry skulle optræde i et live MLB-spil.

Ifølge Nicholas: "Så de tænkte: 'Vent, du laver en film om Cubs, og hvordan de vil vinde World Series?' Da jeg rent faktisk gik til højen, sang alle 35.000 mennesker Henry. Den sjoveste del af den historie er faktisk, efter at vi tog afsted. Jeg formoder, at Cubs var nede i det andet spil. Jeg vil sige, at det var den 12. september 1992, Cubs versus Cardinals. Så i det andet spil, da Cubs var nede, begyndte fansene at synge for Henry."

Rookie of the Year var et godt udgangspunkt, og siden hans tid i den film har skuespilleren udrettet en hel del.

Han medvirkede i 'American Pie'-franchisen

Thomas Ian Nicholas' arbejde siden Rookie of the Year er ret interessant og ret forskelligartet. Når han ser på det arbejde, han har udført gennem årene, skiller hans tid i American Pie-franchisen sig straks ud.

Interessant nok havde skuespilleren ingen interesse i American Pie, da han første gang læste manuskriptet.

"Så jeg åbnede den første side, og det var Kevin og Vicki, og Vicki gav Kevin nogle instruktioner om, hvordan han skulle bruge sine fingre. Jeg lukkede straks scriptet, smed det i skraldespanden, ringede til min agent, sagde: "Hvorfor sender du mig porno? Nej tak," afslørede han.

Heldigvis ville kølige hoveder sejre, og Nicholas ville få rollen som Kevin og optræde i flere American Pie-film. Som en integreret del af franchisen klarede Nicholas sig ganske godt som Kevin, og så længe filmene forbliver en komedieklassiker, vil filmfans fortsætte med at nyde hans optrædener i franchisen.

Andre steder på det store lærred har skuespilleren optrådt i projekter som Halloween: Resurrection, W alt Before Mickey, Zeroville og Adverse.

Så fantastisk som det er, at Thomas Ian Nicholas har gjort noget solidt arbejde på det store lærred, har skuespilleren også gjort noget exceptionelt arbejde på det lille lærred og i musikkens verden.

Han har været på 'Grey's Anatomy' og har udgivet musik

På den lille skærm har fans fået mulighed for at fange Thomas Ian Nicholas i en række store projekter. Nogle af hans mest bemærkelsesværdige projekter omfatter Party of Five, Medium, Grey's Anatomy og Red Band Society.

Mens de fleste kender Nicholas bedst for hans skuespil, er sandheden, at han er en mand med mange talenter. Faktisk har han gennem årene fokuseret meget af sin tid og energi på at lave musik.

Når han t alte om sine musikalske påvirkninger, sagde Nicholas: "Nå, det er lidt som en sammenblanding. Jeg voksede op med en lille smule klassisk rock fra 70'erne takket være min mors samling af kassettebånd [griner] og min personlig samling af grunge og 90'er-rock. Jeg holder mere af lyden af 90'er-rock. Lige meget hvad jeg skriver, har den lidt af en 90'er-påvirkning."

Over på hans personlige hjemmeside er Nicholas ret aktiv med sin musik, og han kan findes på store streamingplatforme. For dem, der ikke har hørt hans ting før, er det bestemt værd at tjekke ud. Det viser en helt anden side af skuespilleren/musikeren.

90'er-filmfans burde være glade for at høre, at den talentfulde Thomas Ian Nicholas har gjort det ganske godt for sig selv gennem årene.

Anbefalede: