Hvordan Matt Damon tabte på en rolle på $300 millioner

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Matt Damon tabte på en rolle på $300 millioner
Hvordan Matt Damon tabte på en rolle på $300 millioner
Anonim

Matt Damon optrådte for første gang på skærmen tilbage i 1988 i Mystic Pizza, men han vidste ikke, at Matt Damon en dag ville blive et kendt navn.

Efter hans succes i en række roller fra The Martian og Good Will Hunting, fik skuespilleren enorm fremtræden, da han påtog sig rollen som Jason Bourne i den allerførste af de fem film, The Bourne Identity.

I løbet af sin tid i Hollywood har Matt Damon truffet et par dårlige karrierebeslutninger, men han har stadig formået at fortsætte og samle en nettoværdi på $170 millioner, men han kunne nemt have været det tredobbelte værd! Skuespilleren afviste en af de mest indtjenende film, som mistede ham hele 300 millioner dollars. Yikes!

Matt Damons filmfejl på $300 millioner

Matt Damon har gjort det ekstraordinært godt for sig selv i branchen og tjent 5 Oscar-nomineringer, hvoraf 1 han tog med hjem, sammen med sine to Golden Globe-priser, også!

Skuespilleren, der har påtaget sig stort set alle roller under solen, har fundet sig selv som et af de største navne på A-listen. Heldigvis for Damon har hans tid under rampelyset gjort det muligt for ham at samle en ganske imponerende nettoværdi, men Matt afslørede tilbage i 2019, at han takkede nej til en rolle, der nemt kunne have haft ham værd at være tre gange så meget!

Under et interview med magasinet GQ sammen med sin tidligere Ford v. Ferrari-medspiller, Christian Bale, fort alte Matt Damon, at han blev tilbudt hovedrollen i Avatar af James Cameron selv, en ære mange skuespillere aldrig oplever.

James Cameron havde personligt bedt om, at Damon skulle spille rollen som Jake Sully, som endte med at gå til Hollywood-nykommeren, Sam Worthington, da Matt var gået fra det.

Dette blev til en af de største beklagelser for Damon i betragtning af, hvor godt filmen klarede sig ved billetkontoret! Matt fort alte sjovt, at det ikke var en fortrydelse på grund af den forpassede chance for at blive eksponering, men på grund af lønnen.

"Jim Cameron tilbød mig Avatar," fort alte Damon til GQ, "og da han tilbød mig det, siger han: "Hør nu. Jeg har ikke brug for nogen. Jeg har ikke brug for et navn til dette, en navngivet skuespiller. Hvis du ikke tager dette, vil jeg finde en ukendt skuespiller og give den til ham, for filmen har ikke rigtig brug for dig. Men hvis du tager rollen, giver jeg dig ti procent af…'"

Matt Damon blev hurtigt afskåret af interviewet, som ikke spildte nogen tid på at spørge, om James Cameron virkelig havde tilbudt ham ti procent af filmens overskud! Selvom det var et ret generøst tilbud, kunne ingen have haft mistanke om, hvor godt filmen ville klare sig.

Til dato har Avatar indtjent over 2,8 milliarder dollars, ja milliarder! Det betød, at hvis Damon skulle få sine ti procents nedskæring, ville det sætte hans løn på næsten 280 millioner dollars. Selvom vi ikke ved, om tilbuddet omfattede verdensomspændende salg eller indenlandsk, men hvis sidstnævnte var tilfældet, ville det stadig have indbragt Matt Damon hele $75 millioner.

Anbefalede: