Denne stjerne gik fra at være en af de lavest bet alte i film til at være $70 millioner værd

Indholdsfortegnelse:

Denne stjerne gik fra at være en af de lavest bet alte i film til at være $70 millioner værd
Denne stjerne gik fra at være en af de lavest bet alte i film til at være $70 millioner værd
Anonim

At blive en sensation natten over sker bare ikke i Hollywoods verden. Det kræver mange års erfaring at etablere sig blandt eliten, og selv da, til tider, er anerkendelsen virkelig ikke let.

Skuespilleren, vi dækker i dag, er nu blandt eliten med en nettoværdi på $70 millioner. Han arbejdede sammen med nogle af de bedste, inklusive Steve Carell, Rachel McAdams, Emma Stone og så mange andre.

Men vejen dertil var fyldt med fartbump. Han erklærede som børneskuespiller, og senere ville canadieren tage springet til indie-film.

Lad os bare sige, at han ikke brød banken på det tidspunkt, han fik bet alt $1.000 om ugen for en bestemt rolle, selvom satsningen bet alte sig, da den gav ham en enorm anerkendelse blandt masserne.

I 2010'erne tog han sin karriere til et andet niveau, og pludselig blev han den bedst bet alte og tjente næsten 20 millioner dollars pr. film.

Lad os tage et kig på hans rejse, der går fra $1.000 om ugen til en cool $70 millioner i banken.

The Struggle

Så hvad var denne skuespillers første store job… ifølge Interview Magazine var det at synge til bryllupper sammen med sin søster.

"Min søster og jeg plejede at synge til bryllupper. Vi ville synge "When a Man Loves a Woman" for bruden. Vi ville gøre det lige før strømpebåndsceremonien."

"Mens bruden sad på stolen, faldt jeg på knæ og sang sangen, og så sang min søster en anden sang, og så sang vi sammen "Old Time Rock &Roll." Så nogle gange, hvis vi virkelig dræbte det, ville jeg synge "Runaround Sue."

Stjernen ville til sidst blive nomineret til en Oscar-pris, selvom det tidligt virkede som en fjern drøm.

"Nå, det føles som om det ikke er så længe siden, at jeg var i et tv-program kaldet Young Hercules, hvor jeg havde en falsk solbrun farve og bar stramme læderbukser og kæmpede mod imaginære monstre."

Så hvem er denne mystiske mand, ingen ringere end Ryan Gosling!

I 2006 besluttede han at påtage sig et passionsprojekt, som kun bet alte ham $1.000 om ugen. Investeringen lykkedes ganske fint, da Gosling var oppe på en Oscar for præstationen i filmen 'Half Nelson'.

Gosling indrømmer, at han var motiveret til at tage rollen baseret på passion og intet andet.

"Mange skuespillere, der bliver bemærket, leger med tanken om at lave 'to til dem og en til dig', men oftest virker det ikke," siger Gosling.

“Da jeg mødte Ryan og Anna, imponerede de mig med det samme, fordi de ikke var en flok glatte snakkende. De var ikke falske. De ville lave en film, og det var det."

Den frihed, han fik i filmen, var også meget givende.

"Det var lige så meget frihed, som jeg nogensinde har haft. Desuden arbejdede jeg med alle disse fantastiske ikke-skuespillere, som var bedre, end jeg nogensinde vil være. De var ikke betinget til at lyve overbevisende. Det giver dig virkelig varmen. Men det var helt sikkert det værd."

Efter filmen ændrede Goslings liv sig fuldstændig, og han blev nu betragtet som blandt eliten. Det beviser hans CV fra 2010'erne bestemt. Det var en klassisk film lige før, der satte ham på kortet.

2004 var et stort år

Lige før 'Half Nelson' blev Gosling en stjerne takket være hitfilmen 'The Notebook'. Han tjente 1 million dollars for rollen.

På trods af det mindre budget indbragte filmen mere end $100 millioner. Gosling slog heller ikke banken med filmen, og faktisk blev andre overvejet i hans rolle, inklusive George Clooney.

George indrømmede med Cinema Blend, at han var for gammel til rollen, "Paul og jeg t alte om at gøre det, og vi sad der en dag, og jeg kiggede på ham, og jeg siger: 'Jeg kan ikke lav denne film, Paul.' Han var ligesom, 'Hvorfor?' Jeg tænkte: "Fordi alle ved, hvordan du ser ud som 30-årig."

"Du har blå øjne, jeg har brune øjne. Du er for berømt på 30 til, at jeg kan spille dig på 30, det kommer aldrig til at fungere." Og han siger: "Jeg tror, du har ret."

Gosling trivedes efter filmen, og han nåede virkelig sit bedste i 2010'erne og blev en af de mest profitable filmstjerner i verden.

Film som 'Drive', 'Gangster Squad', 'La La Land', 'Blade Runner 2049' og flere andre gjorde stjernen meget rigere end blot $1.000 om ugen - han gik for at lave et par af ekstra nuller for ' Blade Runner ', der tjener en løn på $10 millioner.

Han er kommet meget langt siden hans 'Mickey Mouse Club'-dage.

NEXT - Hvem blev bet alt mere for 'The Notebook': Rachel McAdams eller Ryan Gosling?

Anbefalede: