Hvordan David Hasselhoff gik fra at være $100 millioner værd til $10 millioner

Indholdsfortegnelse:

Hvordan David Hasselhoff gik fra at være $100 millioner værd til $10 millioner
Hvordan David Hasselhoff gik fra at være $100 millioner værd til $10 millioner
Anonim

Desværre for David Hasselhoff, har de fleste mennesker, der blev født i løbet af 2000'erne eller senere, sandsynligvis ingen idé om, hvem han er. Det er trods alt mange år siden, at Hasselhoff var en stor stjerne. Endnu værre er det, at de fleste unge mennesker, der er klar over, hvem Hasselhoff, sandsynligvis kender ham på grund af hans offentlige kamp mod alkoholisme, der blev gjort berømt på grund af hans berømte cheeseburger-video.

Selv om David Hasselhoff ikke er den stjerne, han engang var, begår enhver, der undervurderer alt, hvad han har opnået i løbet af sin karriere, en fejl. På et tidspunkt var Hasselhoff trods alt en af de største stjerner, delvist på grund af al den succes, han havde rundt om i verden som sanger. Endnu vigtigere var det, at Hasselhoff spillede en central rolle i Baywatchs succes, en serie, der var en af de mest omt alte shows i verden på én gang, og som fortsat har fans.

Som et resultat af alt, hvad David Hasselhoff var i stand til at gøre i underholdningsbranchen, var han angiveligt i stand til at samle en formue på 100 millioner dollars på et tidspunkt. Desværre siges Hasselhoff nu at være 10 millioner dollars værd. Selvom de fleste mennesker ville gøre næsten hvad som helst for at have 10 millioner dollars, er det et stort skridt nedad for Hasselhoff, hvilket rejser et åbenlyst spørgsmål, hvordan mistede han så mange penge?

Opdateret den 30. september 2021 af Michael Chaar: David Hasselhoff var engang "it"-skuespilleren. Medvirkende i utallige tv-klassikere, inklusive Baywatch og Knight Rider, var skuespilleren alt, hvad nogen kunne tale om gennem 90'erne. Nå, efter en tumultarisk splittelse fra sin anden kone, Pamela Bach, fik Hasselhoffs formue et stort slag, efter at han forventedes at udlevere et ret stort beløb i underholdsbidrag til Bach. Dette var det første af mange økonomiske tab, som Hoff ville tage, men hans ekskone, Pamela Bach, afslørede, at det slet ikke var sandt, at han var gået konkurs. På trods af, hvad der kan stå som sandt eller ej, faldt Davids nettoformue fra $100 millioner under hans bedste alder til kun $10 millioner i dag. Selvom dette er et betydeligt tab, er stjernen tilbage på skuespil- og sangscenen og sikrer, at hans rigdom vil stige langsomt, men sikkert.

Making The Big Bucks

På højdepunktet af David Hasselhoffs karriere udnævnte folk fra Guinness World Records ham til den mest sete mand i tv-historien. Selvom det kan virke som overdrevenhed for nogle mennesker i starten, giver det faktisk alverdens mening. Hasselhoff medvirkede trods alt i en masse hitshows gennem årene. For eksempel medvirkede Hasselhoff fra 1975 til 1982 i The Young and The Restless. Efter at have forladt det show, fortsatte Hasselhoff med at spille hovedrollen i Knight Rider fra 1982 til 1986. Derefter spillede Hasselhoff hovedpersonen i TV's Baywatch fra 1989 til 2000 oven på hovednavnet Baywatch Nights fra 1995 til 1997.

I betragtning af alle de shows, som David Hasselhoff medvirkede i, burde det ikke komme som en overraskelse for nogen, at han blev bet alt meget godt som skuespiller. Endnu vigtigere for Hasselhoffs økonomiske billede, han producerede også Baywatc h, hvilket var meget lukrativt for ham, da showet blev solgt i syndikering over hele verden. Ud over alle de penge, Hasselhoff tjente på disse shows, indkasserede han også sin sangkarriere i stor stil, og han optrådte i en række andre tv-shows og film.

Hasselhoffs store økonomiske tab

I 1998 gik David Hasselhoff og Pamela Bach ned ad gangen sammen. Efter flere år som par og fødslen af deres to døtre ansøgte Hasselhoff om skilsmisse i begyndelsen af 2006, og parret afsluttede processen inden udgangen af samme år.

I lang tid efter, at David Hasselhoff og Pamela Bach blev skilt, forsvandt deres forhold fuldstændig offentligheden. Desværre ville det ikke holde, da verden lagde mærke til det faktum, at Hasselhoff anmodede retten om at skære ned i hans underholdsbidrag i 2016. Ifølge det papirarbejde, som David Hasselhoff indgav, da han anmodede om at få sine underholdsbidrag kraftigt skåret ned, var i stykker på det tidspunkt.

Ifølge hvad David Hasselhoff hævdede i retten, var hans dystre økonomiske billede skyld i hans svindende karriere. Som bevis på det afslørede Hasselhoff, at han havde booket en europæisk koncertturné, men den blev afbrudt på grund af dårligt billetsalg. Hasselhoff hævdede, at det betød, at han ikke tjente nok penge, da hans basisudgifter beløb sig til $66.000, og resten af de $112.000, som han tjente årligt, blev spist op af skatter og underholdsbidrag. Faktisk hævdede Hasselhoff i sit juridiske papirarbejde, at han kun havde 4.000 USD i banken, da han ansøgte om at få skåret ned på sine ægtefællebidrag.

Hvor mange penge har Hasselhoff egentlig?

Da David Hasselhoff tog sin ekskone Pamela Bach for retten for at få skåret ned på det beløb, han bet alte i ægtefællebidrag, lykkedes det ham i sidste ende. Når alt kommer til alt, var Hasselhoff i stand til at få sine månedlige underholdsbidrag halveret fra $10.000 til $5.000.

Efter at David Hasselhoff hævdede, at han var temmelig knust under sin juridiske kamp med sin ekskone Pamela Bach, indgav hun papirer og hævdede, at det slet ikke var tilfældet. I stedet hævdede Bach, at Hasselhoff stadig tjente 1 million dollars om året, hvilket antydede, at han skjulte de penge, han tjente. Oven i det hævdede Bach, at Hasselhoff faktisk var 120 millioner dollars værd på det tidspunkt, og at han ejede ejendom over hele verden.

Når alt kommer til alt, siges Hasselhoff nu at være $10 millioner værd ifølge celebritynetworth.com, og det er en hel del mere end de $4.000, han engang hævdede at have.

Back In The Acting Game

På trods af hans økonomiske problemer ser det ud til, at David Hasselhoff klarer sig fint! Skuespilleren har ikke kun påtaget sig flere roller for nylig, men han samler også et væld af roy alties fra sine tidligere projekter. I 2017 lavede Hasselhoff en cameo i genindspilningsfilmen, Baywatch med Dwayne Johnson og Zac Efron i hovedrollerne. Dette gjorde det muligt for et yngre publikum at opleve Hoff i al sin herlighed i betragtning af den berømmelse, som den originale serie bragte ham i løbet af 90'erne.

Siden da har David fået roller i en række produktioner på skærmen, fra tv-serier, herunder Young Sheldon, SpongeBob Squarepants og Ze Network, Hasselhoff vil også optræde på det store lærred. Skuespilleren skal stemme på Hoff 9000 i Kung Fury 2-filmen, som i øjeblikket er i postproduktion. Selvom det er klart, at David Hasselhoff ikke tjener millioner, som han var engang, vil hans fortsatte arbejde i branchen give ham mulighed for at genoprette sin rigdom langsomt, men sikkert.

Anbefalede: