R. Kelly venter angiveligt et barn med sin forlovede

Indholdsfortegnelse:

R. Kelly venter angiveligt et barn med sin forlovede
R. Kelly venter angiveligt et barn med sin forlovede
Anonim

Selvom R. Kelly er blevet idømt flere årtier i fængsel, er der stadig mennesker, der støtter ham.

En af dem er Joycelyn Savage, hans påståede forlovede; nyheden om hans tilsyneladende forlovelse kom via et brev indgivet til retten, et brev som Joycelyn synes at have skrevet. Brevet, som ET delte uddrag af, siger til dels, at hun og Kelly har en "særlig forbindelse" og "er dybt forelskede."

Kelly var tidligere gift med den afdøde sangerinde Aaliyah, et ægteskab, der senere blev annulleret, fordi hun var 15 på det tidspunkt. Kelly var gift en anden gang, med Andrea Lee, fra 1996-2009.

Mens Joycelyns familie hævder, at hun faktisk var et af Kellys ofre, benægter den 26-årige disse påstande og oplyser, at hun og Kelly er forelskede og venter på en baby.

Kelly's juridiske team har dog ikke bekræftet hendes påstande.

R. Kellys påståede forlovede siger, at hun er gravid med sin baby

Nyheder om Joycelyns påståede graviditet cirkulerede første gang, da en bog, der antages at være skrevet af hende, dukkede op på Amazon. Bogen, Love and Joy of Robert, er tilsyneladende skrevet af Joycelyn Savage.

Bogens beskrivelse noterer: "Jeg var i stand til at dele noget, Robert ikke ønskede at blive kendt for offentligheden, men jeg bad ham om at afsløre den information til sine fans."

Denne information så ud til at være det faktum, at Joycelyn angiveligt er gravid med R. Kellys barn.

Ud over bogen fort alte Savage også til ET, at hun i øjeblikket er gravid i femte måned og venter en datter.

Savage delte sit ultralydsbillede med ET og uddybede, at hans advokat ikke vidste, at hun var gravid, fordi hun og Kelly (som hun omtaler som Robert) var i de tidlige stadier af IVF.

Savage påstod også i interviewet med ET, at Kellys nuværende advokat (som hun siger ikke var på billedet, da hun og sangerinden begyndte IVF) opfordrede hende til at afslutte sin graviditet, fordi det ikke var god timing.

Kellys juridiske team afviser i øjeblikket påstanden

En tidligere rapport fra ET bemærkede, at R. Kellys juridiske team havde tilbagevist påstanden om, at han ventede et barn med Joycelyn Savage.

Den 55-åriges juridiske team, som omfatter advokat Jennifer Bonjean, "fort alte E! News, at Savage ikke er gravid med sangerens barn."

Savage siger, at hun er "meget begejstret" for at få et barn med Robert, og at parret havde "ønsket at have et barn i lang tid." Hun sagde også, at Kelly var "meget glad for det, det er hans advokat ikke."

Anbefalede: