Hvilken Backstreet Boy har den højeste nettoværdi i dag?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Backstreet Boy har den højeste nettoværdi i dag?
Hvilken Backstreet Boy har den højeste nettoværdi i dag?
Anonim

Når det kommer til de største kunstnere i historien, har få været så større end livet og succesrige som 90'ernes og 2000'ernes ikoner, Backstreet Boys. Selvom de ofte blev pitted mod deres største konkurrent, 'NSYNC, er det klart, at drengene ikke havde noget at bekymre sig om.

Backstreet Boys blev dannet i Orlando, Florida, og bragte boybands tilbage til mainstream og fortsatte med at sælge millioner af plader, mens de solgte ud af de største arenaer i verden. Selv nu kan gruppen stadig pakke et stort spillested med fans, hvilket efterlader mange til at efterlyse et tiltrængt BSB Vegas-residency!

Mens Nick Carter altid har stået i spidsen for gruppen, ser det ud til, at hvert medlem af gruppen har tjent deres rimelige andel af kontanter gennem årene, og på dette tidspunkt behøver de nok ikke at arbejde endnu en dag igen. Så hvilken Backstreet Boy har den højeste nettoværdi? Lad os finde ud af det!

Opdateret den 1. august 2021 af Michael Chaar: The Backstreet Boys revolutionerede forestillingen om boybands under deres regeringstid gennem 90'erne og 200'erne. Som gruppe er de tilsammen 200 millioner dollars værd, men hvem kommer ud som den rigeste? Nå, Brian Littrell og Howie Dorough har begge en nettoværdi på $45 millioner, mens Kevin Richardson kommer ind med en mindre formue på $40 millioner. Hvad angår Nick Carter, sidder hans 35 millioner dollars tæt efter en succesfuld solokarriere, mens A. J McLean kommer ind med 30 millioner dollars. Efterhånden som gruppen har haft succes som solister, investerer i ejendomme eller stifter familier, er en ting, som Backstreet Boys står fast på, deres støtte til Britney Spears. Boybandet skabte for nylig overskrifter efter at have udvidet deres støtte til Britney, da snakken om hendes konservatorium når et rekordhøjt niveau.

Brian og Howie tager føringen med $45 millioner

På trods af at hvert medlem af Backstreet Boys har tjent en formue, er der kun plads i toppen til nogle få. Ifølge Celebrity Net Worth er både Brian Littrell og Howie Dorough anslået 45 millioner $ værd.

Husk på, at begge disse mænd har tjent penge i bestræbelser uden for selve gruppen. Brian har for eksempel solgt en anstændig mængde plader som soloartist, selvom ingen af hans værker har genereret samme type salg som Backstreet Boys' største plader fra 90'erne og 2000'erne.

Howie har i mellemtiden hænderne i andre gryder uden for musikken. Howie og hans bror, John, har været involveret i Dorough Brothers Development and Consulting i nogen tid nu. Florida Today rapporterer, at Dorough endda åbnede et lejlighedskompleks i centrum af Cocoa Beach for omkring 35 millioner dollars.

Howie ville fortælle publikationen: Alt, der er nyt og friskt her omkring, bliver jeg begejstret for. Vi bringer et stykke af Miami-South Beach … jeg tror, det bliver et hot spot. Jeg tror, at alle vil se op og sige: 'Jeg vil gerne være deroppe,' fort alte Howie.

Dette kan ende med at blive enormt for Dorough, som tydeligvis ved en ting eller to om at investere. Det vil vare noget tid, før disse lejligheder er klar til at rocke, men når de først er det, kan de ende med at blive en varm råvare i et undervurderet område af Florida.

Kevin er på andenpladsen med $40

Brian og Howie topper måske gruppen med $45 millioner, men de andre fyre er ikke for langt bagud. Faktisk har Kevin Richardson en anslået nettoværdi på 40 millioner dollars, ifølge Celebrity Net Worth.

Richardson har været med i gruppen i alle på nær én rekord, efter at have forladt gruppen i nogen tid. Nyheden om hans tilbagevenden var enorm, og fans var klar til at se alle 5 medlemmer tilbage på scenen sammen. Siden han vendte tilbage, har Richardson trives på scenen og i studiet sammen med sine andre Backstreet Boys.

En ting, der er værd at bemærke her, er, at Kevin har kigget på investering i fortiden. Faktisk var der engang et tidspunkt, hvor Kevin og resten af fyrene overvejede at investere i et hotel, men det kom der ikke noget af. Ifølge Chicago Business investerede Kevin og resten af gruppen i Lash Now, men der er ingen oplysninger om, hvor meget han tjente på den bestræbelse.

Brian, Howie og Kevin er de eneste medlemmer af gruppen, der har en nettoværdi på $40 millioner eller mere, men Nick og A. J. Har det begge ret godt.

Nick And A. J. Ligger mellem $30-35 millioner

Fjerdepladsen er ingen ringere end Nick Carter, som tilfældigvis også er det yngste medlem af gruppen. Nick var en af de primære vokalister, især på de tidligere plader, og han endte med at blive en hjerteknuser, da gruppen blev en global sensation.

Uden for gruppens musik endte Carter med at få succes som soloartist. Faktisk var hans første album, Now or Never, i stand til at opnå en guld-certificering af RIAA. Det var en god måde at sætte gang i hans sololøb, men til dato var hans første album hans mest succesfulde, og tjente sig selv til en nettoværdi på 35 millioner dollars.

Endelig er vi nået til A. J. McLean, som har en nettoværdi på 30 millioner dollars, ifølge Celebrity Net Worth. A. J. konkurrerede for nylig på Dancing with the Stars, ligesom Nick Carter havde gjort før ham.

Backstreet Boys har lavet musik og optrådt for store folkemængder i årevis, og når først spillesteder åbner op igen, kan du forvente, at de vil tjene penge og øge deres nettoformue en smule.

Backstreet Boys Vis støtte til Britney Spears

Når Backstreet Boys fortsætter med at turnere og nyde deres formuer, forbliver de ret højlydte, når det kommer til FreeBritney-bevægelsen. I betragtning af at boybandet og Britney Spears regerede i samme æra, blev de to kunstnere ret tætte.

Britney selv har endda gjort sin status som BSB-fan klar, da hun postede et billede sammen med A. J Maclean under hans besøg i hendes tidligere Vegas-residency på Planet Hollywood. Nå, da hendes konservatorium er et varmt emne i øjeblikket, er både Nick Carter og A. J McLean t alte til støtte for deres ven, Britney.

Under et besøg på Sirius XMs Andy Cohen Live! A. J sagde: "Jeg kunne fortælle dig lige nu, at mine tanker og mine bønner er hos hende. Jeg er et 100 procent Team Britney,” sagde McLean. »Jeg synes, det er sindssygt. Jeg tror, det er, det er fuldstændig brut alt," McLean

Anbefalede: