Dette er Macaulay Culkins værste film ifølge ham

Indholdsfortegnelse:

Dette er Macaulay Culkins værste film ifølge ham
Dette er Macaulay Culkins værste film ifølge ham
Anonim

Når de tænker på Macaulay Culkin, vil fans ofte huske de film, han lavede, da han var ung. Home Alone, Home Alone 2, My Girl og The Pagemaster var blot nogle af de film, han lavede tidligt i sin karriere. Han blev en af de bedst bet alte børneskuespillere gennem tiderne takket være succesen med hans tidligere film, og de bidrog alle til hans betydelige formue. I dag er Macaulay Culkins nettoværdi 18 millioner dollars.

Culkin fortsatte med at optræde som voksen, selvom hans filmroller var få og langt imellem. Han spillede hovedrollen som den afdøde amerikanske klubpromotor, Michael Alig, i 2003's mørke drama Party Monster. For nylig spillede han hovedrollen i Changeland, en midtvejskrisekomedie fra 2019, der ikke klarede sig særlig godt blandt kritikere. Og Culkin har optrådt i andre film gennem de sidste par årtier, selvom han ikke har opnået samme berømmelse, som han gjorde, da han var yngre.

Alligevel er det altid en fornøjelse at se ham, når han dukker op på skærmen, og det er tydeligt, at han er lige så talentfuld en skuespiller nu, som han var, da han medvirkede i de familievenlige film, fans elsker til denne dag. Culkin elsker dog ikke alle sine film på samme måde, som mange andre mennesker gør. Faktisk kan den film, han rangerer som sin mindst favorit, måske overraske dig.

filmen Macauley Culkin kan lide mindst

Kevin McCallister
Kevin McCallister

Ikke alle film på Macaulay Culkins CV er gode. Der er ikke mange, der ser positivt på Getting Even With Dad og Richie Rich, for eksempel to film, der var kritiske flops, da de blev udgivet i begyndelsen af 90'erne.

Så var der Nøddeknækkeren, hvor den dengang 13-årige Culkin spillede Nøddeknækkeren Prince. Han viste sine talenter som balletdanser, men filmen var ikke den juleklassiker, som Home Alone blev til.

En anden fejl var The Good Son, Culkins første forsøg på at smide det nuttede billede af hans Kevin McCallister-karakter. Selvom filmen har sine fans, klarede den sig ikke godt på det tidspunkt. Den afdøde filmkritiker Roger Ebert tildelte den en halv stjerne og stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor publikum ville ønske at se Culkin spille en 'ond lille dreng'. Culkin var ganske vist næppe en sød dreng i Home Alone-filmene, men han forsøgte i det mindste ikke at skubbe Harry og Marv ud af en klippe i de festlige klassikere.

Men lige så dårlige som nogle af disse film var, har Culkin rangeret en anden film som sin mindst favorit. Hvilken en er det? Tja, hvis du skulle fortælle dig, at filmen har en brod i halen, ville du sandsynligvis være i stand til at gætte. Den film, han kan lide mindst, er My Girl.

I et interview, som Culkin gav i slutningen af sidste år, blev han bedt om at rangere sine film. Han blev ganske vist bedt om at rangere de film, han kunne lide mest, men det er tydeligt, at han ikke har megen kærlighed til den film, han rangerede i bunden. Da han diskuterede My Girl, filmen fra 1991, der knuste mange menneskers hjerter, sagde han:

Det faktum, at Culkins karakter dør i filmen, er en grund til, at mange af hans fans også vil kunne lide den mindst! Men hans dødsscene var ikke det eneste øjeblik i filmen, som Culkin ikke kunne lide. I et interview med Ellen gav han også udtryk for, hvor flov han var over at skulle lave en kyssescene med sin medspiller Anna Chlumsky. "Vi fandt sammen, men jeg tænkte… 'Øv, en pige! Jeg er nødt til at kysse en pige," huskede han.

Culkin er heller ikke særlig glad for sine hjemme-alene-film

Kevin og indbrudstyvene
Kevin og indbrudstyvene

The Home Alone-filmene huskes med glæde juleklassikere, men Culkin er ikke så vild med dem. Den offentlige opmærksomhed, han modtog efter den første film, er en af grundene til, at Culkin ikke elsker Home Alone, og Donald Trumps cameo i Home Alone 2 er en grund til, at han har mindre kærlighed til efterfølgeren. Alligevel hjalp filmene Culkin med at tjene sin formue, så selvom han ikke 'elsker' dem så meget som fans, så gav de ham et fantastisk løft til hans karriere.

Macaulay Culkin har måske mindre gode minder fra nogle af sine film, men nogle af dem er stadig klassikere den dag i dag. Fans vil næste gang være i stand til at se skuespilleren i den tiende sæson af American Horror Story, som man ikke kender meget til på nuværende tidspunkt. Forvent endnu et stik i fortællingen om det næste kapitel i gyserserien, men måske ikke fra bierne, der gav Culkin det så hårdt i My Girl.

Anbefalede: