Dette er den værste 'Star Wars'-film ifølge IMDb

Indholdsfortegnelse:

Dette er den værste 'Star Wars'-film ifølge IMDb
Dette er den værste 'Star Wars'-film ifølge IMDb
Anonim

Når det kommer til de største franchises i filmhistorien, er det svært at finde en, der har været lige så virkningsfuld, som Star Wars har været. Ja, MCU og Fast & Furious-franchisen har været monumentale succeser i deres egen ret, men Star Wars har gjort store ting siden 1970'erne, mens de to andre er meget, meget nyere.

På trods af den succes, Star Wars har haft, er selv de ikke immune mod at tabe bolden en gang imellem. Folkene på IMDb har t alt og har bedømt hver film i overensstemmelse hermed.

Lad os se, hvilken film der rangerer i bunden for Star Wars.

'The Phantom Menace' og 'Attack Of The Clones' har 6,5 stjerner

Star Wars Phantom Menace
Star Wars Phantom Menace

Siden 70'erne har Star Wars styret underholdningsindustrien med jernhånd, og det har i høj grad været takket være det arbejde, som filmene har udført på det store lærred. Vi har haft 10 film indtil videre i franchisen, og selvom de alle byder på noget sjovt, kan nogle af dem simpelthen ikke måle sig med de andre. Hvis man skal tro på IMDb, er The Phantom Menace og Attack of the Clones de værste af flokken.

Det er interessant at se, at to af prequel-filmene er vurderet så lavt på hjemmesiden. Prequel-filmene har bestemt deres problemer, og der var en bølge af modreaktioner til disse film, da de blev udgivet i slutningen af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne. Tiden har været venligere mod dem, end nogle ville have forudsagt, men det er klart, at der ikke er gået nok tid til at se disse film som noget mindre end de værste.

The Phantom Menace and Attack of the Clones var de to første film udgivet til prequel-trilogien, og heldigvis var Revenge of the Sith, den tredje og sidste prequel-film, en kæmpe succes og blev bedre modtaget af publikum, der dets forgængere var. Ikke desto mindre kunne den film ikke redde prequel-trilogien fra at blive berygtet blandt fans af franchisen.

Prequel-trilogien havde nogle barske film, men en nyere udgivelse anses ikke for at være meget bedre af fansene.

'Solo' har 6,9 stjerner

Star Wars solo
Star Wars solo

Solo: A Star Wars Story er en lille smule bedre end The Phantom Menace and Attack of the Clones, ifølge IMDb, men med kun 6,9 stjerner giver siden ikke ligefrem dette træk en fantastisk godkendelse. Den blev udgivet under den moderne tavle af film, og partituret er et tegn på, at fans fandt nogle alvorlige problemer med filmen.

Det er næsten umuligt at lave en ikonisk karakter med undtagelse af James Bond, men filmskaberne mente tydeligvis, at de havde den rigtige fyr til at spille en ung Han Solo. Alden Ehrenreich leverede en god præstation, men det var ikke nok til at redde denne film fra at skuffe fans og have et overvældende træk ved billetkontoret.

Denne film satte sig faktisk op til at fortsætte med efterfølgere, men at dømme efter dens billetkontorkvitteringer og manglen på positivitet omkring filmen, vil disse efterfølgere sandsynligvis aldrig se dagens lys. Havde denne film fungeret, kunne den være blevet til en kontantko for House of Mouse, men desværre skulle det ikke ske.

Ikke kun var Solo en skuffelse for de moderne Star Wars-film, men det var også en episode, der måske er den mest splittende Star Wars-film, der nogensinde er udgivet.

'The Last Jedi' har 7 stjerner

Star Wars The Last Jedi
Star Wars The Last Jedi

Der er nu gået 4 år siden udgivelsen af The Last Jedi, og selv nu er der stadig et brud i Star Wars-samfundet omkring denne film, og hvad den gjorde ved den moderne trilogi. Nogle fans elsker det faktum, at det undergravede forventningerne og rystede tingene op, mens andre foragter, at det føles så fuldstændig malplaceret klemt inde mellem The Force Awakens og The Rise of Skywalker.

Den polariserende reaktion på denne film kan være medvirkende til, at den kun har syv stjerner på IMDb. Kritikere elskede virkelig denne film, og det er en af de mest visuelt fantastiske film i hele franchisen. Men denne kløft i fandomen vil få folk til at debattere om denne film i en overskuelig fremtid.

For det meste har Star Wars-serien været i stand til at smadre et hjem med udgivelserne på det store lærred, men disse film var bunden af tønden, ifølge IMDb. The Mandalorian har fået en varm start på Disney+, så måske kan franchisen holde det positive momentum i gang på den lille skærm.

Anbefalede: