The Boys' Spinoff medvirker Lizzie Broadway og Jaz Sinclair som to nye karakterer

The Boys' Spinoff medvirker Lizzie Broadway og Jaz Sinclair som to nye karakterer
The Boys' Spinoff medvirker Lizzie Broadway og Jaz Sinclair som to nye karakterer
Anonim

Amazon annoncerede en spin-off af Amazons originale Superhero-serie, The Boys, i september sidste år, og mens serien er i udviklingsstadier, inkluderer de seneste opdateringer tilføjelsen af to nye skuespillere til rollebesætningen - Lizzie Broadway og Jaz Sinclair.

En krydret fusion af college-shows som Grown-ish og populære dystopiske historier som Hunger Games, det kommende spin-off fokuserer på superheltenes kaotiske liv. Showet vil indeholde Broadway og Sinclair som unge superhelte, henholdsvis Emma og Marie.

Broadway er en relativ ukendt, selvom seerne måske genkender hende fra roller i The Rookie, Bones og NCIS, mens Sinclair sidst blev set som Rosalind Walker på Netflix Original Chilling Adventures of Sabrina.

Billede
Billede

Den i øjeblikket unavngivne R-rated serie vil blive sat på USA's eneste college for unge superhelte, som drives af Vought International, et multi-milliard dollar firma, der er hovedsageligt kendt for at administrere superhelte.

Serien, der er blevet beskrevet som respektløs af dens skabere, vil udforske livet for unge, konkurrencedygtige superheste, ofte omt alt som supes, da de sætter deres fysiske, seksuelle og moralske grænser på prøve, og konkurrere om de bedste kontrakter.

The Boys var et stort hit for Amazon, hvilket er det, der førte til deres evne til at udvide dette usædvanlige Superhelte-univers i dette nye show. Den originale serie fik en så fantastisk respons, at showet blev fornyet for en tredje sæson, før sæson 2 overhovedet blev udgivet. Desuden blev sæson 2 af serien senere det mest sete Amazon Original-show nogensinde.

The Boys er baseret på den bedst sælgende tegneserie af Garth Ennis og Darcik Robertson og er en satirisk superhelteserie, hvor man ser de sædvanlige "defenders of the weak" misbruge deres kræfter og position på forskellige måder.

I kampen mellem de magtesløse og superne tog Boys (et hold af karakterer, der modsætter sig supes) ud på en søgen efter at nedkæmpe de falske superhelte og Vought International – virksomheden, der administrerer alle de populære superhelte.

Det kommende spin-off vil blive produceret af de samme virksomheder som The Boys – Sony Pictures Television og Amazon Studios. Craig Rosenberg vil fungere som executive producer og showrunner under hans aftale med Sony.

Eric Kripke, showrunner af The Boys og en anden executive producer af spin-off'en, ønsker også at forsikre fans om, at den kommende serie ikke er en udvandet version af det originale show. Han omt alte det som "det er sit eget helt anderledes dyr."

Med sæson 3 af The Boys er i øjeblikket i pre-produktion, med optagelserne først i august, kunne man have forventet, at dette ville blive en stille tid for The Boys-fans, men nu, takket være denne meddelelse, de har noget nyt at tale om igen.

Anbefalede: