Bill Nye afslører, hvordan han fik rollen som Sinclair i David Finchers 'Mank

Indholdsfortegnelse:

Bill Nye afslører, hvordan han fik rollen som Sinclair i David Finchers 'Mank
Bill Nye afslører, hvordan han fik rollen som Sinclair i David Finchers 'Mank
Anonim

Du ved allerede alt om Bill Nye the Science Guy fra hans populære tv-serie i 90'erne, som hjalp sine seere; både børn og voksne for at se verden fra et videnskabeligt perspektiv. Den Emmy-vindende tv-vært har siden da medvirket som videnskabsunderviser i flere programmer som The Big Bang Theory og Stuff Happens blandt andre.

Nye medvirkede også i Bill Nye Saves The World, en Netflix-serie, hvor han inviterer eksperter til at udforske videnskabelige spørgsmål, der er relevante for vores liv. Han blev for nylig set i Mank, David Finchers magnum opus, der skildrer Hollywoods guldalder, som udkom via Netflix tidligere på ugen.

Det er sådan, Bill Nye fik rollen som Upton Sinclair i Mank

I filmen portrætterede Bill Nye Upton Sinclair, en produktiv, Pulitzer-vindende amerikansk forfatter med over 100 bøger til sit navn. Forfatteren, der blev politiker, var nomineret til Californiens guvernør i 1934, noget som Herman J. Mankiewicz (Mank) i filmen er særligt motiveret over.

Under Nyes interview med Netflix Queue delte skuespillerunderviseren historien bag sin første skuespillerrolle nogensinde, diskuterede hans yndlings Fincher-film og afslørede detaljerne bag at få en rolle i den stjernespækkede Mank.

Nye forklarede, hvordan han blev involveret i filmen, og delte: "Nå, jeg ved ikke, om han [David Fincher] sagde "Vil du spille det her?" Så meget som: 'Kom til mit kontor, så taler vi om, hvad du skal lave i min film.'"

"Så jeg skal hen til David Finchers kontor, folkens!" tilføjede han og lo hjerteligt.

Nye delte sin yndlingsfakta om sin karakter

Skuespilleren delte sin yndlingsfakta om Upton Sinclair, hans karakter i Mank.

"Påstanden i filmen, og det er meget rimeligt, at det, vi i dag ville kalde 'falske nyheder', var grunden til, at Upton Sinclair tabte valget." sagde han.

Bill Nye sammenlignede lighederne mellem filmskabelse og videnskab og tilføjede et indblik i, hvordan Fincher eksperimenterede med sin præstation. "For så vidt angår eksperimenter, prøver du forskellige ting. David Fincher har folk til at stå forskellige steder og få mig til at levere linjer på lidt forskellige måder."

Nye fortsatte med at fortælle, at filmen var "rettidig", og at hans yndlingsfilm med David Fincher var Fight Club, fordi den er "bare så cool".

Finchers fortælling ser Hollywood i 1930'erne gennem øjnene af den skarpe kritiker og manuskriptforfatter Herman J. Mankiewicz, mens han ræser mod at færdiggøre manuskriptet til Citizen Kane. Mank streamer nu på Netflix.

Anbefalede: