Hvorfor Ethan Hawke spiller denne Marvel-karakter på 'Moon Knight

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Ethan Hawke spiller denne Marvel-karakter på 'Moon Knight
Hvorfor Ethan Hawke spiller denne Marvel-karakter på 'Moon Knight
Anonim

Casting for Marvel's Moon Knight er i gang i øjeblikket, og det har indtil videre mindst to bekræftede tilføjelser. Oscar Isaac slutter sig til MCU som den titulære antihelt, Marc Spector. Og Ethan Hawke skal spille skurken over for Isaacs karakter.

Det interessante er, at Disney ikke har afsløret, hvem Hawke spiller. Mediegiganten har ikke meget at vinde ved at holde sin identitet hemmelig, især når kildematerialet byder på masser af fingerpeg om hvem. For det første kunne Hawke være live-action-tilpasningen af Randall Spector AKA The Shadowknight. Nogle fans gættede på, at Bushman - en af Spectors hovedfjender i tegneserien - er den centrale antagonist, men der er et lille problem med den teori.

I tegneserierne er Bushman en afrikansk lejesoldat fra Burundi. De fleste iterationer har holdt hans oprindelse intakt, idet de er meget ens i naturen. Så medmindre Disney planlægger at genopbygge sin etablerede historie, spiller Hawke sandsynligvis en anden karakter.

Randall Spector er den mest logiske mulighed

Randall Spector AKA Shadowknight fra Marvel Comics
Randall Spector AKA Shadowknight fra Marvel Comics

Hvis der er noget, vil Training Day-skuespilleren sandsynligvis være Marc Spectors bror i Disney+-serien. At gøre det virker på flere lag, fordi den broderlige dynamik åbner døren for udvidet udforskning af deres oprindelse. Ikke nok med det, men Randall og Marcs historie i tegneserierne er super intens.

I en bue myrdede Randall sin brors kæreste. I en anden gik han på en drabstog og blev kendt som Hatchet-Man i processen. For at toppe tingene angreb Randall Marlene Alarune, hvilket fik hende til at abortere. For at gøre ondt værre var det Marcs ufødte barn.

Ud over en kompliceret frem og tilbage mellem brødre, befandt de sig i struben på hinanden, da Marc opdagede, at Randall også var superskurken kendt som Shadowknight. Sidstnævnte lokkede Marc til at jagte ham ved at gå på drabstogt og derefter angribe Marlene. Deres resulterende sammenstød endte med Randalls afsløring, sammen med at de to Spectors blev ærkefjender.

Med en så lang og rigelig baggrundshistorie at hente inspiration fra, virker det logisk, at Hawke ville portrættere Randall Spector. Han er den eneste antagonist, der giver mening på dette tidspunkt, med undtagelse af Raul Bushman. Men vi har allerede påpeget, hvorfor den afrikanske lejesoldat ikke passer ind i denne sammenhæng.

Kunne Hawke spille Black Spectre i stedet?

Ethan Hawke i Good Lord Bird og Marvel Comics' Black Spectre
Ethan Hawke i Good Lord Bird og Marvel Comics' Black Spectre

På den anden side kan Marvel grave i deres arkiv af karakterer, så en anden kan være Marc Spectors primære modstander. Ikke mange skiller sig ud, selvom antihelten, Black Spectre, har et anstændigt potentiale.

For alle, der ikke er bekendt med Black Spectre AKA Carson Knowles, er han en Vietnam-veteran/opvasket borgmester, der er uheldig. Men da Spectors heroiske handlinger fanger hans blik, bliver han inspireret til også at blive en vigilante, men hans forhåbninger viser sig at være meget mere korrupte.

I stedet for at bekæmpe kriminelle, der lurer i baggyder, afpresser Black Spectre korrupte politiske personer til at gøre hans bud. Det gør han for at fremme sin kampagne for at blive New Yorks borgmester. Men i sidste ende opklarer hans planer sig, da Moon Knight stiller ham for retten.

Karakteren rummer et værdifuldt potentiale og kunne være den karakter, som Ethan Hawke spiller. Der er en chance for, at vi tager fejl, og han portrætterer en helt anden. Selvom odds er, at han enten er Randall Spector eller Carson Knowles.

Anbefalede: