Hvordan Maya Hawke blev mere end bare Ethan Hawke og Uma Thurmans datter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Maya Hawke blev mere end bare Ethan Hawke og Uma Thurmans datter
Hvordan Maya Hawke blev mere end bare Ethan Hawke og Uma Thurmans datter
Anonim

Hollywood-stjernerne Ethan Hawke og Uma Thurman mødtes på settet til den dystopiske sci-fi-film Gattaca i 1997, og et år senere blev de to gift. I 1998 blev deres datter Maya født, og selv dengang var der ingen tvivl om, at hun sagtens kunne få en karriere i Hollywood - hvis hun endte med at ville have en.

I dag er hendes forældre skilt, og Maya Hawke er 23 år. Men flere og flere mennesker har en tendens til at genkende stjernen som en talentfuld skuespillerinde, og på en eller anden måde formår hun langsomt at komme ud af sine forældres skygger. Hvis du undrer dig over, hvordan Maya Hawkes karriere udviklede sig, så bliv ved med at rulle!

10 Maya Hawke har samlet over 3,5 millioner følgere på Instagram

Lad os starte med, at Uma Thurman og Ethan Hawkes datter i øjeblikket har over 3,5 millioner følgere på Instagram. På den sociale medieplatform til billeddeling giver den 23-årige sine fans (og venner) et indblik i sin hverdag - uanset om det er billeder bag kulisserne fra hendes projekter eller videoer af naturture!

9 Hun fik sin skuespillerdebut i 2017-miniserien 'Little Women'

I 2017 havde Maya Hawke sin skuespillerdebut i BBCs historiske drama-miniserie Little Women. I den portrætterede Hawke Jo March, og hun spillede sammen med Emily Watson, Willa Fitzgerald, Kathryn Newton, Annes Elwy, Jonah Hauer-King, Julian Morris, Dylan Baker, Michael Gambon og Angela Lansbury. Little Women var baseret på romanen af samme navn af Louisa May Alcott, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,2 på IMDb.

8 I 2019 kunne fans se hende i blockbusteren 'Once Upon A Time In Hollywood'

Lad os gå videre til det faktum, at fans i 2019 kunne se Maya Hawke i en af årets største blockbusters. Hawke spillede "Flowerchild" i komedie-dramaet Once Upon a Time in Hollywood, og hun spillede sammen med Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern og Al Pacino.

Once Upon a Time in Hollywood fortæller historien om en skuespiller og hans stunt-double - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,6 på IMDb.

7 Og det år deltog hun også i castet i showet 'Stranger Things'

I 2019 sluttede Maya Hawke sig til endnu et meget berømt projekt - sci-fi-gyser-dramashowet Stranger Things. I sæson tre af showet spillede Hawke Robin Buckley, og hun spillede sammen med Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Dacre Montgomery og Priah Ferguson. I øjeblikket har Stranger Things - som foregår i 1980'erne i en fiktiv by kaldet Hawkins - en 8.7 vurdering på IMDb.

6 Maya Hawke udgav også noget musik

Samme år satsede skuespillerinden også på musik, og hun udgav sine to første singler - "To Love a Boy" og "Stay Open". I august 2020 udgav Maya Hawke sit debutstudiealbum Blush. Selvom Hawke kun er i begyndelsen af sin musikalske karriere, er der ingen tvivl om, at hun bestemt er talentfuld nok til at dyrke musik.

5 I 2020 spillede hun hovedrollen i miniserien 'The Good Lord Bird'

I 2020 optrådte Maya Hawke i den historiske drama-miniserie The Good Lord Bird. I den portrætterede Hawke Annie Brown, og hun spillede sammen med sin far Ethan Hawke, Hubert Point-Du Jour, Beau Knapp, Nick Eversman, Ellar Coltrane, Jack Alcott, Mo Brings Plenty, Daveed Diggs og Joshua Caleb Johnson. The Good Lord Bird er baseret på 2013-romanen af samme navn af James McBride, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,6 på IMDb.

4 og hun optrådte i komedie-dramafilmen 'Mainstream'

I 2020 spillede Maya Hawke Frankie Cabot i komedie-dramafilmen Mainstream. Udover Hawke medvirkede filmen også Andrew Garfield, Nat Wolff, Johnny Knoxville, Jason Schwartzman, Alexa Demie, Colleen Camp, Marshall Bell, Juanpa Zurita og Trevor White..

Mainstream fortæller historien om tre mennesker i en excentrisk kærlighedstrekant, og den har i øjeblikket en vurdering på 4,9 på IMDb.

3 I 2021 medvirkede Maya Hawke i Slasher-filmen 'Fear Street Part One: 1994'

I år fik fans at se Maya Hawke som Heather i teenage-slasher-filmen Fear Street Part One: 1994. Udover Hawke medvirkede filmen også Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Darrell Britt-Gibson, Jordana Spiro og Jordyn DiNatale. Fear Street Part One: 1994 fortæller historien om teenagere, der er terroriseret af en gammel ondskab, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb.

2 Og hun har i øjeblikket to kommende projekter

For så vidt angår fremtiden, har Maya Hawke i øjeblikket to kommende projekter. En af dem er den kommende Wes Anderson-film Asteroid City, og den anden er komediefilmen Strangers, hvor hun vil portrættere Eleanor. Der er ingen tvivl om, at skuespillerinden vil forblive travlt i de næste par år!

1 Endelig har skuespillerinden en nettoværdi på 3 millioner USD

Og endelig afslutter vi listen med det faktum, at Maya Hawke allerede har en imponerende nettoformue. Ifølge Celebrity Net Worth estimeres skuespillerinden i øjeblikket at have en nettoværdi på 3 millioner dollars – men der er ingen tvivl om, at dette tal kun vil vokse i fremtiden

Anbefalede: