Hvor er Yellowstone Ranch og sandheden om, hvem der ejer den

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Yellowstone Ranch og sandheden om, hvem der ejer den
Hvor er Yellowstone Ranch og sandheden om, hvem der ejer den
Anonim

Da Yellowstone debuterede på Paramount Network i 2018, var der ingen mulighed for at vide, hvor intenst populært showet ville blive. Takket være hvor elsket showet er blevet, er mange mennesker blevet meget investerede i seriens rollebesætning til det punkt, at de gerne vil vide ting som, hvor meget Yellowstones stjerner er værd.

Når et show som Yellowstone bliver et hit, er det umuligt at sætte dets popularitet til én faktor alene. For eksempel er Yellowstone en succes som et resultat af ting som dens talentfulde rollebesætning, overbevisende historielinjer og det faktum, at showet ser fantastisk ud. Faktisk er de steder, hvor Yellowstone er filmet, så smukke, at showets fans gerne vil vide ting som, hvor er Dutton Ranch i det virkelige liv, og hvem der ejer den.

Hvem ejer The Real Yellowstone Ranch?

Som enhver Yellowstone-fan allerede burde vide, foregår mange af seriens mest overbevisende scener udenfor, da seriens karakterer fører liv, der er tæt på naturen. Selvom det bestemt har meget at gøre med showets tiltrækningskraft, når scener finder sted indendørs, forbliver tingene pragtfulde, da Dutton-familiens hjem er ufatteligt smukt.

Da de fleste shows er filmet i Hollywood-lydscener, kan nogle mennesker antage, at de indendørs Yellowstone-scener er fanget på samme måde. Når alt kommer til alt, er Dutton-familiens hjem så smukt, at nogle mennesker måske synes, det er utroligt, at nogen bor i sådan et hus. Men i virkeligheden, selvom nogle seere ikke aner, om Yellowstone er baseret på en sand historie, kan de være sikre på, at Dutton-familiens hjem er meget ægte.

Under en video bag kulisserne beskrev Yellowstones scenograf, Carla Curry, hvor vigtigt Dutton-familiens hjem er blevet for showets succes."Dette er den rigtige vare. Det er det, der får dette show til at synge, er, at denne lodge faktisk er blevet en karakter i dette show."

Med hensyn til, hvem der ejer Yellowstone Ranch i det virkelige liv, er Shane og Angela Libel dem, der har den ære. Langt fra kendte mennesker er Libels tilfældigvis de mennesker, der er heldige nok til at eje et hjem, der er så smukt, at det er helt rigtigt filmisk at se på. Senere i den førnævnte video bag kulisserne forklarede scenografen Carla Curry Montana-lodgens historie.

“Denne hytte blev bygget fra 1914 til 1917. Alle de originale bjælker og sten, der er brugt i denne ejendom, er fra selve ejendommen. Hovedtømmeret, der er oppe i taget, er 153 fod langt, og det er faktisk et enkelt træ. De var så beskyttende over for stammerne, at når de høstede stammerne, pakkede de dem faktisk ind i jute, indtil de var klar til at sætte dem på plads, bare så de ville forhindre dem i at blive slået og beskadiget. Jeg synes, de gjorde et fantastisk stykke arbejde, da det er et smukt sted."

I 2018 t alte Yellowstone-lokationschef Mark Jarrett til New York Post om, hvorfor de valgte familien Libels hjem som et af deres vigtigste optagelsessteder. Kendt som Chief Joseph Ranch i det virkelige liv, passede hjemmet til alt, hvad de ledte efter ifølge Jarrett, da de ledte efter "visionen om at være 360 grader i enhver retning".

Kan du bo på Yellowstone Ranch, og hvor meget koster det?

For de fleste mennesker virker tanken om at tillade en stor tv-series rollebesætning og besætning at overtage deres hjem en del af året meget mærkelig. Det er dog tydeligt, at Libel-familien er vant til det, især da de oprindeligt underskrev en femårig aftale om at tillade Yellowstone at blive filmet i deres hjem. Forbløffende nok, når Yellowstone ikke bliver filmet på deres ejendom, tillader Libel-familien stadig enhver at blive på deres jord til den rigtige pris.

For at være klar, så lader Libel-familien ikke fremmede udleje hovedhuset, der ligger på deres Montana-ejendom. I stedet er der to andre hytter placeret på ranchen, hvor Dutton-huset ligger, og de er til leje. For at nyde den utrolige udsigt, der ses på showet, kan en familie på fire leje en hytte ud for $1200 eller den anden for $1500. Når det er sagt, hvis familien på fire ønsker at underholde gæster, skal de betale yderligere $50 per person til maksim alt otte personer. Til den pris kan folk selvfølgelig bo i et smukt hjem i stedet for en modbydelig Airbnb.

Anbefalede: