Jake Johnson fortryder ikke Tom Cruises 'The Mummy,' Even Though It Tanked

Indholdsfortegnelse:

Jake Johnson fortryder ikke Tom Cruises 'The Mummy,' Even Though It Tanked
Jake Johnson fortryder ikke Tom Cruises 'The Mummy,' Even Though It Tanked
Anonim

Ville enhver skuespiller i dag forpasse chancen for at arbejde på en film med Tom Cruise? Jake Johnson gjorde det næsten. Det var selvfølgelig efter, at han allerede havde brugt et par år på at arbejde på 'New Girl'.

På det tidspunkt var Jake rimelig berømt, da han havde spillet sammen med Zooey Deschanel i flere sæsoner, så han behøvede ikke nødvendigvis lønningsdagen. Og som biografgængere nu ved, sluttede "Mummy"-filmen fra 2017 med tanker – og hele serien af spinoffs med Tom Cruise blev præsenteret.

Sagen er, at Jake siger, at han ikke fortryder at have arbejdet på projektet, selvom det ikke nødvendigvis var et løft for hans CV.

Jake Johnson sagde næsten nej til 'The Mummy'

Da han første gang hørte om projektet, slog Jake til chancen for at arbejde med Tom Cruise, før han overhovedet læste manuskriptet til 'The Mummy'. Efter at have læst grundigt, hvad han havde tilmeldt sig, fik Johnson kolde fødder.

Som han forklarede i et interview, indså han, at han ville arbejde meget med Tom, og at arbejde med Tom betød, at Cruise lavede alle slags skøre stunts. Så selvfølgelig antog Jake, at han også ville lave stunts.

Det var nok til at få ham helt ude af funktionen, men det var ikke så enkelt. Johnson forklarede, at han fik at vide, at han skulle afvise Tom Cruise personligt, hvilket han bare ikke var i stand til.

Så blev han ligesom en fan selv, uddybede Jake, mens han snakkede med den skuespiller, han kalder "den vildeste fyr, jeg nogensinde har mødt." At hænge ud med Tom afslørede, at det ville være en oplevelse af en slags at lave filmen, selvom det ikke var den type projekt, Jake var super begejstret for. Fordi Johnson sagde, han laver ikke stunts.

Jake var tilbageholdende med at lave stunts til filmen

Mens Tom Cruises forkærlighed for dødsforagtende stunts er en velkendt del af hans persona, er Jake Johnson som antitesen til en Tom Cruise-actionskuespiller. Tom har faktisk såret sig selv ved at lave mange forskellige stunts, og ikke alle involverede højhuse eller rene klippevægge.

Skader forhindrer dog ikke Tom Cruise i at komme tilbage på den høje wire, og selvom han er blevet ældre, har han slet ikke sat farten ned.

Johnson skammer sig dog ikke over at indrømme, at han er en kujon. Derudover havde han ikke brug for koncerten, så han ville ikke risikere liv og lemmer for lønsedlen. Nogle razziaer fra Tom om, hvor skræmmende hans stunts kan være (sidder på en sofa, gisp!) hjalp dog med at sætte det i perspektiv for Jake.

I sidste ende, selvom han var bekymret for at være en ansigtsløs "skuespillerkollega" af Tom og ved et tilfælde dø på settet, indvilligede Johnson i at lave filmen.

'The Mummy' 2017 bombede billetkontoret fuldstændigt

Desværre for Tom, Jake og alle andre involveret i filmen – som skulle være en del af en multi-film-franchise – gik 'The Mummy' i 2017.

Heldigvis for Jake vendte han tilbage til 'New Girl', efter at 'The Mummy' var pakket ind, og filmen så slet ikke ud til at skade hans chancer i Hollywood. Faktisk tog Jakes skuespil-cv en del op efter 'New Girl'.

Han har siden været med i musikvideoer, tv-serier, stemte Peter B. Parker i 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' og har en ny tv-serie på vej, ifølge IMDb. Faktisk var 'The Mummy' knap et blip på radaren for Johnson. Sådan ser han det dog ikke.

Faktisk har Jake omfavnet alle sine roller, inklusive sin tid som Peter B. Parker, pot mave og det hele.

Jake Johnson elskede at arbejde med Tom Cruise

Jake havde kun meget positive ting at sige om Tom i sit interview; han kaldte Tom "supersjov" og "en virkelig vild fyr", men der var også en anden side af oplevelsen. Jake uddybede, at "han virkelig var en fornøjelse at arbejde med" - stunts og det hele.

Faktisk lærte Johnson lidt om sig selv, mens han arbejdede på filmen og selvfølgelig faldt fra tre-etagers bygninger. I et andet interview indrømmede Johnson, at han lærte forskellen mellem "skadet" (kan ikke fortsætte) og "sår" (kan gå en runde mere) på settet til 'The Mummy', og det var Tom Cruise, der lærte ham lektien.

Det var en meget anderledes tid, end Johnson havde arbejdet på 'New Girl' af indlysende årsager! Selvom hans indtog i actionfilm ikke ville holde, er det helt klart OK af Jake. Han er bare glad for at have haft oplevelsen, levet for at fortælle historien og gået videre til andre velbet alte koncerter, der ikke involverer at risikere liv og lemmer.

Anbefalede: