Anya Taylor Joy afslører, hvordan dans forbedrede sine skakfærdigheder i 'The Queen's Gambit

Indholdsfortegnelse:

Anya Taylor Joy afslører, hvordan dans forbedrede sine skakfærdigheder i 'The Queen's Gambit
Anya Taylor Joy afslører, hvordan dans forbedrede sine skakfærdigheder i 'The Queen's Gambit
Anonim

Anya Taylor-Joy forvandlede sig til Beth Harmon med hjælp fra hendes hår- og makeupartister, men brugte sine evner som danser til at lære koreografi til skakbevægelserne!

The Queen's Gambit-stjernen Anya Taylor-Joy var forpligtet til at gøre sin rolle i Netflix-miniserien så autentisk som muligt. Den amerikansk-argentinsk-britiske skuespillerinde anerkendte vigtigheden af skak som sport og arbejdede hårdt for at få det rigtigt.

Emma-skuespilleren havde mulighed for at udleve sin karakters drøm og tale om skak med Judit Polgár, som anses for at være den stærkeste kvindelige skakspiller nogensinde.

Hvordan Taylor-Joy brugte dans til at lære skakbevægelser

Anya Taylor-Joy kan stort set alt, hvad enten det er at lære et nyt sprog eller at give en forbløffende audition. Den 24-årige skuespiller har bevist sin skuespillerevne i The Queen's Gambit, men hun er også en danser!

"Jeg er en danser, og jeg fandt ud af, at det var virkelig nyttigt i forhold til at lære koreografien til bevægelserne."

"Det var meget vigtigt for mig at have en teoretisk forståelse af skak, før jeg spillede Beth, fordi jeg ved, at for de mennesker, der elsker skak, er det så dyb en kærlighed, at jeg ikke følte mig sikker på at dukke op og bare at vinge den," forklarede Taylor-Joy.

"Men da det kom til at spille selve spillene, var det koreografi," fort alte hun.

Taylor-Joy afslørede, at "speed chess"-scenen var "en af de mest tilfredsstillende ting", hun nogensinde havde gjort i sin karriere. Hendes karakter Beth, ses spille hurtigt skak og besejre flere spillere i The Queen's Gambit, hvilket helt sikkert krævede førsteklasses koreografi, og for at skuespilleren kunne huske hvert træk, på hvert bræt.

"Nu er jeg meget stolt af at sige, at jeg elsker skak!" hun delte med Polgár.

Skakspilleren lykønskede Taylor-Joy med serien og delte, at det var fantastisk for hende at se alle de skakscener, hun var involveret i. "Din tankegang og at spille blitz [hurtigt skak], spille hurtige spil, de samtidige udstillinger…det var virkelig autentisk," delte Polgár.

Judit Polgár begyndte at lære at spille skak, da hun var fem år gammel, og i en alder af 15 slog verdensmester Bobby Fischers rekord som den yngste internationale stormester. Hun betragtes som den stærkeste kvindelige skakspiller nogensinde.

Anbefalede: