Her er hvordan Anya Taylor-Joy blev til Beth Harmon for 'The Queen's Gambit

Indholdsfortegnelse:

Her er hvordan Anya Taylor-Joy blev til Beth Harmon for 'The Queen's Gambit
Her er hvordan Anya Taylor-Joy blev til Beth Harmon for 'The Queen's Gambit
Anonim

Netflix har udgivet et klip af Anya Taylor-Joy, der bliver til Beth Harmon, hovedpersonen i miniserien The Queen's Gambit.

En tilpasning af romanen af samme navn af W alter Tevis, serien ser Taylor-Joy som den rødhårede Beth, en forældreløs, der opdager et talent for skak. Beth er fast besluttet på at blive stormester og er på en stabil vej mod international berømmelse og anerkendelse, men har nogle problemer med at tilpasse sig livet uden for børnehjemmet.

Serien udviklet af Scott Frank og Allan Scott følger hovedpersonen fra 8 til 22 år, når hun begiver sig ud på en mission for at spille i Europa, mens hun også kæmper mod ensomhed og afhængighed.

Anya Taylor-Joy bliver til en rødhåret for 'The Queen's Gambit'

I videoen, der blev udgivet den 2. november, sidder den amerikansk-argentinsk-britiske skuespillerinde Taylor-Joy i makeup- og hårstolen. Takket være arbejdet fra hår- og makeupartisterne Claudia Stolze og Daniel Parker bliver den platinblonde skuespillerinde til en måbende rødhåret for rollen. Hun bærer en kortere paryk og har røgfyldte øjne, hvilket fremhæver hendes magnetiske blik.

In The Queen's Gambit, Taylor-Joy, kendt for sit gennembrud på horror The Witch samt for at spille titelrollen i Emma., spiller sammen med Harry Potter-medspilleren Harry Melling og Love Actually-hovedpersonen Thomas Brodie-Sangster. Både Melling og Brodie-Sangster portrætterer skakmestre og spiller adskillige partier over for Taylor-Joy's Beth.

Skuespillerinden filmede en masse skakscener, hvor hun spiller selvsikkert, så meget desto mere imponerende i betragtning af, at hun ikke havde nogen tidligere erfaring med spillet.

"Jeg vidste ingenting, men jeg tror, det hjalp mig meget," sagde hun i et interview med Netflix Queue.

"Beth er ved at opdage skakkens verden, og jeg kunne også bringe den ærefrygt og magi til den."

Anya Taylor-Joy Will Play Furiosa

2019 var et produktivt år for Taylor-Joy. Hun jonglerede med roller i Emma og Last Night in Soho på samme tid, som hun arbejdede på The Queen's Gambit.

"Jeg havde et meget intenst år i 2019, hvor jeg vidste, at jeg skulle spille tre forskellige karakterer med en fridag imellem," sagde hun også.

Hun vil næste gang optræde som den titulære karakter i Furiosa, en spin-off af Mad Max: Fury Road. Taylor-Joy spiller hovedrollen som en yngre version af karakteren spillet af Charlize Theron i filmen fra 2015.

Anbefalede: