Her er filmen, der ødelagde Alex Pettyfers karriere

Indholdsfortegnelse:

Her er filmen, der ødelagde Alex Pettyfers karriere
Her er filmen, der ødelagde Alex Pettyfers karriere
Anonim

Alex Pettyfer var helt vild, da han første gang brød ud på scenen tilbage i 2006! Skuespilleren fik sin allerførste store rolle i Stormbreaker, og blev øjeblikkeligt stemplet som en filmhjerteknuser, og det med rette. Det tog ikke lang tid, før Pettyfer landede film- og tv-rolle efter rolle og cementerede sin status i Hollywood for altid, eller det troede fans.

Skuespilleren fortsatte med at optræde i en håndfuld succesrige film, herunder Beastly, The Butler og Magic Mike, hvor han optrådte sammen med Channing Tatum. Tja, på trods af at have et ret CV, og fra en tidlig alder ikke mindre, ser det ud til, at Alex Pettyfers karriere gik i stå i begyndelsen af 2010'erne.

Mange fans er blevet ved med at undre sig over, hvad der skete med Alex Pettyfers karriere, i betragtning af at han ikke er nær så fremtrædende i filmindustrien, som han engang var. Nå, det ser ud til, at hans tid med at arbejde på 2011-filmen, I Am Number Four, gjorde et rigtigt nummer til hans status i Hollywood. Så hvad gik egentlig g alt? Lad os finde ud af det!

Alex Pettyfer var engang i høj efterspørgsel

Alex Pettyfer er bestemt ikke fremmed for rampelyset! Som kun 16-årig landede han sin allerførste store film, Stormbreaker, som fik os alle til at tale om skuespillerens fantastiske færdigheder på skærmen. Filmen, som var en tilpasning af Anthony Horowitz' YA-serie, befandt sig godt i billetkontoret, hvilket gjorde det muligt for Pettyfer ikke kun at skabe sig et navn i Hollywood, men også en, som mange instruktører ønskede at arbejde med.

I løbet af de næste par år lykkedes det Alex at sikre sig en håndfuld storskærmsroller, inklusive sin tid i Wild Child, Tormented og selvfølgelig Beastly, hvor han optrådte sammen med Vanessa Hudgens og Mary -Kate Olsen. Alex blev øjeblikkeligt stemplet som en hjerteknuser af fans, og vi bebrejder dem bestemt ikke.

I 2012 fik Alex Pettyfer en ret dampende rolle sammen med Channing Tatum i Magic Mike, men dette markerede skuespillerens sidste rolle, som seerne kan komme i tanke om! Nå, alt dette skete efter hans tid med at spille nr. 4 i 2011-filmen, I Am Number Four, hvilket bestemt påvirkede Alex' karriere, og ikke på den bedste måde.

'Jeg er nummer fire' ødelagde fuldstændig hans karriere

Selv om I Am Number Four forventedes at gøre underværker for Alex Pettyfers karriere, i betragtning af at den var instrueret af Michael Bay og inspireret efter bogen, ser det dog ud til, at sci-fi-filmen endte med at blive et tot alt flop. Mange studier så potentialet i filmen, men den blev med det samme omt alt som en "Twilight wannabe"-film.

Mens forudsætningen for filmen ikke havde noget at gøre med vampyrer og varulve, gav romancen på skærmen mellem Pettyfer og skuespillerinden, Diana Agron bestemt fans Robert Pattinson og Kristen Stewart vibes. Sammenligningen efterlod bestemt en dårlig smag i seernes mund, hvilket førte til lave tal i åbningsweekenden.

Filmkritiker, Robert Ebert havde heller ikke noget fantastisk at sige om filmen, og skrev: "Det er trist, når en film kaster al skam til side, viser sig villig til at rive alt af, der kunne tiltrække publikum, og ikke desto mindre fejler." Øv!

Det viste sig, at den offentlige mening om filmen ikke var det eneste, der hindrede Alex Pettyfers karriere. Der var meget snak om Alex' holdning under filmens optagelse, med mange påstande, der stod for hans påståede store ego og konstante krav. I betragtning af at Alex Pettyfer ikke har scoret en større film siden og har valgt mindre roller, er det tydeligt, at I Am Number Four virkelig lavede et nummer på sin karriere for altid.

Anbefalede: