Hvordan Rebel Wilson virkelig har det med sit vægttab

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Rebel Wilson virkelig har det med sit vægttab
Hvordan Rebel Wilson virkelig har det med sit vægttab
Anonim

Den australske skuespillerinde Rebel Wilson blev først anerkendt i Hollywood som den typiske sjove sekundære karakter. Da hun første gang brød ind på scenen i projekter som Bridesmaids og Pitch Perfect, var hun en af de få skuespillerinder i branchen, der ikke var en størrelse nul.

I 2020 annoncerede Wilson, at hun skulle på et sundhedskick. Hun tabte sig drastisk i løbet af året, og fans blev tot alt inspirerede, da hun viste sin vanvittige kropsforvandling frem. I disse dage tænker fans faktisk på Wilson som den uofficielle talsmand for positivt kropsbillede.

Men ikke hele Wilsons rejse var positiv. Hun fik ikke pludselig selvtillid, da hun tabte sig, og der stod folk i vejen, som ikke ville have, at hun skulle ændre sig. At tabe sig bekræftede også nogle grimme sandheder om samfundet og hvordan overvægtige mennesker behandles. Læs videre for at finde ud af, hvordan How to Be Single-skuespillerinden virkelig har det med sit vægttab.

Why Rebel Wilson er berømt

Rebel Wilson blev berømt for sin rolle i Pitch Perfect-serien som den humoristiske karakter Fat Amy. Siden da har hun medvirket i adskillige andre projekter og cementeret sin plads som en komisk skuespillerinde i Hollywood.

Blandt Wilsons karrierehøjdepunkter er Bridesmaids, Night at the Museum: Secrets of the Tomb, How to Be Single og The Hustle.

I 2022 føjede Wilson endnu en præstation til sit imponerende CV, da hun var vært for BAFTA-priserne.

Rebel Wilsons vægttab

I 2020 satte Wilson sig en målvægt på 165 lbs. Hun nåede det mål i november og modtog udbredt ros på sociale medier fra sine fans. Det er et samlet vægttab på omkring 77 pund.

Nogle fans var overraskede over at se Wilsons slankere figur, da nogle få af de karakterer, hun havde spillet, inkluderede at være tungere som en del af deres overordnede identiteter, såsom Pitch Perfects Fat Amy.

Hvordan Rebel Wilson virkelig føler om sit vægttab

Skuespillerinden afslørede (via ABC News), at vægttabet ikke nødvendigvis har gjort hende mere selvsikker, da hun var selvsikker før hun tabte sig: "Jeg kunne godt lide at synes, jeg så godt ud i alle størrelser og ting. Og jeg har altid været ret selvsikker, så det er ikke sådan, at jeg ikke var selvsikker, og nu er jeg super selvsikker."

Men Wilson erkendte, at hendes faktiske spisevaner ikke var sunde, da hun var større, og er glad for sit vægttab, fordi det er et tegn på, at hun nu er sundere.

"Noget af den følelsesmæssige spiseadfærd, jeg gjorde, var ikke sund," sagde Wilson og tilføjede, at overspisning kan have været hendes mekanisme til at klare "ikke at være en naturlig performer."

"Det er bare bedre at være den sundeste version." Wilson bekræftede.

Interessant nok var Wilsons eget hold ikke begejstret over, at hun havde besluttet at tabe sig. Ifølge ABC News fik skuespillerinden "pushback" for at tabe sig, fordi hendes identitet i Hollywood var "den sjove fede pige."

Wilson huskede, at da hun fort alte sin ledelse, at hun ville tabe sig, var deres svar: "Hvorfor ville du gøre det?"

På trods af at hendes team ikke støttede i starten, var Wilson fast besluttet på at træffe den bedste beslutning for hendes helbred.

Folk rapporterer, at Wilson har åbnet op for, hvor anderledes folk behandler hende, nu hvor hun er tyndere. Hendes erfaring fremhæver det faktum, at samfundet ser ud til at være venligere over for dem, de anser for fysisk attraktive.

"Jeg tror, at det, der har været virkelig interessant, er, hvordan andre mennesker behandler dig," kommenterede Brudepigernes alun."Nogle gange kiggede folk ikke nødvendigvis to gange på dig, da jeg er større. Nu hvor jeg er i god form, tilbyder folk at bære mine indkøb til bilen og holde dørene åbne for dig."

Hvordan Rebel Wilson tabte sig

Da hun begyndte på sin vægttabsrejse, var sundhed i højsædet i Wilsons sind, så hun ville ikke sulte sig selv eller gå på en usund modekur for at tabe sig hurtigt.

"Jeg vil sige til alle derude, du skal ikke være besat af, hvor meget du faktisk vejer," sagde Wilson til People. "Det handler mere om al den sunde praksis, og så ændringerne i hele din livsstil."

Ifølge News.com.au vendte Wilson sig til regelmæssig gang i stedet for opslidende træningspas for at tabe sig.

“Jeg trænede i fitnesscenteret, du ved, selv da jeg var tungest, kunne lide hardcore og lave vægte og gøre ting, hvor du bare føler dig helt udmattet bagefter, og det behøvede jeg faktisk ikke at gøre," forklarede Wilson og afslørede, at hun fandt det "virkelig trøstende" at få at vide af sin læge, at hun bare skulle gå for at tabe sig.

Skuespillerinden fulgte angiveligt også Mayr-metoden, som involverede at tygge mad med omtanke og spise langsomt for at undgå overspisning.

Anbefalede: