Er Trick Daddys nettoværdi virkelig lav nok til at berettige konkurs?

Indholdsfortegnelse:

Er Trick Daddys nettoværdi virkelig lav nok til at berettige konkurs?
Er Trick Daddys nettoværdi virkelig lav nok til at berettige konkurs?
Anonim

Maurice Samuel Young er sandsynligvis mere værd end de fleste gennemsnitlige 48-årige fyre i USA. Men Young er ikke en hvilken som helst fyr. Trick Daddy var en berømt rapper i 90'erne og gned albuer med andre store navne som DJ Khaled og Trina.

Men i 2021 undrer folk sig over, hvad der skete med rapperen, og hvorfor han ser ud til at være gået ned ad bakke med hensyn til sit professionelle og personlige liv. Det viser sig, at han har haft nogle hårde tider, både med hensyn til at miste det meste af sin nettoformue og sit helbred.

Alligevel spekulerer nogle på, om Trick Daddys nettoformue faktisk er lav nok til at berettige hans konkursansøgning, mens han stadig ser ud til at have succes på en håndfuld måder.

Hvad er Trick Daddys nettoværdi?

Efter årtier i rampelyset var alt, hvad Trick Daddy havde at vise for det i slutningen af 2020, en nettoformue på $100.000. Men siden da rapporterer kilder, at rapperen har tjent mindst yderligere $50.000, hvilket bringer hans samlede nuværende nettoformue op på $150.000.

For fans, der husker hans hitsang 'Take It to Da House' og andre numre, der topper hitlisten, er det et helt chokerende beløb.

Sagen er, at Trick Daddy traf nogle knap så gode valg i løbet af sin tidlige karriere, endte i fængsel og har tilsyneladende kæmpet med at holde sit forbrug under kontrol. Faktisk har han indgivet konkurs flere gange for at undgå at skulle betale betydelig gæld tilbage.

Spørgsmålet er dog, om han virkelig har så lav en nettoformue. Det lader til, at retten ikke altid har været enig i, at han gør det. Faktisk afviste retten efter sigende alle af de tre gange, han indgav konkursbegæring. Men hvorfor?

Hvad ejer Trick Daddy?

Selv om han tidligere havde en del ejerskab eller andel i et musikforlag, ser det ud til, at Trick Daddy ikke har meget lager i lukrative musikalske satsninger i disse dage. Det, han ejer, har dog potentialet til at give ham en lidt passiv indkomst.

Rapperen ejer en restaurant i Florida, som han har haft i en årrække, selvom omtalen ikke altid har været positiv. Faktisk opildnede Trick noget negativ presse, da han dissede ikke kun Beyonce (og sagde, at hun ikke kan "sang"), men også Jay-Z (han "har aldrig vundet den bedste rapper i live").

Derefter havde hans restaurant en uheldig stigning i negative anmeldelser, mange af dem med referencer til limonade og bier.

Heldigvis for rapperen, blev tingene senere jævnet ud med hans restaurant, et "soul food"-spisested, som fik tonsvis af høje vurderinger for sine vinger, ribben, rejer og meget mere. Som navnet - Sunday's Eatery - antyder, ønskede Trick Daddy, at restauranten skulle tilbyde søndagsmiddage alle ugens dage.

Og efter alt at dømme ser det ud til, at det har opnået det, han satte sig for, og forretningen klarer sig godt. Så betyder det, at Trick vil tjene alle sine penge tilbage og være millioner værd igen?

Er Trick Daddy konkurs?

Selvom masser af overskrifter annoncerede, at Trick Daddy havde indgivet en konkursbegæring flere gange, betyder det ikke nødvendigvis, at han har indgivet konkursbegæring med succes. En domstol skal i det væsentlige godkende indgivelsen og tillade, at ansøgningens tilgivelsesfunktion finder sted.

I mange tilfælde involverer konkurs bortauktionering af personens aktiver for at betale deres gæld, selvom nogle aktiver generelt er undtaget fra salg. For eksempel ville en domstol sandsynligvis ikke få nogen til at sælge alle deres biler; de ville efterlade dem mindst én til rent faktisk at køre.

Så det faktum, at Trick Daddy efter sigende indgav nogle dokumenter til retten, betyder ikke, at han faktisk mistede alle de kontanter, han havde. Alt det betyder er, at han bad en domstol om at acceptere, at han ikke kunne betale sin gæld, og retten sagde tilsyneladende, at han kunne.

Hvordan tjener Trick Daddy penge nu?

Selv om hans restaurant ser ud til at være en publikumsbehager, er det ikke Trick Daddys eneste professionelle syge i disse dage. Hans indtjeningspotentiale er måske bare en del af grunden til, at retten ikke så ud til at tage hans konkursansøgning alvorligt.

Selv om hans sidste album blev udgivet i 2009, turnerer Trick Daddy tilsyneladende stadig; han skal optræde i begyndelsen af 2022 med andre 'All Star Legends of Hip Hop' Too Short, Juvenile, Scarface og Trina, blandt andre.

Selvfølgelig er billetterne ret overkommelige, men Trick Daddy ville sandsynligvis ikke optræde, hvis han ikke fik en del af overskuddet. Måske er den slags koncerter årsagen til, at retten ikke var helt enig i hans konkurserklæring.

Hvis Trick har evnen til at tage på turné og fortsætte med at tjene selv nu, er han formentlig et anstændigt sted økonomisk -- ikke? På et tidspunkt tjente han trods alt stadig $14.000 om måneden, hvilket ser ud til at være rigeligt til at finansiere hans livsstil uden at gå i gæld…

Anbefalede: