Harrison Ford fik en chokerende lav løn på $1.000 pr. uge for denne film

Indholdsfortegnelse:

Harrison Ford fik en chokerende lav løn på $1.000 pr. uge for denne film
Harrison Ford fik en chokerende lav løn på $1.000 pr. uge for denne film
Anonim

Når man ser på nogle af de største kunstnere i filmhistorien, er Harrison Fords navn et, der umiddelbart skiller sig ud. Efter at have været i Star Wars-serien, forankret Indiana Jones-serien og endda førte Blade Runner-franchisen til sin ikoniske status, har Ford tilsyneladende gjort det hele i branchen.

Star Wars hjalp Ford med at blive en stor stjerne i Hollywood, og Han Solo er en af de mest populære karakterer i historien. På trods af karakterens popularitet var Fords første tur rundt, da karakteren ikke gav ham mange penge.

Lad os se tilbage på, hvor meget Harrison Ford tjente for A New Hope.

Harrison Ford er et ikon

Harrison Ford, der har optrådt professionelt siden 60'erne og spillet adskillige ikoniske karakterer, er en performer, der har haft en legendarisk karriere. At få den rigtige rolle på det rigtige tidspunkt er nøglen i Hollywood, og Harrison Ford var i stand til at få dette til at ske gang på gang i løbet af sin berømte karriere.

American Graffiti fra 1973 var en fantastisk måde at blive bemærket af mainstream-publikummet, men Ford tog virkelig fart, da han fik et par forskellige ikoniske roller tidligere i sin karriere. Han Solo i Star Wars-serien, Indiana Jones i sin egen franchise og Rick Deckard i Blade Runner-serien har alle spillet en rolle i at forme Fords fantastiske arv i Hollywood.

Selv uden for store franchises havde skuespilleren en måde at lande i store film, og han var i stand til at stable hits op gennem årene. Takket være dette har Ford samlet en utrolig formue, som få i Hollywood kan matche.

Så stor og mangfoldig som hans værk har været, er Fords tid som Han Solo i Star Wars stadig uden tvivl hans mest populære karakter til dato.

He Made Millions Som Han Solo

En af fordelene ved at spille en ikonisk karakter er, at skuespilleren i rollen kommer til at tjene et betydeligt beløb over tid. Disse store franchise-roller er så svære at lande, og selvom lønnen måske ikke var stor i starten, blomstrede den med tiden ud i en svimlende mængde penge, der vil sætte nogen i stand til en livslang komfort.

Nu er Harrison Fords tid med at spille Han Solo i Star Wars-serien så ikonisk, som den kan blive, men det betyder ikke, at Ford trak de store penge ned i starten. Vi vil snart komme ind på hans løn for A New Hope, men selv efter filmens succes, tjente Ford kun omkring 500.000 dollars for efterfølgerfilmene. Det er en ret lille løn, selvfølgelig, men tingene eksploderede med tiden.

Variety rapporterer, at Fords tilbagevenden til karakteren til The Force Awakens gav ham en betalingsdag mellem $10 millioner og $20 millioner, hvilket er væsentligt mere, end han tjente for alle de år siden. Fords løn for The Rise of Skywalker kendes ikke på nuværende tidspunkt, men at dømme ud fra, hvad han lavede til The Force Awakens, må vi forestille os, at Disney bet alte ham nogle seriøse penge for hans tilbagevenden.

Ved at kredse tilbage til A New Hope vil fans blive temmelig overraskede over at høre, hvor lidt Ford blev bet alt for sin første optræden som Han Solo.

Hans 'A New Hope'-løn var lille

Så, hvor mange penge trak Harrison Ford ned for A New Hope? Nå, i stedet for at tjene millioner af dollars for det, der blev et ikonisk stykke biografhistorie, fik Ford en lille sum penge for sin optræden i filmen.

Ifølge Celebrity Net Worth tjente Harrison Ford kun omkring $1.000 om ugen på sættet. I alt betyder det, at Ford tjente omkring $10.000 for sin første præstation som Han Solo. Nu viser en inflationsberegner, at dette ville svare til en kunstner, der tjener over $40.000 i 2021, men taget i betragtning af, hvad filmen blev til, er det ret nemt at se, at Ford blev groft underbet alt for sin første gang som den ikoniske smugler.

Som vi allerede dækkede, ville Ford fortsætte med at tjene en vanvittig sum penge, mens han spillede Han Solo, og de muligheder, der opstod for skuespilleren takket være succesen med A New Hope, er langt mere værd, end hvad han var faktisk bet alt for filmen. Takket være hans utrættelige arbejde og hans enorme succes har Harrison Ford en nettoværdi på 300 millioner dollars ifølge Celebrity Net Worth.

Han Solo er en af de mest ikoniske karakterer i filmhistorien, og det hele startede med Harrison Ford og hans lille løn for alle de år siden.

Anbefalede: