The Real Reason Brent Hatley forlod 'The Howard Stern Show

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Brent Hatley forlod 'The Howard Stern Show
The Real Reason Brent Hatley forlod 'The Howard Stern Show
Anonim

Når nogen forlader Howard Stern Show, starter fans med deres konspirationsteorier. Med al snakken om handlerne bag kulisserne på det ikoniske SiriusXM-radioprogram, er det bundet til at ske. I betragtning af det faktum, at Howard og hans flok af velbet alte medarbejdere er notorisk gennemsigtige i luften, giver det mening, at fans gerne vil vide om de få ting, de ikke hører om. Det hjælper ikke, at Howard næsten aldrig taler om nogen, der har stoppet eller er blevet fyret fra showet. Selvom han har en meget specifik grund til dette, opstår spørgsmålet uundgåeligt, når en fans yndlingsmedarbejder forsvinder.

For nylig har der været en række større personaleudgange, herunder Shuli Egars. Men før Shuli forlod showet, forsvandt hans on-air nemesis, Brent Hatley på mystisk vis. Den ene dag var han med i showet, og den næste dag var han ikke, og der blev aldrig t alt om ham igen. Så hvorfor forlod Brent showet? Blev han fyret? Var han så utilfreds med det, der virkelig foregik, at han holdt op? Eller er der en anden grund til, at vi ikke længere kan høre hans meget underholdende, lidt perverse, know-it-all on-air persona?

Blev Brent Hatley fyret, eller forlod han The Stern Show?

Efter Brents meddelelse om afgang i foråret 2020 tog fans til Twitter, Instagram og Reddit for at hævde, at Brent blev fyret. Derudover hævdede de, at han var dybt utilfreds med det faktum, at hans ægteskab så ofte blev taget op i showet. Dette inkluderer hans swingende livsstil og det faktum, at den mand, som hans kone sluttede sig til under deres ægteskab, blev inviteret til showet adskillige gange. Så hvad er sandheden i sagen?

Lad os få en ting på det rene, Brent Hatley blev ikke fyret. Ifølge hans øjenåbnende interview med ST Weekly på Youtube hævder Brent, at han ikke engang ville have fået lov til at påstå, at han ikke var fyret, hvis han rent faktisk blev fyret.

"Hvis du ved noget om virksomheders udtræden af aftaler… ville det koste mig et s ton penge, hvis jeg gik derud, hvis jeg blev fyret og sagde 'jeg blev ikke fyret'," forklarede Brent. "Jeg blev ikke [fyret]. Jeg har ingen dårlig vilje over for SiriusXM. De har ingen dårlig vilje mod mig. Det samme med The Stern Show."

Så, hvis Brent ikke blev fyret, hvorfor i alverden skulle han så ønske at forlade et af de mest succesrige shows i verden. En der havde gjort ham til en stjerne i sig selv og tjent ham nogle ordentlige penge. Nå, det ser ud til, at grunden til, at han forlod showet, er ret lig grunden til, at Shuli Egar ville ud… New York City. The Big Apple har altid været The Stern Shows stamhjem. Men på grund af den globale pandemi bliver den i øjeblikket udsendt fra Howards kælder og alles respekterede hjemmekontorer. Så ligesom Shuli og millioner af andre mennesker revurderede Brent sit hjemmeliv på grund af at have siddet fast der så længe.

"Jeg ville bare ud af New York. Jeg ville ud af kulden. Jeg ville gøre mine egne ting [kreativt]. Og jeg ville tilbage til troperne."

Brent fortsatte med at forklare, at han egentlig kun ønskede at bo et af tre steder, Tampa Bay-området, New Orleans eller Venice Beach/Santa Monica i Californien.

Så snart Brent fik Sirius og The Stern Show til at underskrive sin kontraktopsigelsesaftale i begyndelsen af marts 2020, flyttede han hurtigt ud af New York på under to ugers tid. Brent har udt alt, at forværringen af pandemien var en faktor i hastigheden af hans afgang fra byen.

Har afgangen ødelagt Brent og Howards forhold?

Fans over hele internettet, inklusive værten på ST Weekly, som interviewede Brent, synes at tro, at Howard er direkte rasende på Brent, fordi han forlod showet. Det faktum, at han ikke vil nævne Brents navn i luften, er også noget, der giver næring til disse rygter. Men enhver, der kender Howards kreative proces, ved, at han ikke ønsker at tale om tidligere medarbejdere, da han ønsker at holde fans fokuseret på, hvad der i øjeblikket sker i showet. Vigtigst er det, at Brent siger, at hans afgang blev mødt med en meget elskværdig samtale med Howard, og at de to respekterer hinanden højt.

Undskyld, hader, Brent elsker stadig Howard, ligesom de fleste af hans tidligere ansatte gør. Bare ikke de højlydte, bitre.

"Da jeg gik, var der kontakt med ham, og han kunne ikke have været pænere. Jeg ville ønske, jeg kunne komme her og læse den seddel, som han sendte mig, og ikke jeg sendte ham," forklarede Brent til vært for ST Weekly, som tydeligvis forsøgte at få noget negativt snavs på Howard. "Som menneske er han et sødt menneske. Jeg elsker ham og [hans kone] Beth som mennesker. De er fantastiske mennesker."

Oven i dette sagde Brent, at han holder kontakt med næsten alle på The Stern Show-personalet, da de er hans venner. Det er tydeligt, at Brent ønskede at gøre sine egne ting kreativt og, vigtigst af alt, ønskede at få pokker ud af New York City.

Anbefalede: