This Is The Real Reason, Topher Grace forlod 'That '70s Show

Indholdsfortegnelse:

This Is The Real Reason, Topher Grace forlod 'That '70s Show
This Is The Real Reason, Topher Grace forlod 'That '70s Show
Anonim

Tv i slutningen af 90'erne oplevede et mærkbart skift i indhold. Det nye årtusinde var lige om hjørnet, og det var tid til, at en ny generation af shows cementerede deres plads inden århundredeskiftet. I den æra blev That 70s Show et kæmpehit.

Topher Grace var sammen med Mila Kunis og Ashton Kutcher med til at fremskynde showet til stor succes. På trods af showets succes tog Topher Grace den overraskende beslutning at lade det hele bag sig.

Så hvorfor fritog Topher Grace på That '70s Show? Lad os tage et kig og se hvorfor.

Det 70'er-show var en kæmpe succes

Topher Grace That 70'er Show
Topher Grace That 70'er Show

Nostalgi er altid på mode, og når det er gjort godt nok, kan shows og film, der fokuserer på tidligere årtier, finde et publikum i alle aldre, så længe selve materialet er relateret nok. Det var præcis, hvad That 70s Show var i stand til at opnå, da det fik sin debut i slutningen af 90'erne.

That '70s Show fik sin debut tilbage i 1998 og fokuserede på en gruppe teenagere, der bor i Wisconsin omkring 1976. Dette ville faktisk være det samme som at lave et show nu og have det sat tilbage i 1999, så fortsæt og nyd tanken om, at det er virkelighed et øjeblik.

Topher Grace blev castet som Eric Foreman, hovedpersonen, i serien, og han var et perfekt match til karakteren. Faktisk var en af de bedste ting, som serien gik efter, at hver skuespiller passede perfekt til deres karakterer. Det 70'er-show endte med at blive startpunktet for Mila Kunis, Ashton Kutcher og flere, efter at det blev en stor succes hos fansene.

Alt i alt ville serien køre i i alt 8 sæsoner og 200 afsnit, og de medvirkende i showet samlede checks og voksede deres popularitet i løbet af den tid. Men på trods af at han spillede hovedpersonen i serien, endte Topher Grace med at forlade serien tidligt, hvilket overraskede folk. Tilsyneladende havde skuespilleren sigtede på noget meget større.

Topher Grace venstre for at forfølge en filmkarriere

Topher Grace
Topher Grace

Der er blevet t alt meget om årsagen til, at Topher Grace skilte sig fra That 70s Show, før det sluttede, og alle tegn peger på, at skuespilleren ønskede at gå over til at blive en filmstjerne. Fortune favoriserer de dristige, men tingene fungerer ikke altid efter planen.

Efter at have forladt That '70s Show, fik Grace rollen som Eddie Brock i Spider-Man 3. Filmen var en økonomisk succes, men den afsluttede effektivt Tobey Maguire-trilogien på en frygtelig tone og er gået ned i skændsel. Grace ville følge dette op med filmene Personal Effects og Valentinsdag.

Det er klart, at der er en blandet pose af succes her, og det er vigtigt at huske på, at alt dette fandt sted inden for 3 år efter at have forladt hans tidligere show. Hans håb om at bryde ind i mainstream i filmen virkede ikke helt som planlagt, hvilket viser, hvor svært det kan være for enhver performer.

Fra det tidspunkt ville skuespilleren fortsætte med at optræde i flere projekter som Take Me Home Tonight, Predators, The Big Wedding og Interstellar. Igen en blandet pose succes. Efter at have været væk i nogen tid, ville han også komme tilbage til at spille roller på den lille skærm, hvilket var en dejlig overraskelse for fans.

Hvad han laver nu

Topher Grace
Topher Grace

Selv om han ikke blev en kæmpe filmstjerne, har Grace fortsat arbejdet støt gennem årene. Han optrådte for nylig i film som BlackKkKlansmen, Breakthrough og Irresistable. Han har også optrådt i shows som Black Mirror og The Twilight Zone.

Interessant nok har Topher Grace den luksus at have tjent et væld af penge med That 70s Show, som har givet ham mulighed for at vælge og vrage sine pladser.

“Det gik op for mig, at jeg var virkelig heldig at have været på en sitcom i mange år. Jeg indså … at jeg ikke rigtig havde brug for mange flere penge … jeg var ligeglad [om eksponering eller en stor lønseddel]. Det var det, jeg ville gøre med mit liv… Jeg vil bare arbejde med mennesker, hvor jeg ser deres film og går: "Jeg vil gøre, hvad end din næste film er." Jeg behøver ikke sidde der og beslutte, om det bliver godt eller ej,” sagde skuespilleren.

Det 70'er-show var en stor succes for Topher Grace, og selvom han har fået nogle solide filmroller, er han stadig bedst kendt som Eric Foreman.

Anbefalede: