Redde Britney Spears hvordan jeg mødte din mor fra at blive aflyst?

Indholdsfortegnelse:

Redde Britney Spears hvordan jeg mødte din mor fra at blive aflyst?
Redde Britney Spears hvordan jeg mødte din mor fra at blive aflyst?
Anonim

Afslutningen på How I Met Your Mother var en kontroversiel, men der er ingen tvivl om, at sitcomen havde nogle mindeværdige øjeblikke og episoder. "Slapsgivving" vil for altid blive betragtet som et af seriens elitekoncepter - i ni sæsoner så vi nogle fantastiske historielinjer udspille sig.

Men, ligesom andre sitcoms, blev How I met Your Mother udsat for pres fra netværket i betragtning af dets fald i vurderinger. Det var Britney Spears'-hold, der kontaktede showet, og til gengæld kunne popstjerneikonet have reddet sitcomen med sin afdæmpede rolle.

Lad os tage et kig på, hvordan det hele gik.

Det var Britney Spears' team, der kom i kontakt med How I Met Your Mother

På tidspunktet for hendes optræden i showet, mente Britneys team, at det var tid til en forfriskning. De ville have stjernen til at arbejde på noget lettere. Det fangede How I Met Your Mothers team fuldstændigt off-guard, da de nåede ud og udtrykte interesse for at få hende med i showet.

Executive producer Chris Harris huskede det øjeblik, som ingen kunne have forudset. "Så vidt jeg husker, dukkede Britney Spears op fra ingenting. Hendes team mente, at hun havde brug for en nulstilling, for at blive præsenteret igen offentligt, og de ville have noget rart og sjovt."

En stor karakter blev først sat til Spears som Stella, men popstjernen ønskede en mindre rolle. Hun accepterede til sidst rollen som receptionist, en som medskaberen Carter Bays roste Spears for sammen med Mirror. "Britney ville i stedet spille den mindre rolle, denne karakter Abby, som måske havde to scener."

"Vi var lidt overrasket over dette valg. Men hun kom ind, og hun strålede virkelig i de scener, og vi bragte hende tilbage til endnu en episode."

Det viste sig, at ikke kun serien var enorm for showet, men den kunne også have reddet showet generelt.

Britney Spears' Cameo Spiked How I Met Your Mothers Ratings på et tidspunkt, hvor de havde mest brug for det

Når man ser tilbage, afslørede showets skabere, at timingen af Britneys interesse for showet ikke kunne have været bedre. How I Met Your Mother optrådte stadig solidt med sine hardcore-fans, men seertallene steg heller ikke. Showet trængte til en stor gnist og fik præcis det. Carter Bays fik meget ros for, hvad Britney gjorde for showet, i så lille en rolle.

"Det bragte en masse øjne til showet. Vi klarede os godt i vurderingerne, men vi eksploderede ikke rigtig, og [Britney] bragte et væld af nye øjne til det."

"Jeg er meget taknemmelig for, at det tilfældigvis var en episode, jeg var virkelig stolt af, og som havde en masse sjove ting i sig. Det var et stort vendepunkt i showet, vores publikum voksede betydeligt den dag."

Ikke kun det, men der var også en stor summen uden for studiet, med helikoptere, der cirkulerede bygningen i forventning om Britneys udseende. Det var et øjeblik, der reddede showet i nogle ekstra sæsoner. 2000'ernes sitcom havde ni sæsoner og 208 afsnit.

Not Every Cast Member var ivrig efter Britney Spears' udseende

Neil Patrick Harris var ikke så ivrig… for at være retfærdig t alte han ikke Britney Spears ud, skuespilleren var bare ikke en fan af cameos generelt. Ifølge NPH har for mange gæstestjerner tidligere såret andre sitcoms, og han ønskede ikke, at det samme skulle gå ned på How I Met Your Mother.

Skuespilleren sagde: "Jeg er i mindretal, at vores show ikke har brug for stuntcasting for at lykkes. Jeg er bekymret for, at hvis de begynder at 'Will and Grace'-inge os for meget, at showet vil lider. Og vi er alle virkelig stolte af indholdet af showet. Jeg mener, seertal er ikke vores spil. Det er netværket og studiets spil, du ved. Det er oprykningsafdelingens spil."

Vi kan forstå, hvor manden bag Barney Stinson kommer fra. Ikke desto mindre var Spears' optræden i showet afgørende, hvilket gav sitcom det desperate løft, som den havde brug for på det tidspunkt.

Anbefalede: