Hvad skete der nogensinde med MTV VJ'er fra 80'erne og 90'erne?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der nogensinde med MTV VJ'er fra 80'erne og 90'erne?
Hvad skete der nogensinde med MTV VJ'er fra 80'erne og 90'erne?
Anonim

Den ultimative nostalgi for alle, der blev myndige i 80'erne og 90'erne, husker sandsynligvis de gamle dage med MTV, dengang det hele var musikvideoer og hotte optagelser om Madonna eller Guns N' Roses. MTV gik først i luften i 1982 og var det første netværk af sin slags, der brugte "Video Jockeys", som radio-dj's, men du ved, med musikvideoer.

De originale MTV VJ'er var Alan Hunter, J. J. Jackson, Nina Blackwood, Martha Quinn og Mark Goodman. Men i årenes løb er mange VJ'er kommet og gået fra netværket, nogle fortsatte deres karriere inden for musik, andre forgrenede sig til skuespil eller fortsatte med at være vært for shows på andre netværk, og nogle faldt bare helt af kortet.

14 Alan Hunter

Alan Hunter var en af de fem originale VJ'er. Ikke nok med det, han var den første nogensinde til at være vært for et MTV-show, og han var det ansigt, som MTV-publikummet så først, da det debuterede. I dag bor Alan i Birmingham Alabama, hvor han driver et filmstudie og et musik/underholdningssted kaldet Workplay. Han er også vært for showet The Eighties on 8, som sendes på Sirius XM-radio.

13 J. J. Jackson

Jackson var den ældste af de originale VJ'er og havde allerede arbejdet som radio-DJ og som musikreporter for Los Angeles' ABC-tilknyttede selskab, KABC-TV. Jackson var mest kendt for at være vært for MTV's dækning af den berømte Live Aid-velgørenhedskoncert. Desværre døde han i 2004 af hjertesvigt.

12 Nina Blackwood

Blackwood var hos MTV indtil 1986. Da hun forlod, fortsatte hun med at være vært, og hun blev ansvarlig for Entertainment Tonights "Rock Report". Hun er nu vært for to radioprogrammer, Nina Blackwoods Absolutely 80s, og co-vært The 80s on 8 med Alan Hunter.

11 Martha Quinn

Quinn var kun 22, da hun sluttede sig til MTV, og mange fans betragtede hende som "MTVs bedste VJ", ifølge Biography. Quinn var oprindeligt skuespillerinde og havde lavet et par reklamer før MTV. Hun fortsatte derefter med at spille roller i shows som Full House og The Bradys og var medvært på Star Search, som var en slags 90'er-versionen af America's Got Talent. Hun er nu vært for iHeartRadios iHeartThe80s og en podcast kaldet Talk Talk With Martha Quinn.

10 Mark Goodman

Goodman fortsatte, ligesom mange af sine andre VJ'ere, med at arbejde med musikken efter at have forladt MTV i 1987. Han har arbejdet for KROQ, Soundbreak.com og VH1 Classic, og han var musiksupervisor for en lidet kendt show kaldet Desperate Housewives. Han er medvært for The 80s on 8 med Hunter og Blackwood.

9 John Sencio

Sencio var MTV's tidlige morgenvært for Rude Awakening. Han forlod MTV i begyndelsen af 2000'erne for at blive producer, instruktør og dokumentarist.

8 Daisy Fuentes

Fuentes var en af de mest populære VJ'er på grund af hendes flotte udseende. Fuentes var også model og blev brugt i reklamekampagner for Budweiser og andre produkter, og arbejdede tungt i modeindustrien med salg af makeup, tøj og parfume. Fuentes fortsætter med at være vært, hun er nu med i showet Et nyt blad. Fun fact, hun var MTV's første Latina VJ.

7 Adam Curry

Curry startede som vært for Headbangers og The Top 20 Video Countdown i 1987. Curry ville fortsætte med at være en massiv innovator som en af de første succesrige podcastere nogensinde, da han har været vært for den politiske podcast No Agenda siden 2007.

6 Slick Kanter

Slick, hvis rigtige navn er China, er datter af Jefferson Airplane-sangerinden Grace Slick. Slick var kun 15, da hun begyndte at arbejde på MTV, og derfra optrådte hun af og til og arbejdede lidt for sine forældre som sangskriver. Kanter arbejder nu i Pomona, CA hos UrbanMission, hvor hun hjælper misbrugere med at komme sig fra afhængighed.

5 Karen Duffy

Man genkender måske Duffy fra hendes mange film, inklusive Dumb and Dumber og Blank Check. Hun var også stemmen til Linda Otter i The Fantastic Mr. Fox. Duffy lider af neurosarkoidose, og derfor er hun så on and off igen med sin skuespillerkarriere.

4 Tyrese Gibson

Det er rigtigt, Roman Pearce fra The Fast And The Furious-filmene var en VJ i slutningen af 1990'erne. Han påtog sig jobbet for at supplere sin musikkarriere, som var med til at tage fart takket være den omtale, han fik fra sit MTV-arbejde. I 2021 begyndte musikeren og skuespilleren en rodet skilsmisseproces med sin nu ekskone, Samantha Lee.

3 Bill Bellamy

Bellamy startede som vært for MTV Beach House i 1993. Han var oprindeligt en standup-komiker, og han fortsatte med at turnere rundt, mens han arbejdede som VJ. Bellamy har været med i adskillige film og tv-shows, han var vært for to sæsoner af NBC's Last Comic Standing, og han har været vært for Rachel Ray mange gange.

2 Downtown Julie Brown

Downtown Julie Brown var vært for Club MTV fra 1987 til 1992. Hun er siden gået videre til skuespil, hun optrådte i en håndfuld tv-serier og er en fast mand i SyFy Sharknado-filmene. Hun er også vært for serien A Year In Music og er en meget efterspurgt ekspert til ethvert show, der dokumenterer musik eller kulturhistorie.

1 Carson Daly

Daly er muligvis den seneste af MTV VJ-alumni, der forgrener sig. Han sluttede sig til netværket i slutningen af 90'erne og blev hurtigt vært for TRL, og var uden tvivl programmets mest berømte vært. Han forblev med netværket indtil midten af 2000'erne og begav sig derefter ud i en verden af hosting og journalistik for andre netværk. Han er nu fast i Today og adskillige andre NBC-programmer og har adskillige millioner dollars til sit navn.

Anbefalede: