Hvordan Javon W alton fik sit store gennembrud på Euphoria

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Javon W alton fik sit store gennembrud på Euphoria
Hvordan Javon W alton fik sit store gennembrud på Euphoria
Anonim

Med sine blot 16 år er Javon W alton en tredobbelt trussel. Erfaren inden for boksning, gymnastik og skuespil er han allerede et kendt navn, der tilsyneladende kommer ud af ingenting. W alton kommer fra en familie af professionelle atleter, og han spildte ingen tid på at blive involveret i familievirksomheden. Da han begyndte at dyrke sport og skabe sig et navn, før han fyldte ti år, ville han træde ind i skuespillets verden. Det var ikke noget chok, at succesen kort efter fulgte.

Han tilbragte et par år i skuespilbranchen og tog små roller i reklamer. Pludselig optrådte han i HBO-hit-serien Euphoria, og verden blev forelsket i hans karakter, en narko-assistent. Hans rolle i Euphoria tog verden med storm, og alle elskede hans karakter, Ashtray. Og nu vil alle vide: hvem er den pludselige fornemmelse, og hvor kom han fra?

8 Javon W alton siger, at han var inspireret af boksning fra en ung alder

10262019-f0797-1594760701
10262019-f0797-1594760701

W altons far er den populære boksetræner DJ W alton, grundlæggeren af det præstationsbaserede mærke, Onward Athletics. Javon W alton begyndte at komme i boksning ung, arbejde og træne med sin far fra en alder af 3. Han sagde i et interview med Men's He alth, at han begyndte at se boksning fra han var 2 og henter en masse inspiration fra legender som Manny Pacquiao, Mike Tyson og Julio César Chávez. Som alle ikke kun er kendte boksere, men også har erfaring som skuespillere. Det er ingen overraskelse, at W alton ville følge i deres fodspor.

7 Han var en ung boksemester

Han begyndte at træne på et professionelt niveau som barn, både med sin far og andre professionelle boksere. Da han kun var 8 år gammel, var han en junior-OL-deltager i sporten, og som 11-årig var han allerede statsmester i boksning og gymnastik. For at opnå så meget i en ung alder trænede han hårdt hver eneste dag. W alton hævder, at hans daglige liv er stærkt fokuseret på træning.

6 Han medvirkede i en reklamefilm med The Rock

Omkring 2016, 11 år gammel, var Javon W alton klar til at bryde ind i skuespil. Hans første optræden var, da han var med i Under Armour-kampagnen "Will Finds A Way"-reklamen blandt andre talentfulde atleter, herunder Dwayne "The Rock" Johnson. Han blev krediteret i reklamen med citatet "I en alder af 11 er Javon Wanna W alton allerede en statsmester i både boksning og gymnastik. Hvad han vil opnå før voksenalderen er nogens gæt, men den eneste sikkerhed er, at dette ikke er sidst skal vi se ham." De kunne ikke have haft mere ret.

5 opdaget på Steve Harvey Show?

Steve Harvey Show via YouTube
Steve Harvey Show via YouTube

Senere samme år optrådte W alton i Steve Harveys talkshow med sin far. I udseendet løb den 11-årige gennem en typisk træningssession. Noget, der var så typisk for ham, var utrolig intenst for hele publikum. Efter et par minutters boksning med sin far stod han i hånden på værtens skrivebord og steg af i en baglæns midt i samtalen med Harvey. Flytningen modtog et stående bifald.

4 The Euphoria Casting Director Loved Him

eufori-javon-w alton
eufori-javon-w alton

Forbløffet over Steve Harvey-interviewet tog casting-instruktøren Jennifer Venditti ud til W altons far for at spørge, om hans søn ville til audition til Euphoria. Fra det første blik vidste hun, at W alton var den perfekte pasform til askebæger. Naturligvis var han perfekt til rollen som den beskyttende, mærkelige og elskelige lillebror til Fezco, og han fik sit store gennembrud i skuespillet.

3 Euphoria var hans store gennembrud i skuespil

Javon W alton
Javon W alton

Succesen kom lige til ham! Lige siden han landede Euphoria, har skuespilleren fyldt et væld af flere roller. Han stod som model for en Dick's Sporting Goods-kampagne sammen med New York Yankee, Alex Rodriguez. Han fik også roller i Amazon Prime TV-showet Utopia og i 2021-filmen The Addams Family 2 som Pugsley Addams.

2 flere roller på vej

Han har været en ret travl fyr! Det blev bekræftet, at W alton blev castet sammen med Sylvester Stallon e i thrilleren Samaritan, som er indstillet til en udgivelse i sommeren 2022. Han er også med i den nye sæson af The Umbrella Academy. Han var især begejstret for denne rolle, fort alte han i et interview med Esquire: "Min karakter dog, folk vil ikke forvente det. Folk vil tro, jeg vil være en del af det andet akademi og alt det her andet. Men det er noget, folk ikke rigtig forventer."

1 En fremtidig olympier?

Boksing vil altid være hans første kærlighed. W alton er stadig hårdt på arbejde og træner hver dag i håb om at være med til 2024-OL for boksning og gymnastik. Vi har bestemt ikke set det sidste til ham endnu!

Anbefalede: