Hvordan Amanda Bynes hjalp Channing Tatum med at få sit store gennembrud i 'She's The Man

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Amanda Bynes hjalp Channing Tatum med at få sit store gennembrud i 'She's The Man
Hvordan Amanda Bynes hjalp Channing Tatum med at få sit store gennembrud i 'She's The Man
Anonim

Tilbage i 2000'erne rullede en række komediefilm i biografen og fandt deres fodfæste hos det globale publikum. Nogle tjente tonsvis af kontanter, mens andre havde et beskedent træk, men alligevel formåede at skabe en arv. Det var i løbet af det årti, at She's the Man kom i biograferne.

Med Amanda Bynes og Channing Tatum i hovedrollerne var filmen en morsom tilpasning af Twelfth Night, som var lige hvad publikum ledte efter. Filmen var et startpunkt for den ukendte Tatum på det tidspunkt, og han er siden blevet en stor stjerne i Hollywood. Under casting-processen spillede Amanda Bynes en stor rolle i, at skuespilleren blev castet i filmen.

Lad os se, hvordan Bynes slog til for Channing Tatum.

'She's The Man' er en sjov komedie

She's the Man, der blev udgivet tilbage i 2006, var en fantastisk komediefilm, der fandt et loy alt publikum og har været i stand til at stå tidens tand siden udgivelsen takket være skarpe præstationer og en række citerede linjer. Amanda Bynes og Channing Tatum var dynamiske på skærmen sammen, og de spillede en stor rolle i, at filmen blev, hvad den er i dag.

Amanda Bynes var allerede et kendt navn, da filmen udkom, og det var endnu en chance for hende til at vise mainstream-publikum, hvor sjov hun virkelig var, da kameraerne rullede.

Selv om filmen brugte et par store navne, beskæftigede den en række kunstnere, som endnu ikke var stjerner. Dette omfattede en yngre og grønnere Channing Tatum, som stadig ledte efter sit store gennembrud i Hollywood.

Det hjalp med at lancere Channing Tatums karriere

På dette tidspunkt er Channing Tatum en stor stjerne med en række hitfilm, men tilbage før She's the Man kom i biograferne, var han en relativ ukendt med et mindre værk. Tatum havde været med i en Ricky Martin-musikvideo og havde lavet noget skuespil, men han var ikke en stjerne endnu. Han var dog i stand til at score en audition for potentielt at få sig sit livs rolle i projektet.

Filmen havde et væld af potentiale, og folkene bag kulisserne gjorde alt og hvad for at sikre, at de satte de rigtige mennesker i de rigtige roller. Dette inkluderede rollen som Duke, som skulle være en stor karakter. Det viste sig, at Tatum var en smule anderledes end dem, der kom til audition.

Ifølge instruktør Andy Fickman, "Han går ind, og du ved, Channing var aldrig et barn, som var denne polerede Hollywood-fyr, der havde optrådt siden han var tre år gammel og kom ind med ligesom en rygende jakke, der sagde, 'Hej, her er mit otte sider lange CV af alt, hvad jeg har lavet, før jeg var 12."Han var ikke den dreng. Hans karisma, som nu verden kender i tre eksemplarer, var der fra dag ét. Jeg husker tydeligt - og jeg tror, jeg stadig har det et sted - på mit casting-ark, mens han t alte, skrev jeg i skøre skriblerier: 'Stjerne…stjerne…stjerne.' Jeg kan huske, at alle andre var vanvittige og skrev 'Star'."

Det er klart, at mange mennesker så det enorme potentiale, som Tatum havde, men han fik et stort løft takket være, at Amanda Bynes gik til at slå til for ham og kæmpede for, at han skulle blive med i filmen.

Amanda Bynes kæmpede for, at han skulle være med i filmen

Så, hvordan vidste Amanda Bynes, at Channing Tatum var manden til jobbet? Det viser sig, at hun har øje for talent og så hans enorme potentiale baseret på noget kommercielt arbejde, som han havde udført.

Ifølge Bynes: "Jeg kæmpede fuldstændig for, at Channing [for at blive med i] den film, fordi han ikke var berømt endnu. Han havde lige lavet en Mountain Dew-reklame, og jeg tænkte: "Denne fyr er en stjerne - enhver pige vil elske ham!' Men [producenterne] sagde: 'Han er så meget ældre end jer alle sammen!' Og jeg tænkte: 'Det gør ikke noget! Stol på mig!'"

Det er ret bemærkelsesværdigt at høre, at Bynes var så låst af, at Tatum var med i filmen, da hun tydeligt så det potentiale, han havde tidligt. Nogle mennesker har simpelthen øje for talent, og som vi fik at se i filmen, passede Tatum perfekt til karakteren og var fremragende, mens han optrådte modsat Bynes. Et par år efter filmens debut var Tatum pludselig et stort navn i Hollywood.

She's the Man er virkelig en undervurderet komedie fra sin æra, og den var det perfekte startpunkt for en ung Channing Tatum. Kudos til Amanda Bynes for at anerkende, hvad han kunne gøre, og hendes rolle i at gøre ham til et kendt navn.

Anbefalede: