8 Times Music Icon Tom Waits rocket i interviews

Indholdsfortegnelse:

8 Times Music Icon Tom Waits rocket i interviews
8 Times Music Icon Tom Waits rocket i interviews
Anonim

Tom Waits er elsket af sine fans af flere grunde. Hans edgy avante garde-musik, hans mørke, men poetiske tekster, hans modesans og hans grublende, men alligevel nonchalante opførsel. Hver gang han bliver interviewet, fremstår Tom Waits som både en mand, der kan grine af sig selv og en spændende og mystisk mand.

Der er så mange sjove og fascinerende interview-øjeblikke med Tom Waits, her er nogle af hans mest ikoniske øjeblikke på late night-shows med Fallon og Letterman, talkshows og meget mere.

8, da han bragte en rottefælde til David Letterman

En af The Waits' mest hyppige interviewere var David Letterman. Waits havde altid noget at sige i hvert Letterman-interview, selvom han sjældent afslørede meget om sit personlige liv. Selvom vi fandt ud af i et interview, blev han angiveligt "født på bagsædet af en taxa." I et berømt Letterman-interview afslørede Waits, at han var begyndt at samle. På den klassiske Waits-måde kunne han ikke rigtig sætte en etiket på det, han samler på, men han omt alte det som "odds and ends." Det mærkelige, han besluttede at dele med Letterman, var en konkret, ikke-dødelig rottefælde, en som blev lavet før de dødelige fjederbelastede, de fleste kender til.

7 Going Out West on Arsenio Hall

Uanset hvem der interviewer ham, ændrer Waits aldrig hans opførsel. Det er næsten, som om han altid er i karakter. Når vi optræder på The Arsenio Hall Show, ser vi en skarp kontrast mellem showets vært og musikeren. Hall var altid smilende, energisk og hurtig til at arbejde i en vittighed. Waits fik også sine vittigheder ind, men på sin berømte subtile måde. Det er interessant at se en vært, der altid smiler, interviewe en mand, hvis humør altid er så berømt blødt, men alligevel sjovt og underholdende. Waits var med i showet for at promovere sit album Bone Machine, og han fremførte sit hit "Going Out West", som Fight Club-fans måske genkender fra soundtracket til filmen fra 1999.

6 His Famous Fernwood Tonight Interview

Fernwood Tonight var spoof-talkshowet. Showet hånede de talende hoveder fra 1970'ernes talkshows, og det lancerede Fred Willards og Martin Mulls karrierer. Showets interviews var alle gags, og Waits fik vist sine skuespilskoteletter ved at komme med på biten. Interviewet har nogle af Toms mest berømte interviewcitater, som "Jeg vil hellere have en flaske foran mig end en frontal lobotomi", og "Jeg har altid fastholdt, at virkeligheden er for folk, der ikke kan håndtere stoffer." Interviewet åbnede med, at Waits flippede de pompøse værtsfigurer ud med en fremførelse af "The Piano Has Been Drinking", der viste Waits' berømt raspende stemme.

5 Hans australske tv-interview

The Don Lane Show var et populært interviewprogram i Australien, ligesom Dick Cavetts i Amerika. Waits tog til Australien for et interview med Lane og blev spurgt om hans sangstil, hans opståen til berømmelse, og om han "bekymrer sig om præstationer." Hvortil Waits svarede: "Nej. Jeg bekymrer mig om mange ting, men jeg bekymrer mig ikke om præstationer. Jeg bekymrer mig mest om ting som … er der natklubber i himlen?"

4 Hans interview med Jimmy Fallon

Folk har meget blandede følelser for, hvordan Fallon håndterer sig selv i interviews. Men endnu en gang ser vi en rolig og samlet, og meget citerbar, Tom Waits, der skyder brisen uden tegn på irritation over Fallons vittigheder eller hans konstante fnis. Waits var temmelig poetisk, da han t alte med Fallon, og han droppede endnu en gang nogle af sine bedste citater med varme forslag som: "De mennesker, der er mest kvalificerede til at styre landet, klipper norm alt hår og kører førerhus."

3 Hans pressekonference

Waits er ikke en stamgæst på sociale medier. Der er en YouTube-kanal, der promoverer hans musik og højdepunkterne i hans karriere, men han har ingen beretning om, at han selv driver. Men han havde et fantastisk online-øjeblik, da han holdt en "pressekonference" for at promovere sin 2008-turné. Efter at have stillet spørgsmål fra "reportere" og udslynget et gibberish akronym om konstellationskortet, som han brugte til at planlægge sin tur, afslutter Waits videoen. Da det slutter, trækker kameraet sig tilbage for at afsløre, at waits er alene i et rum fyldt med tomme stole, før han trækker en nål af en pladespiller. Hele "pressekonferencen" var en handling for en onlinevideo.

2 Sidste gang han var på Letterman

Før David Letterman trak sig tilbage fra The Late Show i 2015, dedikerede Waits en forestilling til sin ven. Det, der var særligt sjovt ved interviewet, var, at han var med på samme tid som George Clooney, der havde lagt sig i håndjern til værten et stykke tid. Endnu en gang kom Waits med sin pose citater og stødte på Lettermans kommende pensionering. "Det er en god ting, du ikke er i dækbranchen… du kan ikke trække dig tilbage fra dækbranchen. Det lyder bare, som om du tilmelder dig mere tid." Han introducerede også sin nye politiske sag, "Free The Glutens!"

1 Den gang, han gjorde det klart, at han aldrig vil lave reklamer igen

"Jeg vil hellere have et varmt blylavement. Jeg hader det." var Waits' nøjagtige ord til NPR-reporter Joel Rose. Waits fort alte en reklamereklame for hundefoder i 1980'erne, og han hadede oplevelsen så meget, at han svor aldrig at lave reklamer igen, og han gjorde et punkt for aldrig at tillade, at hans sange blev brugt i dem. Da han afslog et tilbud fra Frito-Lay, gik firmaet bag Waits' ryg for at hyre en sanger, der lød som ham, og de skrev en jingle, der var faretruende lig hans hit "Step Right Up". Waits sagsøgte virksomheden og hævdede, at han "ikke er en jingle-forfatter", og en sådan bevidst kommerciel kopi af hans stil skadede hans anti-kommercielle image. Retten tog Waits' side og tildelte ham over 2 millioner dollars i erstatning.

Anbefalede: