Dette er Keanu Reeves' mindst profitable film, som fans stadig elsker

Indholdsfortegnelse:

Dette er Keanu Reeves' mindst profitable film, som fans stadig elsker
Dette er Keanu Reeves' mindst profitable film, som fans stadig elsker
Anonim

Hollywood-stjernen Keanu Reeves er sikkert bedst kendt for at spille hovedrollen i Matrix- og John Wick-serien, men i løbet af sin karriere - som i øjeblikket strækker sig over fire årtier - er skuespilleren medvirket i adskillige succesfulde projekter.

Men som enhver skuespiller har Reeves også et par film, der bare ikke klarede sig godt i billetkontoret. Heldigvis for stjernen har hans loyale fans forvandlet nogle af hans mindre profitable film til kultklassikere.

I dag tager vi et kig på de Keanu Reeves-film, der ikke kom i nærheden af box office-succeserne fra Matrix- og John Wick-filmene, men de spiller stadig en stor rolle i Keanu Reeves' fandom. Fra My Own Private Idaho til Bill & Teds Bogus Journey - fortsæt med at scrolle efter nogle Keanu Reeves-klassikere, som ikke mange har hørt om.

9 My Own Private Idaho

Kicking the list off er eventyrdramaet My Own Private Idaho fra 1991. I den portrætterer Keanu Reeves Scott Favor, og han spiller sammen med den afdøde skuespiller River Phoenix. Filmen er løst baseret på Shakespeares Henry IV, Part 1, Henry IV, Part 2 og Henry V - og den har i øjeblikket en 7,0-rating på IMDb. My Own Private Idaho blev lavet på et budget på 2,5 millioner dollars, og den tjente 6,4 millioner dollars ved billetkontoret.

8 sød november

Lad os gå videre til det romantiske drama Sweet November fra 2001, hvor Keanu Reeves spiller Nelson Moss. Udover Reeves har filmen også Charlize Theron, Jason Isaacs og Greg Germann i hovedrollerne.

Sweet November er en genindspilning af filmen fra 1968 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $40 millioner, og den endte med at tjene $65,8 millioner i billetkontoret.

7 A Scanner Darkly

Næste på listen er den animerede psykologiske sci-fi-film fra 2006 A Scanner Darkly, hvor Keanu Reeves er stemmen bag Bob Arctor/Fred. Resten af rollebesætningen inkluderer Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Winona Ryder og Rory Cochrane.

A Scanner Darkly er baseret på 1977-romanen af samme navn af Philip K. Dick - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,0 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 8,7 millioner dollars, men den endte med at indtjene kun 7,7 millioner dollars i billetkontoret.

6 Johnny Mnemonic

Cyberpunk-filmen Johnny Mnemonic fra 1995 er den næste på listen. I den portrætterer Keanu Reeves den titulære karakter, og han spiller sammen med Dolph Lundgren, Takeshi Kitano, Ice-T og Dina Meyer.

Johnny Mnemonic er baseret på 1981-historien af samme navn af William Gibson, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 26 millioner dollars, og den endte med at indtjene 52,4 millioner dollars i billetkontoret.

5 Hardball

Lad os gå videre til sportsdramaet Hardball fra 2001. I den portrætterer Keanu Reeves Conor O'Neill, og han spiller sammen med Diane Lane, John Hawkes, D. B. Sweeney, Mike McGlone og Graham Beckel.

Filmen er baseret på bogen Hardball: A Season in the Projects af Daniel Coyle, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,4 på IMDb. Hardball blev lavet på et budget på $32 millioner, og det endte med at tjene $44,1 millioner ved billetkontoret.

4 Bill & Teds falske rejse

Næste på listen er sci-fi-komediefilmen Bill & Ted's Bogus Journey fra 1991. I den spiller Keanu Reeves Ted "Theodore" Logan/Evil Ted, og han spiller sammen med Alex Winter, William Sadler, Joss Ackland og George Carlin.

Filmen er den anden del af Bill & Ted-serien, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,3 på IMDb. Bill & Teds Bogus Journey blev lavet på et budget på 20 millioner dollars, og den endte med at tjene 38 millioner dollars ved billetkontoret.

3 Henry's Crime

Henrys gerningssted
Henrys gerningssted

Rom-com-krimifilmen Henry's Crime fra 2010, hvor Keanu Reeves spiller Henry Torne, er den næste. Udover Reeves har filmen også Vera Farmiga og James Caan i hovedrollerne.

Filmen følger en mand, der bliver idømt fængsel for en forbrydelse, han ikke har begået - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,9 på IMDb. Henry's Crime blev lavet på et budget på $12 millioner, men det endte med at tjene kun $2,1 millioner i billetkontoret.

2 kædereaktion

Lad os gå videre til sci-fi action-thrilleren Chain Reaction fra 1996. I den spiller Keanu Reeves Eddie Kasalivich, og han spiller sammen med Morgan Freeman, Rachel Weisz, Fred Ward, Kevin Dunn og Brian Cox.

Filmen er centreret omkring den amerikanske regering, mens de forsøger at forhindre spredningen af en brintkraftkilde. Chain Reaction har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 50 millioner dollars, og den endte med at indtjene 60,2 millioner dollars i billetkontoret.

1 Man of Tai Chi

Listen afsluttes med den kinesisk-amerikanske kampsportsfilm fra 2013 Man of Tai Chi. I den portrætterer Keanu Reeves - som har kinesisk arv - Donaka Mark, og han spiller sammen med Tiger Chen, Iko Uwais, Karen Mok, Yu Hai og Ye Qing..

Filmen følger en ung kampsportskunstner, der træder ind i undergrundskampenes verden, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,0 på IMDb. Man of Tai Chi blev lavet på et budget på $25 millioner, men det endte med at tjene kun $5,5 millioner i billetkontoret.

Anbefalede: