Scott Disick nægter lægehjælp efter bilulykke

Indholdsfortegnelse:

Scott Disick nægter lægehjælp efter bilulykke
Scott Disick nægter lægehjælp efter bilulykke
Anonim

Scott Disick er heldig at gå væk fra en nylig bilulykke med kun mindre skader.

Ifølge TMZ styrtede realitystjernen sin Lamborghini SUV i Calabasas, Californien. Det er uklart, hvad der fik Scott til at styrte, men hans SUV var den eneste involverede bil. Han var også den eneste person i bilen på det tidspunkt. Billeder viser luksus-SUV'en væltet fuldstændig om på siden, med frontglasset helt revnet og kofangeren slået op.

The Real Reason Scott Crashed His Car

The Keeping Up with Kardashian-alunen slap efter sigende fra styrtet med mindre skader. Mens han havde et lille sår i hovedet, nægtede han at lade ambulancefolk vurdere det, da de ankom.

Årsagen til, at Scott styrtede ned med SUV'en, er ukendt på det tidspunkt. Kilder fort alte TMZ, at alkohol eller stoffer ikke ser ud til at være en faktor, da Scott ikke virkede beruset på stedet. Publikationen rapporterer, at den mest sandsynlige faktor er hastighed. Det er uklart, om der er påbegyndt en undersøgelse af årsagen til en-bilulykken.

Scotts kørsel har bragt ham i problemer før

Det er ikke første gang, Scotts kørsel har fået ham i problemer. Før han fandt berømmelse som Kourtney Kardashians tidligere kæreste, blev Scott anholdt for spritkørsel som 18-årig. Ifølge Nicki Swift blev Scott "anholdt på mistanke om at manøvrere et køretøj under indflydelse" på det tidspunkt. Den daværende teenager erkendte sig til sidst skyldig i en "ikke-kriminel DUI-anklage."

Selvom Scotts DUI holdt sig ude af overskrifterne, da det først skete, gravede medierne det frem næsten et årti senere, da Khloe Kardashian blev idømt 30 dages fængsel for at køre påvirket i 2007 (selvom hun blev løsladt i 3 timer).

Senere i 2014 lavede Khloe grin med hendes og Scotts juridiske problemer ved at poste billeder side om side af deres krusbilleder til ære for hans 31-års fødselsdag. "Tillykke med fødselsdagen til min partner i crime@letthelordbewithyou I love you LD!!" Khloe skrev ved siden af de sort-hvide billeder.

Indtil videre har hverken Scott eller Kardashian-familien kommenteret hans seneste bilulykke.

Scott deler tre børn med sin ekspartner Kourtney, hvis nye mand Travis Barker har stået over for en række sundhedsmæssige udfordringer, herunder pancreatitis efterfulgt af en COVID-diagnose. Kourtney fulgte Travis på turné med Machine Gun Kelly, indtil trommeslageren afslørede, at han var tvunget til at holde en pause efter at have testet positiv for coronavirus.

Anbefalede: