Red Hot Chili Peppers modtager Global Icon Award ved MTV VMAs

Red Hot Chili Peppers modtager Global Icon Award ved MTV VMAs
Red Hot Chili Peppers modtager Global Icon Award ved MTV VMAs
Anonim

Red Hot Chili Peppers har haft et ret begivenhedsrigt år, og det hele vil kulminere ved dette års VMA'er.

Det ikoniske rockband vil modtage Global Icon Award ved dette års MTV Video Music Awards. MTV annoncerede nyheden fredag sammen med en bekræftelse på, at kvartetten også vil optræde ved showet.

"The Global Icon Award hylder en kunstner eller et band, hvis uovertrufne karriere, fortsatte gennemslagskraft og indflydelse har bevaret et unikt niveau af global succes inden for musik og videre, og efterlader et uudsletteligt præg på musiklandskabet," sagde MTV i en erklæring.

Green Day, Eminem, Janet Jackson og U2 har tidligere modtaget prisen. Foo Fighters blev hædret med Global Icon Award ved sidste års show.

Ud over at optræde og modtage en pris er bandet også nomineret i kategorien Bedste rock for deres single "Black Summer."

Singlen, der blev udgivet tidligere i år, var den første fra deres album, "Unlimited Love." Bandet begav sig derefter ud på en verdensturné, blot for at annoncere endnu et album, der skulle udgives den 14. oktober. "Return of the Dream Canteen" er navnet på deres næste indsats. Albummets første single, "Tippa My Tongue", blev udgivet fredag.

"Der er mange forskellige ting derinde. For mig har den en masse kroge i det," fort alte trommeslager Chad Smith til Billboard. "Den har P-Funk i sig. Jeg hører George (Clinton i den), og nogle Hendrixy slags slikker. Det er en dejlig gumbo. Jeg troede, det ville være en god første kegle at komme ud fra det (album). Det lyder ligesom os, men ny. Jeg synes, det er fedt."

Guitaristen John Frusciante meldte sig for nylig tilbage til bandet for anden gang. Hans første ophold sluttede i 1992, da bandets succes var på højden. Han sluttede sig til bandet igen i 1998 og begyndte at arbejde på albummet "Californication". Efter at bandet var færdig med at turnere bag "Stadium Arcadium" i 2008, annoncerede Frusciante endnu en gang sin afgang fra bandet.

I de følgende år blev Josh Klinghoffer, der blev ansat som en ekstra guitarist på turné, rekrutteret til at erstatte Frusciante. Frusciante var ikke til stede ved bandets optagelse i Rock & Roll Hall of Fame eller deres Super Bowl Halftime Show med Bruno Mars.

Klinghoffer ville bidrage til to af bandets album, "I'm With You" (2011) og "The Getaway" (2016). Bandet brød dog hurtigt nyheden til Klinghoffer om, at Frusciante ville vende tilbage til bandet og erstatte ham. Den officielle meddelelse kom mod slutningen af 2019.

"Der var lidt… Det er ikke sådan, at det var et monogamt forhold," fort alte Klinghoffer podcasten Tuna on Toast With Stryker."Loppen og John havde hængt ud og leget og sådan noget. De fremmede det forhold igen. Og det vidste jeg ikke. Det var lidt hemmeligt."

Alligevel har Klinghoffer intet andet end venlige ord til bandet.

"Jeg kunne ikke være dem mere taknemmelig for alle de oplevelser, jeg har haft med dem," sagde han. "Det eneste jeg fortryder er ikke at lave mere musik med dem."

Frusciante t alte for nylig med Consequence of Sound om hans beslutning om at vende tilbage til bandet.

"Det vender tilbage til familien. Jeg er yderst tryg ved dem," sagde han. "Det er, som om ingen tid overhovedet var gået. Grundlæggende er vi alle lige så komfortable med hinanden, som vi nogensinde har været."

Han t alte også om, at bandets kemi stadig er stærk efter alle disse år.

"Med hensyn til at spille guitar, er der ingen, jeg hellere vil gøre det sammen med end bandet, og heldigvis er kemien der stadig, og vi nyder hinandens selskab," sagde Frusciante.

MTV Video Music Awards 2022 sendes søndag den 28. august live fra Prudential Center i Newark, New Jersey kl. 20.00. EST.

Anbefalede: