Tristan Thompson nægter at møde sidebaby på trods af børnebidrag

Indholdsfortegnelse:

Tristan Thompson nægter at møde sidebaby på trods af børnebidrag
Tristan Thompson nægter at møde sidebaby på trods af børnebidrag
Anonim

Tristan Thompson er angiveligt begyndt at betale børnebidrag til Maralee Nichols for deres søn Theo.

Tristan Thompson har angiveligt nægtet at møde sin otte måneder gamle søn

Thompson, 31, "betaler og har bet alt børnebidrag til fru Nichols med tilbagevirkende kraft til den dato, hun fødte barnet," fort alte en advokat for NBA-stjernen til Page Six. Men Thompson - der for nylig hilste en søn velkommen med Khloe Kardashian via surrogat - har stadig ikke mødt sin lille dreng. "Tristan har stadig ikke gjort noget forsøg på at møde sin 8-måneder gamle søn, Theo. Det var først for nylig, at Tristan begyndte at betale børnebidrag," fort alte en insider til publikationen.

Tristan Thompson blev oprindeligt nægtet faderskab

Tidligere i år sagde en repræsentant for Nichols - som fødte Theo den 1. december 2021 - i en erklæring, at Thompson ikke havde "gjort noget" og ydet nul "økonomisk bistand". Nichols og Thompson undfangede barnet i marts 2021, mens Thompson stadig var i et forhold med Khloe Kardashian. Nichols fødte den 1. december, selvom Thompson offentligt nægtede, at barnet var hans. Det var først i januar 2022, at basketballstjernen indrømmede at være Theos far.

I et groftende indlæg, der blev delt på Instagram, undskylder Thompson offentligt over for Kardashian for hans gentagne svineri. "Du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke den hjertesorg og ydmygelse, jeg har forårsaget dig. Du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig på gennem årene," skrev den 31-årige. Bortset fra seks måneder gamle Theo Thompson deler Tristan den femårige søn Prince med modellen eks Jordan Craig og datteren True Thompson på fire med Kardashian.

Khloe Kardashian og Tristan Thompson har for nylig budt en baby dreng velkommen

E! Nyheder bekræftede tidligere på måneden, at Khloe Kardashian og Tristan Thompson ventede en dreng. Realitystjernens repræsentant bekræftede nyheden i en erklæring og tilføjede, at babyen blev undfanget i november. Datoen er nøglen, som den var før Kardashian fandt ud af, at Thompson havde fået en søn med den personlige træner Maralee Nichols.

"Vi kan bekræfte, at True får en søskende, der blev undfanget i november," begyndte bombeerklæringen. "Khloe er utrolig taknemmelig for den ekstraordinære surrogat for sådan en smuk velsignelse. Vi vil gerne bede om venlighed og privatliv, så Khloe kan fokusere på sin familie."

Anbefalede: