Tristan Thompson nægter stadig at møde nyfødt & Betal børnebidrag

Indholdsfortegnelse:

Tristan Thompson nægter stadig at møde nyfødt & Betal børnebidrag
Tristan Thompson nægter stadig at møde nyfødt & Betal børnebidrag
Anonim

Tristan Thompson har måske over for medierne hævdet, at han er ked af sine forseelser, men NBA-stjernen ser ud til at gøre lidt for at rette op på tingene. Ifølge en ny rapport har Tristan endnu ikke mødt sit tredje barn eller sendt børnebidrag til spædbarnets mor.

I december blev det rapporteret, at Maralee Nichols havde indgivet en sag om faderskab mod Tristan. Det blev afsløret, at de havde været intime, mens han offentligt var i et forhold med Khloe Kardashian, mor til hans 4-årige datter True.

Tristan nægtede oprindeligt, at den lille dreng, Theo, var hans. Men til sidst udgav han en offentlig erklæring, hvor han anerkendte faderskabet og sagde, at han så frem til at være medforældre til spædbarnet. I samme erklæring undskyldte han offentligt for at være utro mod Khloe (igen).

Hvorfor Tristan ikke vil have noget med sin søn at gøre

Kardashian-Jenners reaktion er blevet dokumenteret i de seneste episoder for The Kardashians. Men ellers har detaljer om faderskabssagen været sjældent, siden den først blev rapporteret. Men ifølge en ny kilde ser det ud til, at intet er blevet løst.

Kilden sagde, at Tristan heller ikke er gået op for at støtte barnet økonomisk siden dets fødsel.

"[Tristan] har ikke været i kommunikation med Maralee og har ikke sendt hende nogen penge til børnebidrag til dato," forklarede kilden. "Dette aspekt er ikke juridisk løst endnu."

På den første sæsonfinale af The Kardashians, som blev sendt tidligere på ugen, blev Khloes reaktion på Tristans faderskabsskandale vist på kameraet. Kim blev set fortælle sin lillesøster nyheden over telefonen, før Khloe gav hende to øre i en skriftestol.

"Jeg finder ud af, hvad Tristan laver med resten af verden," fort alte Khloe til kameraet. »Det er bare et ekstra slag i ansigtet på mig. Det er ydmygende. Jeg er flov."

Afsnittet fra ugen før viste, at Khloes søstre reagerede på nyhederne, før de kunne få fat i hende. Kylie havde en særlig stærk reaktion på Tristans seneste snydskandale. "Er Tristan ligesom den værste person på planeten?" Kylie fort alte Kim i telefonen, som påpegede, at Tristan var Khloe utro med Maralee, den dag hun holdt en 30-års fødselsdagsfest for ham.

“Dette er det største tegn. Det hele, der er så trist, er, at [Khloe] vil have en dreng, og nu får denne pige en dreng?" Kourtney tilføjede, da hun deltog i opkaldet.

Indtil videre har Tristan ikke behandlet påstandene om, at han endnu ikke skal møde sin søn.

Anbefalede: