Tristan Thompsons påståede sidebaby-mor beskylder ham for at have en kønssygdom

Indholdsfortegnelse:

Tristan Thompsons påståede sidebaby-mor beskylder ham for at have en kønssygdom
Tristan Thompsons påståede sidebaby-mor beskylder ham for at have en kønssygdom
Anonim

Retsdokumenter fra den bitre faderskabssag mellem Tristan Thompson og hans påståede babymor Maralee Nichols er blevet lækket online. Nichols hævder at have født Thompsons søn tidligere på måneden. Blogsitet Gossip Of The City delte et skærmbillede af den juridiske udskrift i den igangværende sag på Twitter.

"Jeg er blevet kontaktet af en kilde, der bekræfter, at jeg bør kontrolleres, fordi andrageren (Thompson) er blevet diagnosticeret med herpes," lyder et direkte citat fra sagen indgivet til LA County Superior Court.

'Han sagde han var single'

Fitnessmodellen gav sin første udtalelse til både E! News og UsWeekly sagde fredag, at hun gjorde " alt muligt" for ikke at gøre opmærksom på sig selv under hele graviditeten. Hun hævder, at hendes eneste mål nu er at "opdrage [deres] søn i et trygt, sundt, kærligt og privat miljø."

Torsdag led Thompson et tilbageslag i den igangværende sag om faderskab. En dommer afviste hans forsøg på at få sagen ført i Houston, Texas, hvor undfangelsen påstås at have fundet sted. Det er også blevet rapporteret, at Thompson ville have sagen behandlet der, da han ville blive pålagt at betale minimal børnebidrag.

khloe tristan
khloe tristan

Sagen vil nu højst sandsynligt blive behandlet i Californien - hvor Nichols har boet siden 2018. Nichols hævder, at Thompson - som angiveligt stadig var i sit forhold til Khloe Kardashian på tidspunktet for deres påståede affære - fort alte hende, at han var "enlig og co-forældre."

"Jeg ville aldrig være blevet involveret med Tristan, hvis jeg troede, han var i et forhold," insisterede Nichols i sin udtalelse.

Hun hævder, at de var kærester

Nichols afviste også Sacremento Kings-spillerens påstande om, at parret kun havde en "afslappet sex".

Nichols hævder, at Thompson fort alte hende dengang, at han "ikke havde et seksuelt forhold til nogen anden."

"Tristan og jeg kommunikerede dagligt og t alte i telefon. Vi så hinanden flere gange om måneden," siger den nybagte mor.

Nichols hævder, at hun første gang mødte sportsstjernen til en fest, der blev holdt i hans hjem i Encino, Californien i 2020. Hun hævder, at han inviterede hende til at se ham til jul, nytår og hans fødselsdag i marts.

'Han har ikke hjulpet økonomisk'

Nichols tilføjede også, at hun ikke har modtaget nogen økonomisk støtte fra Thompson.

"Tristan har ikke hjulpet mig økonomisk med min graviditet eller med vores baby," hævder hun. "Jeg har bet alt 100 procent for min søns udgifter. Jeg bad ikke Tristan om nogen penge, og jeg tog heller ikke imod nogen penge, der blev tilbudt mig."

Tristan har indrømmet at have sovet med Nichols, selvom faderskabet til den lille dreng, hun fødte, ikke er blevet afsløret.

Thompson deler den tre-årige datter True med Kardashian og sønnen Prince, fem, med eksen Jordan Craig.

Anbefalede: