Tom Cruise og Brad Pitt genoplivede næsten deres had-kærlighedsforhold, men filmen gik over budgettet

Indholdsfortegnelse:

Tom Cruise og Brad Pitt genoplivede næsten deres had-kærlighedsforhold, men filmen gik over budgettet
Tom Cruise og Brad Pitt genoplivede næsten deres had-kærlighedsforhold, men filmen gik over budgettet
Anonim

Tom Cruise og Brad Pitt vil for altid blive sammenlignet. Begge har haft en fantastisk karriere og påtaget sig forskellige roller. Stadig den dag i dag er Tom Cruise i toppen af sit spil med Top Gun: Maverick. Brad Pitt bliver også ældre som en god vin, og trives igen i Bullet Train.

På trods af at de var mestre i deres håndværk, havde Cruise og Pitt et lidt besværligt forhold under Interview with the Vampire.

Vi vil se tilbage på den prøvelse, og hvordan de næsten blev genforenet i 2019, og faktisk kom til at læse replikker sammen til en storfilm.

Brad Pitt og Tom Cruise slog det ikke under interview med vampyren

Selv om filmen fra 1994 ændrede hans karriere, var Brad Pitt ikke glad for omstændighederne under optagelserne til Interview with the Vampire. Især da optagelserne flyttede til London, afslørede skuespilleren, at tingene blev meget deprimerende uden for settet.

"London var mørkt. London var død af vinter. Vi optager i Pinewood (Studios), som er en gammel institution -- alle James Bond-filmene. Der er ingen vinduer derinde. Det har det ikke været genoprettet i årtier. Du tager på arbejde i mørket -- du går ind i denne kedel, dette mausoleum -- og så kommer du ud, og det er mørkt," sagde han sammen med Nola.

Det blev også sagt, at tingene var så dårlige, at Pitt faktisk overvejede at forlade filmen helt, selvom han fik at vide, at studiet ville anlægge sag for millioner… derfor traf han ikke den beslutning.

Optagelserne var ikke kun en kamp, men det var også en oplevelse at arbejde sammen med Tom Cruise. Ifølge Pitt på det tidspunkt var det tydeligt, at de to havde forskellige stilarter.

"Du skal forstå, Tom og jeg er… vi går i forskellige retninger. Han er Nordpolen. Jeg er syd. Han kommer mod dig med et håndtryk [Pitt efterlignede Cruises hyperaggressive hej], hvor jeg kan støde ind i dig, det kan jeg ikke, ved du?"

Pitt ville yderligere afsløre, at der også altid var en "underliggende konkurrence" mellem de to.

Efter filmen gik begge stjerner i hver sin retning, og begge havde succes. Men for et par år tilbage opstod muligheden for, at de to kunne genforenes.

Joseph Kosinski hentede både Tom Cruise og Brad Pitt til Ford V Ferrari

Ford V Ferrari blev til en god succes ved billetkontoret. Men filmen kunne have set drastisk anderledes ud, og det startede bag kameraet.

I starten var Joseph Kosinski knyttet til projektet. Han havde en anden vision for filmens stjerner, og det involverede Brad Pitt og ja, du gættede det, Tom Cruise. Kosinski selv afslørede, at en tabellæsning faktisk fandt sted med de to potentielle kandidater.

"Og den historie var en af de store historier om et utroligt venskab og en utrolig rivalisering og en utrolig farlig race. Så vi, jeg vil ikke sige, at vi kom tæt på produktionen, men jeg nåede til det punkt, hvor Jeg havde Tom Cruise og Brad Pitt ved et bord og læste manuskriptet sammen, hvilket var ret fantastisk. Men vi kunne ikke få budgettet til det nummer, det skulle være."

I betragtning af Cruises tidligere rolle i Days Of Thunder, er vi ikke i tvivl om, at det ville have været noget at se. Tilføj Brad Pitt, så fik vi en storfilm til sig selv!

På trods af det enorme potentiale blev planerne afbrudt på grund af budgetomkostninger. Det ser ud til, at trioen måske har bedt om en præmie.

Matt Damon og Christian Bale trådte ind i stedet

James Mangold overtog i sidste ende kontrollen over filmen bag kameraet, og han klarede sit arbejde. Filmen fik gode anmeldelser og modtog 8 stjerner på platforme som IMDb og blev nomineret til adskillige Oscar-priser.

Det var også en succes ved billetkontoret, og indbragte $225 millioner.

Med hensyn til budgettet virkede det stadig meget højt, til næsten 100 millioner dollars, med Christian Bale og Matt Damon, der optrådte som filmens stjerner.

Vi kan kun forestille os, hvilken type budget filmen ville have haft den oprindelige besætning med Cruise og Pitt overtaget… Selvom for argumentets skyld, kunne billetkontorets numre måske være steget et par hak.

Anbefalede: