Tom Selleck gik næsten af med sit "Rosie O'Donnell Show"-interview, da et ømtåleligt emne blev taget op

Indholdsfortegnelse:

Tom Selleck gik næsten af med sit "Rosie O'Donnell Show"-interview, da et ømtåleligt emne blev taget op
Tom Selleck gik næsten af med sit "Rosie O'Donnell Show"-interview, da et ømtåleligt emne blev taget op
Anonim

På trods af at han er tættere på 80 end 70, fortsætter Tom Selleck med at forblive relevant, især med sin igangværende rolle på 'Blue Bloods'. Skuespilleren blev også en stor fanfavorit i sin tid på 'Friends'. Gennem hele sin karriere har skuespilleren været ekstremt poleret, især under interviews.

Den ro blev sat på den ultimative prøve sammen med Rosie O'Donnell, som ikke er fremmed for kontroverser. Bare spørg folk som Priyanka Chopra. Rosie har mistet nogle fans takket være hendes kontroversielle måder, og det inkluderede visse fans under hendes liveinterview tilbage i 1999 sammen med Tom Selleck.

Interviewet skulle diskutere Sellecks film, men tingene tog en drejning, da NRA blev taget op.

Hvad skete der mellem Tom Selleck og Rosie O'Donnell?

De fleste fans er godt klar over, at Rosie O'Donnell ikke er immun over for en berømthedsfejde, da hun tidligere har kæmpet mod flere andre. Nogle af disse navne inkluderer Whoopi Goldberg, Kelly Ripa, Elizabeth Hasselbeck og selvfølgelig Donald Trump.

Den dag i dag indrømmede Rosie sammen med People, at den tidligere præsident stadig ikke har sluppet deres fejde.

"Jeg sagde nogle ting om ham - ikke nær så slemt, som jeg kunne have sagt … men jeg t alte lige om, at han ikke var en selvskabt mand, havde penge fra sin far og sagde, at han gik konkurs - og det fik ham til at gå amok."

"Jeg tror, han ikke kan give slip på en stærk kvinde, der står op mod ham. Han vil ikke lade den dø."

Donald Trump var ikke tilfreds med Rosies kommentarer, idet han i 2006 erklærede, at han ville sagsøge O'Donnell for hendes falske påstande.

Rosie er ret selvmodig, især når det kommer til noget, hun er uenig i. Tom Selleck lærte det på den hårde måde, da han optrådte i hendes show for at promovere filmen, 'The Love Letter', selvom tingene hurtigt ville tage en drejning.

Rosie O'Donnell gik ud af emnet og diskuterede en berørt sag med Tom Selleck

Det var et interview, der skulle diskutere Sellecks seneste film på det tidspunkt, filmen 'The Love Letter' fra 1999, som også havde Ellen DeGenerese i hovedrollen. På trods af deres forskellige holdninger til visse emner, gik Tom med til interviewet, men meget hurtigt ville han fortryde det, da Rosie tog det kontroversielle emne om NRA op.

Rosie ville foreslå, at Selleck støttede våbenvolden, selvom Tom var hurtig til at afvise dette og udt alte, at han var medlem af NRA i sin ungdom.

Rosie ville fortsætte bagholdet og kaldte Selleck som en talsmand for sagen - på trods af at han åbenbart var utilpas med at tale om sagen. Selleck holdt sig rolig, selvom han blev vred på Rosie, fordi hun ikke fik ham til at tale under hele interviewet.

Det sluttede med, at Rosie kort fort alte publikum, at de skulle se hans film, og tingene endte tydeligvis på en sur tone.

Rosie ville senere udtale, at hun ikke var stolt af, hvordan hun greb interviewet i maj 1999 til, når hun ser tilbage.

"Jeg tror, det bare er første gang, jeg nogensinde har udfordret en berømthed."

"Set i bakspejlet, hvis jeg skulle lave om [det], ville jeg gøre det anderledes. En venlig mand, som resten af sit liv skal være forbundet med mig og den ene begivenhed."

Rosie ville senere indrømme, at hun ikke var det bedste sted følelsesmæssigt.

Det virale øjeblik har over én million visninger på YouTube, og for det meste klappede fans Tom for hans ro på trods af at han blev kaldt ud.

Fans roste Tom Selleck for at holde sig kold under 'The Rosie O'Donnell Show'-interview

Tom Selleck er et andet sted i disse dage, i en alder af 77, og nyder familietid såvel som skuespil.

Tom Selleck har været gift med sin kone Jillie Mack i de sidste 33 år.

På trods af den kontrovers, der fandt sted under interviewet, tog de fleste fans stadig hans parti på platforme som YouTube - især for at holde sig kold under hele interviewet.

"Jeg elsker, hvordan Selleck lige faldt til ro nær slutningen og lod hende brænde sig ud. Han kendte spillet, der blev spillet, og ville bare ikke gå efter det."

"Tom Selleck er en gentleman, der håndterede Rosie med mere ynde, end jeg ville have gjort."

"Tom klarer sig virkelig godt. Flot fyr. Jeg er enig i hans følelse, som er "Stop med at tro, at alle, der er uenige med dig, er onde". Han lytter og taler intelligent."

Et intenst øjeblik, men en Selleck håndteret med total klasse. Heldigvis afskrækkede øjeblikket ikke hans karriere, og desuden havde skuespilleren ikke nag og t alte meget om Rosie. Klassisk.

Anbefalede: