20 filmstjerner, der hellere ville spille lige nu

Indholdsfortegnelse:

20 filmstjerner, der hellere ville spille lige nu
20 filmstjerner, der hellere ville spille lige nu
Anonim

Når folk tænker på gamere, ser de norm alt for sig en hættetrøje-klædt teenager, der sidder i sine forældres kælder og drikker Mountain Dew, mens de kommunikerer med andre via sit headset. Her er sagen - Selvom dette måske har været sandt for et årti eller to siden, tager folk, der stadig tænker sådan og stereotype spillere, helt forkert!

Videospil er blevet så mainstream i løbet af det sidste årti eller deromkring, at det ikke længere kun er for nørderne: det er for alle. Selv berømtheder på A-listen er begyndt at omfavne spilkulturen - nogle af dem i en sådan grad, at de endda betragter sig selv som hardcore gamere. Vi har sammensat en liste over berømtheder, der absolut ikke ville elske noget mere end at hente en controller i dette øjeblik.

20 Olivia Munn

The X-Men: Apocalypse Actress elsker førstepersons skydespil og har indrømmet at spille det populære Assassins Creed, selvom hun også spiller et trivia-spil kaldet Category Quiz på daglig basis. Munn er også en stor fan af Rock Band og Guitar Hero. Wow! Hvis det ikke er lidenskab, så ved vi ikke, hvad der er.

19 Ice-T

Denne ikoniske rapper, der blev skuespiller, er også en hardcore gamer og har lånt sin stemme til både GTA: San Andreas og Gears of War 3. Da en fan spurgte, om han var en multikonsolspiller eller bare havde en, han var tro mod, svarede han: "Jeg har begge dele… men jeg har haft dem alle… Atari, Sega, Nintendo… Jeg plejede at have Arcade Mortal Kombat og Virtua Fighter i mit hus i LA."

18 Felicia Day

Felicia er en ivrig gamer, der mest er berømt for sit webshow The Guild, hvor hun spiller, skriver og producerer. Det resulterede også i hendes YouTube-kanal Geek and Sundry. Skuespillerinden og produceren har lånt sin stemme til videospil som Dragon Age II, Guild Wars 2 og Fallout: New Vegas.

17 Will Arnett

Will Arnett er stor fan af Call of Duty. Han sagde: "Jeg betragter mig selv som en gamer. Når du ser på den tid brugt på spil, kontra andre underholdningssteder, uanset om det er at se tv eller se film; for mig bruger jeg nok mere tid på at spille. Jeg vil gerne have, at mine videospil skal være underholdende. Du indser, at videospil er en rigtig afsætningsmulighed, der skal tages seriøst."

16 Snoop Dogg

The Dogg Father er ikke kun berømt for at lave hits i studiet, han er også en iværksætter, der lancerede sin egen eSports-liga. Hvad du sikkert ikke vidste er, at han også er en ivrig gamer. Han poster ofte klip på sin Instagram af ham og hans venner, der spiller Madden fodboldkampe. Vi går ud fra, at han åbenbart hellere ville spille end at erobre verden.

15 Michelle Rodriguez

Vi kunne først godt lide Michelle i The Fast and Furious, og vores besættelse voksede, da vi lærte, at hun var en ivrig gamer. Skuespillerinden indrømmede, at hun blev introduceret til videospil af sin bror i en ung alder. Hun voksede op med at spille Doom og spiller nu Call of Duty.

14 Jessica Alba

Det siger måske sig selv, men Wii'en var noget af en videospilsforener. Jessica Alba udt alte engang som svar på Wii: "Jeg voksede op med at spille Bomberman og Pac-Man og Super Mario Bros. og Zelda, hvor du kun havde denne lille fyr, der næsten ikke kunne gå, og musikken var som doot … doot … doot … Jeg har lige fået Wii, og det er sjovt. Jeg spiller alle Wii Sports-spil, såsom bowling, tennis og baseball. Det er meget sjovt."

13 Zachary Levi

Vi havde det største crush på Zachary, da han spillede Chuck i den selvbe titlede serie, og det ser ud til, at han har en del til fælles med sin karakter på skærmen - han er også en gamer i det virkelige liv! Suk! Han angiver Call of Duty, Battlefield og Destiny som blandt sine favoritter.

12 Aisha Tyler

Aisha er ikke kun en talentfuld komiker, instruktør og talkshowvært, men også en ivrig gamer. På trods af at hun modtog en knap så varm respons fra nogle fraktioner af online gaming community, lader hun ikke denne fase hende. For et par år siden skrev Tyler et digt på Facebook med titlen "Dear Gamers" til kritikere, der ikke troede, hun var en "rigtig gamer".

11 Justin Theroux

Skuespilleren er en Call of Duty-fan, der har spillet i årevis og siger, at det er nyttigt på sæt, da det holder kedsomheden på afstand. Han slår sig også ofte sammen med Will Arnett, Jason Bateman og et par andre berømte venner for at spille videospil via Xbox Live. Kan vi slutte os til jer?

10 Megan Fox

The Transformers skønhed har tilstået at spille Halo på Xbox Live og sagde: "Jeg er fuldstændig afhængig af det spil. Det er sygt. Jeg spiller for det meste online og (andre spillere) aner det ikke. De gør også grin med mit gamer-tag, fordi det er sjovt."Hvor fantastisk ville det være at spille mod hende?

9 Samuel L Jackson

Fra bandeordfyldt dialog til et øjenplaster - Samuel L Jackson har spillet alle typer filmroller. Denne multitalentfulde superstjerne har optrådt i over 100 film, men det er ikke alt! Han er også en gamer - han kan godt lide actionspil som Assasins Creed og Grand Theft Auto: San Andreas, i sidstnævnte, som han indtaler officer Frank Tenpenny i.

8 Rhonda Rousey

UFC Bantamvægt Champion "Rowdy" Ronda Rousey AKA "den dårligste kvinde på planeten" er også en ivrig gamer. Hun afslørede, at hun ejede hver generation af Pokémon siden dens start på det originale Game Boy, og endda modererede et Pokémon-forum i sine teenageår. I disse dage nyder Rhonda især spil som World of Warcraft og Mortal Kombat, i sidstnævnte hun indtaler en karakter i.

7 Vin Diesel

The Fast and the Furious-stjernen er en mangeårig Dungeons & Dragons-spiller. Faktisk var han en gamer, før han steg til filmstjernestatus. Få dette, Vin spiller både pc- og konsolspil. Kunne denne fyr blive køligere? Han kan faktisk… Han grundlagde et spilfirma: Tigon Studios.

6 Mila Kunis

Hun startede som Jackie på That '70s Show og vandt hjerter over hele verden med sin smitsomme natur. Vidste du, at hun er en gamer? Hun er kendt for at spille World of Warcraft og indrømmede at have trukket sine venner ind i spillet for at spille hele dagen. Hun er også kendt for at spille Call Of Duty.

5 Jack Black

Denne sjove mand har givet nogle interessante bidrag til videospilindustrien ved at lancere en YouTube-kanal, der delvist er dedikeret til spil. Kanalen, Jablinski Games, har fået mere end 2,5 millioner abonnenter - det er enormt! Black giver også stemme til hovedpersonen i spillet Brutal Legend! Hvor fedt er det?

4 Rosario Dawson

Rosario har været fan af spil, siden hun var barn og har endda givet udtryk for nogle videospilkarakterer. Tilbage i 2015 indrømmede Dawson: "At have den mangfoldighed af karakterer og mangfoldighed af karakterer, der er tilgængelige nu, er det fra spillere og publikums efterspørgsel," siger hun."De lytter og laver fantastiske spil til os."

3 Henry Cavill

Hvad kan gøre Stålmanden køligere, end han allerede er? Du gættede det, hans passion for spil. Superman er en World Of Warcraft-spiller. Faktisk kostede dette ham næsten hans fremtrædende rolle i Man of Steel. Han var midt i at spille World of Warcraft, da han modtog opkaldet fra instruktør Zack Snyder, der tilbød ham rollen, men besluttede at ignorere det til fordel for spillet.

2 Jenny McCarthy

Jenny er en gamer og afslørede, at hun begyndte at spille Pac-Man i en alder af otte. Hun kom også ud med sit eget spil, Your Shape Featuring Jenny McCarthy, til Nintendo Wii i 2009. Hun sagde, at videospil er en fantastisk platform til at nå ud til voksne og børn, der er interesserede i fitness.

1 Daniel Craig

James Bond-skuespilleren er en stor videospilsfanatiker, hvor Halo er en af hans favoritter, og han har udt alt, at onlinespil hjælper ham med at forberede sig til hans store filmroller. Han ønsker åbenbart, at han kunne spille mere og afslørede "Jeg kan ikke spille dem hele tiden, for hvis jeg gjorde det, ville jeg ikke gøre andet."

Kilder: Kotaku.com, Thebrofessional.net, Gamespot.com, GamesRadar.com, GamerRevolution.com

Anbefalede: