10 mest ikoniske roller afvist af A-Listers

Indholdsfortegnelse:

10 mest ikoniske roller afvist af A-Listers
10 mest ikoniske roller afvist af A-Listers
Anonim

Skuespil kan være en utrolig omskiftelig forretning. Når en stjerne indvilliger i at påtage sig en rolle, er de ikke desto klogere på, om filmen bliver et flop, en succes eller endda en kultklassiker. Enhver beslutning - det være sig bekræftende eller afvisning - kan fortsætte med at forfølge skuespilleren for evigt. Potentielt kan den pågældende skuespiller opleve, at deres karriere er plaget af tanker om "hvad nu hvis".

Der er mange ikoniske roller, der er blevet afvist af A-lister. Vi kan ikke lade være med at undre os over, hvordan disse film ville være blevet, hvis de oprindelige castingvalg havde sagt ja. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvilke ikoniske roller disse A-listestjerner afviste.

10 Will Smith - Neo ('The Matrix')

The Matrix er fortsat en af de mest populære og mest indtjenende filmfranchiser nogensinde. Men den ikoniske karakter af Neo, perfekt bragt til live af Keanu Reeves, kunne være gået til en helt anden stjerne.

Ingen ringere end Will Smith blev oprindeligt tilbudt rollen som Neo, men han afviste den. På sin YouTube-kanal forklarede han, at han ikke kunne lide Wachowskis beskrivelse af filmen og endte med at spille hovedrollen i et stort flop, Wild, Wild West, i stedet for.

9 John Travolta - Forrest Gump ('Forrest Gump')

Vi kan umuligt forestille os Forrest Gumps titulære helt, spillet af andre end Tom Hanks. Men det viser sig, at rollen oprindeligt blev tilbudt til John Travolta, som afviste den, så han i stedet kunne medvirke i Pulp Fiction.

Forrest Gump var et koloss alt hit ved billetkontoret, men det er blevet ret dårligt ældet og anses nu for at være problematisk både for sin skildring af handicap og sin behandling af kærlighedsinteressen Jenny. Af denne grund synes vi, det er en klog beslutning, at John Travolta afviste den til fordel for den vedvarende populære Pulp Fiction.

8 Emily Blunt - Black Widow ('Iron Man 2')

Marvel Cinematic Universe kan prale af et farverigt og varieret udvalg af skuespillere, hvor mange briter nyder succes takket være de uhyre populære superheltefilm. Det giver altså mening, at den britiske skuespillerinde Emily Blunt blev tilbudt rollen som Black Widow i Iron Man 2. Men det skulle ikke være det, da planlægningen var i konflikt med hendes rolle i 2010-tilpasningen af Gulliver's Travels.

Rollen gik derefter til Scarlett Johansson, som har udødeliggjort den ikoniske karakter. Blunt har sagt, at hun ikke fortryder, at hun takkede nej til rollen, da hun ikke er så opsat på Marvels skildring af kvinder.

7 Gwyneth P altrow - Rose ('Titanic')

Er der et filmbillede, der er mere ikonisk end billedet af Kate Winslet og Leonardo DiCaprio, der omfavner det eponyme skib i Titanic? Tja, den dame, som Leo omfavner, kunne meget vel have været Gwyneth P altrow. Den dag i dag siger P altrow, at hun fortryder at have takket nej til rollen og fortæller Howard Stern: "Jeg ser tilbage på de valg, jeg har truffet, og tænker: 'Hvorfor fanden sagde jeg ja til det? Og nej til det?"

Kate Winslet har siden udtrykt sin beklagelse og utilfredshed over sin berømte nøgenscene i filmen, så måske kan Gwen se på det som ikke så stort et tab trods alt.

6 Matt Damon - Ennis Del Mar ('Brokeback Mountain')

Den sjælfulde Ennis Del Mar var perfekt legemliggjort af den afdøde Heath Ledger i cowboyromantikken Brokeback Mountain. Men Matt Damon var førstevalget til den klassiske rolle. Til at begynde med var Gus Van Sant ved roret som instruktør, og Damons begrundelse for at afvise rollen er lidt u-PC.

"Jeg tænkte: 'Gus, jeg skal lave en homoseksuel film, så en cowboyfilm. Jeg kan ikke følge den op med en homoseksuel cowboyfilm!" han lo i et interview med Entertainment Weekly fra 2007. Det er faktisk ikke første gang, Damon har været problematisk, selvom han tilføjede, at han i sidste ende fortrød, at han takkede nej til delen.

5 Christina Applegate - Elle Woods ('Legally Blonde')

Reese Witherspoon var det perfekte valg for den sprudlende, men intelligente advokat Elle Woods i Legally Blonde-filmene. I første omgang blev Christina Applegate tilbudt rollen, men hun gav den videre.

Hun fort alte Andy Cohen, at hun ikke fortryder det, "fordi Reese Witherspoon gjorde et meget bedre stykke arbejde". Interessant nok gik Applegate til audition til en anden klassisk filmrolle, der er med på denne liste: Rose in Titanic.

4 Michael Caine - Bob Rusk ('Frenzy')

gyser-thrilleren Frenzy fra 1972 er bemærkelsesværdig som både den første film Alfred Hitchcock havde instrueret i Storbritannien siden 1950 og som værende berømt grafisk i sine skildringer af vold, hvorimod tidligere Hitchcock-film kun havde hentydet til sadisme.

Til rollen som den foragtelige seriemorder Bob Rusk var Hitchcocks førstevalg Michael Caine. Imidlertid blev Caine frastødt af karakteren og ønskede ikke at blive forbundet med ham. Efterfølgende blev den mindre kendte Barry Foster castet.

3 Daniel Day Lewis - Oskar Schindler ('Schindler's List)

Steven Spielbergs rystende Oscar-vindende drama Schindler's List spillede mange briter i hovedrollen, og især en britisk A-lister blev tilbudt titelrollen. Daniel Day Lewis afviste rollen som Oskar Schindler, fordi han ikke var opsat på at arbejde sammen med Spielberg, der havde overtaget instruktøropgaverne fra Martin Scorsese, Day Lewis' ven.

Rollen gik til Liam Neeson, i hans stjernedage før action, og vi tror, han var den ideelle kandidat til rollen.

2 Hugh Jackman - James Bond ('Casino Royale')

Det er rigtigt: alles yndlings venlige Aussie og "Nicest Guy in Hollywood" blev faktisk bedt om at spille James Bond. Men Hugh Jackman afviste den ikoniske rolle. Som han forklarede til Variety, "Jeg følte bare på det tidspunkt, at manuskripterne var blevet så utrolige og skøre, og jeg følte, at de skulle blive mere grusomme og ægte… Jeg var også bekymret for, at jeg mellem Bond og X-Men ville aldrig har tid til at lave forskellige ting."

Selvfølgelig gik rollen til sidst til Daniel Craig, der har været en monumental succes som Bond, men i betragtning af hvor godt Jackman har gjort det i MCU, tvivler vi på, at han fortryder sin beslutning for meget.

1 Emma Watson - Mia Dolan ('La La Land')

For så mange Harry Potter-fans vil Emma Watson altid være Hermione Granger. Men hun havde en reel mulighed for at forgrene sig til andre anerkendte roller med et tilbud om at spille hovedrollen som Mia Dolan, den kvindelige hovedrolle i La La Land. Watson afslog dog, fordi hun ikke havde tid til at hellige sig rollen, efter at have haft meget travlt med at filme Beauty and the Beast.

I betragtning af de berygtede Oscars-faux pas, hvor filmen fejlagtigt blev udråbt til vinderen af bedste film, har Watson sandsynligvis sparet sig selv for en vis forlegenhed.

Anbefalede: