Hvad Quentin Tarantino virkelig tænkte på Top Gun: Maverick

Indholdsfortegnelse:

Hvad Quentin Tarantino virkelig tænkte på Top Gun: Maverick
Hvad Quentin Tarantino virkelig tænkte på Top Gun: Maverick
Anonim

Quentin Tarantino er et kraftcenter i Hollywood, som har haft en enestående karriere. Han har haft box office hits, aflyst projekter med masser af potentiale og en række prisvindere. Manden har gjort det hele, og det har været utroligt at være vidne til.

Quentin er en filmelsker, og han har aldrig viget tilbage fra at anmelde film. For nylig chokerede han folk, da han gav en anmeldelse af Top Gun: Maverick, en film, der har domineret Hollywood, og som måske får en efterfølger.

Lad os tage et kig på, hvad Tarantino sagde om storfilmen.

Quentin Tarantino fortsætter med at udgive kæmpefilm

Når du ser på listen over de største filmskabere gennem tiderne, må du hellere tro, at Quentin Tarantinos navn vil være tæt på toppen. Manden har været et kraftcenter siden sin debut, og kun få filmskabere har haft så stor succes og anerkendelse, som han har.

Tarantinos fantastiske debut, Reservoir Dogs, satte scenen for, hvad der er blevet en fænomenal karriere. Den film var måske ikke et billetsucces, men den viste verden, at han havde et seriøst potentiale til at blive en jugger.

Pulp Fiction var hans strålende opfølgning, og den film ændrede alt for Tarantino. Det var en kæmpe global succes ved billetkontoret, og det gav filmskaberen hans første Oscar-pris.

Siden Tarantino brød ud har han skiftet genrer utallige gange, har arbejdet med ikoniske kunstnere og er fortsat med at lave fantastiske film.

De, der kender til, er klar over, at Tarantino er en cinefil, der elsker fantastiske film, og det er bare sådan, at 2022's største film er utrolig.

'Top Gun: Maverick' er årets største film

Top Gun: Maverick har været en kolossal præstation ved billetkontoret i år, og i en tid, hvor megafranchisevirksomheder tjener penge, mens andre kæmper, har det været et tiltrængt temposkifte for Hollywood.

Efterfølgeren til klassikeren fra 1986 ser imponerende ud i sine forhåndsvisninger, men ingen forstod virkelig, hvor enestående denne film ville blive.

I øjeblikket har den 96 % hos publikum og 99 % hos fans på Rotten Tomatoes. Sammen med det faktum, at den nu har tjent flere penge end Titanic ved billetkontoret, er det let at se, hvorfor det er den største film i 2022.

Og at tro, at den næsten sprang billetkontoret over til fordel for streaming!

Tom Cruise ville heldigvis aldrig lade det ske.

"Det kommer ikke til at ske. Nogensinde. Jeg har brugt meget tid med teatreejere. De mennesker, der serverer popcornene, dem, der får det til at [ske]," sagde Cruise i Cannes.

Tiden vil vise, om denne film bliver en klassiker som sin forgænger, men at sige, at den er godt på vej til at opnå den status, ville være en grov underdrivelse.

Filmen får verden til at tale og forkæler Quentin Tarantino, som tilbød en anmeldelse af storhittet i et interview.

Tarantinos anmeldelse var positiv

Mens han t alte på ReelBlend-podcasten, kom Tarantino med sine tanker om Top Gun: Maverick. Til ingens overraskelse havde Tarantino, en mand, der berømt elsker gode film, positive ting at sige om denne gode film.

The Hollywood Reporter gav et indblik i samtalen generelt.

"Men i dette tilfælde elsker jeg Top Gun: Maverick. Jeg syntes, det var fantastisk. Jeg så det i biograferne. … Det og [Steven] Spielbergs West Side Story gav begge et sandt filmisk skue, den slags, som jeg næsten havde troet, at jeg ikke ville se mere. Det var fantastisk," sagde Tarantino ifølge webstedet.

Filmmageren kom derefter ind på instruktøren Joseph Kosinskis evne til at hylde den første Top Guns instruktør, Tony Scott, i filmen.

"Men der var også bare dette dejlige, dejlige aspekt, fordi jeg elsker både [den originale Top Gun-instruktør] Tony Scotts biograf så meget, og jeg elsker Tony så højt, at det er så tæt på, som vi nogensinde kommer til at komme at se endnu en Tony Scott-film.[Instruktør Joseph Kosinski] gjorde et godt stykke arbejde. Tonys respekt og kærlighed var i alle rammer. Det var næsten i enhver beslutning. Det var bevidst lige der, men på denne virkelig fede måde var det virkelig respektfuldt."

Denne anmeldelse er en utrolig godkendelse fra Tarantino. Realistisk set behøvede filmen ikke den anerkendte filmskaber til at stå inde for det, hans ord vejer enestående vægt på dem, så sådan noget er altid en velkommen tilføjelse til hypemaskinen.

Top Gun: Maverick flyver stadig højt ved billetkontoret, så gå og se dette på den størst mulige skærm, mens du stadig kan!

Anbefalede: