The Real Way Will Poulter Transformed For Guardians of the Galaxy Vol. 3

Indholdsfortegnelse:

The Real Way Will Poulter Transformed For Guardians of the Galaxy Vol. 3
The Real Way Will Poulter Transformed For Guardians of the Galaxy Vol. 3
Anonim

Will Poulter er nået langt siden sine skæve dage som Eustace Scrubb i The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader og Kenny Rossmore i 2013-komedien We're the Millers.

Den 29-årige hunk har lige sluttet sig til Marvel Cinematic Universe og skal vises i Guardians of the Galaxy Vol. 3 som Adam Warlock sammen med Chris Pratt. For nylig åbnede Poulter op om sin "udfordrende" forberedelse til rollen. Her er alt, hvad du bør vide om hans rejse ind i franchisen.

Will Poulters hunky 'Glow-Up' chokerede fans

I oktober 2021 brød Poulter internettet på grund af de seneste billeder af hans "glow up."En fan sagde endda, at han nu ligner en Hemsworth-bror. "Undskyld, hvornår blev Will Poulter sexet????", skrev en anden Twitter-bruger. "Alle har lyst til Will Poulter, og jeg er her for det. TAL OM EN GLOW UP." Men mens mange var overbevist om, at han lige nåede puberteten, troede andre, at han kunne have fået arbejdet udført. "Jeg elsker, hvordan Will Poulter har fået arbejdet udført, og folk kalder det bare pubertet," påstod en kommentator. "Det er vel mere behageligt for simple sind at forstå frem for at bearbejde, at mænd også får plastikkirurgi."

Den dopesyge-stjerne t alte aldrig om sit "uigenkendelige" nye look. Men i november samme år forklarede Poulter, hvorfor han aldrig t alte om fansens observationer. "Det [at læse indlæg på sociale medier] kan være overvældende," sagde han til E! Nyheder dengang. "Jeg forsøger at bevare en form for sund og reguleret afstand til sociale medier, fordi man ofte på sociale medier udsætter sig selv for meninger fra mennesker, man ikke kender." Han tilføjede, at han ikke ønsker at basere sin "værdi" på fremmedes meninger. Alligevel arbejder han hårdt på at behage MCU fandom. "Jeg vil bare gøre dem stolte," sagde han.

How Was Will Poulter Cast I 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3'?

Et par dage før Poulter gik på trend for hans "glow up", fort alte kilder Deadline, at han lige havde fået rollen som Adam Warlock i Guardians of the Galaxy Vol. 3. I maj 2022 sagde skuespilleren, at han første gang var til audition til rollen i juni 2021. "Jeg var først til audition i juni sidste år [2021], og det var første gang, jeg var til audition, og så fik jeg ligesom rollen i september, tror jeg," huskede han om sin rejse og tilføjede, at han ikke vidste den nøjagtige rolle, han dystede om. "Og så begyndte jeg at skyde i december… jeg vidste ikke, hvilken karakter, i første omgang jeg var til audition for. Jeg vidste lidt tættere på [casting]-tidspunktet, hvem jeg læste for."

"Selv om jeg ikke var bekendt med Adam Warlock på forhånd, var jeg meget bekendt med Guardians of the Galaxy, og det var en slags yndlings-'planet' i Marvel-universet, hvis du vil," fortsatte han. "Jeg er bare en kæmpe fan af tonen og kreativiteten og James Gunns arbejde og så mange af skuespillerne, du ved, at jeg nu kommer til at ringe til kolleger, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Så ja, at have nogen en del i den verden er meget, meget cool for mig."

Da han blev spurgt, om hans Adam Warlock ville have flere optrædener i MCU, sagde Poulter, at han endnu ikke selv har fundet ud af det. "Jeg ved det ikke," sagde han om sin karakters fremtid. "Jeg ved ærligt t alt ikke, hvad der er i vente for mig. Jeg venter på at finde ud af det, og det er den ærlige sandhed, men det er overflødigt at sige, at jeg ville elske at tage på en rejse med den karakter."

Inside Will Poulters 'Challenging' Training For 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3'

I juli 2022 fort alte Poulter udelukkende til Us Weekly, at der har været "udfordringer" i hans fysiske træning til GOTGV3. "Der har været nogle udfordringer i forhold til de fysiske forberedelser til karakteren. Jeg tøver lidt med at tale om det, bare fordi jeg ikke ved, hvordan det ser ud endnu," fort alte han og grinede. "Så jeg er lidt nervøs for at sige noget, indtil jeg har set det, for jeg ved ikke engang, om det, jeg gjorde eller gik igennem, virkede endnu."

The Maze Runner-stjerne tilføjede, at han har et fantastisk støttesystem bag sig. "Men jeg vil sige, at jeg var utroligt godt støttet og ikke kunne have fået mere hjælp i respekten for kosten og den træning, der var påkrævet. Det var nøglen. Bestemt ikke noget, jeg gik væk og gjorde på egen hånd," indrømmede han. Guardians of the Galaxy Vol. 3 er indstillet til at blive udgivet den 5. maj 2023.

Anbefalede: