Guardians Of The Galaxy Vol. 3': Hvad kan fans forvente?

Indholdsfortegnelse:

Guardians Of The Galaxy Vol. 3': Hvad kan fans forvente?
Guardians Of The Galaxy Vol. 3': Hvad kan fans forvente?
Anonim

Guardians of the Galaxy Vol. 3 er i fase 4 af Marvel Cinematic Universe, der skal udgives i maj 2023. The Guardians vil være sammen igen, men plottet er ikke blevet offentliggjort endnu, da rollebesætningen kun lige er begyndt at optage.

Det er ingen hemmelighed, at Marvel er meget mundret omkring deres projekter, så fans udvikler alle mulige teorier om, hvad de kan forvente af denne kommende film. Mellem at analysere interviews, som rollebesætningen og besætningen har været involveret i, til at gennemsøge alle deres officielle sociale medier-konti, til at dykke ned i Marvel-tegneserier efter spor, leder fans efter alle brikker, de kan holde på.

Her er ni teorier baseret på reelle beviser for, hvad fans kan forvente af Guardians of the Galaxy Vol. 3.

9 Et besøg fra Thor

En fanteori, der er blevet bevist sand, er, at Guardians of the Galaxy Vol. 3 vil involvere selve Tordenguden, Thor Odinson. I slutningen af Avengers: End Game vises en scene, hvor Thor er på Guardians skib og annoncerer, at de kan være "Asguardians of the Galaxy!" Selvom vi ikke kan være sikre på hans involvering i filmen, er han krediteret på rollelisten for at gentage sin Asguardian-rolle.

8 Adam Warlock: New Guardian or New Enemy?

Billede
Billede

Blandt rollebesætningen til denne film er også skuespilleren Will Poulter. Han er blevet castet som Adam Warlock, og er indstillet til at blive en fremtrædende figur i filmen (baseret på hans rolle i tegneserierne og hvor højt han er opført på rollelisten). Publikum satser på, at Warlock vil være den nyeste skurk for Guardians at besejre, uanset hans tegneseriebaggrund.

7 Drax eller raket vil bide støvet

Drax og Rocket1
Drax og Rocket1

En af de teorier, som mange fans forventer at se gå i opfyldelse, er en hovedpersons død. MCU-tilhængere har opdaget, at i de sidste to Guardians-film døde en karakter, der havde samme farve som logoet for filmen (Vol. 1 var brun=Groot, Vol. 2 var blå=Yondu). Vol. 3 er en blågrå nuance, så folk forventer allerede, at de vil sige farvel til Drax eller Rocket (hvis rustning er blågrå).

6 Mantis Er Peters… Søster?

Pom Klementieff
Pom Klementieff

Nogle fans forventer, at en søskendeafsløring bliver bragt frem i lyset i den næste film. Tanken er, at Mantis også blev "skabt" af Ego, som vi lærte i Vol. 2 var Peter Quills far. Ego havde skabt den verden, han levede på, og Mantis var der ved siden af ham, så folk er kommet til at tro, at Ego var far til hende, siden hun ydede en gavnlig tjeneste til ham. Hvordan ville Peter reagere på at finde ud af, at Mantis er hans søster?

5 Drax's Daughter er i live

Billede
Billede

Drax the Destroyer bruger tabet af sin datter som sin primære drivkraft og bruger vreden og sorgen til at drive hans behov for at hævne hende. Fans spekulerer på - hvad nu hvis hans datter, Moondragon, faktisk stadig er i live… og krydser veje med sin far? Da rollelisten ikke er færdig på nuværende tidspunkt, forventer seerne (eller håber dybt) at se hende pryde skærmen og genforenes med sin far.

4 originale 'Guardians Of The Galaxy'-flashbacks

Besætningen og besætningen, der er involveret i fremstillingen af Marvel-film, forsøger at holde så meget nede som muligt, hvilket gør det svært at vide, hvad der er ægte, og hvad der er en distraktion. MCU-fans er dedikerede til at finde ud af så meget information, som de kan, og mange forventer at se flashbacks, der involverer de originale Guardians-cast fra den første film efter at have indsamlet oplysninger fra rollebesætnings-/besætningsinterviews og dybt dykke ned i mulige rollebesætninger.

3 Knowhere Is Peter's Powerhouse

Billede
Billede

Det er blevet teoretiseret på flere konti, at Peter Quill vil komme i kontakt med planeten Knowhere igen. I de tidligere Guardians of the Galaxy-krøniker har vi set denne halshuggede himmelske avatar svæve i rummet, og fans forventer at se den dukke op i universet igen, da vi nu ved, at Star Lord besidder himmelske kræfter. Kunne denne planet være, hvor hans kræfter styrkes?

2 Søg Team efter Gamora

Et hovedplot, som fans forventer at se, er Guardians på jagt efter Gamora. Ifølge What Culture: "En slettet scene fra Endgame viste Gamora i live og godt, efter at Iron Man knipsede med fingrene, så vi ved, at hun stadig er på denne nye tidslinje, og med Quill, der søger efter hende på sit instrumentbræt, før han blev afbrudt af Thor, tegn peger på en søgeoperation."

1 Rocket's Origin Story

Billede
Billede

Mellem hvad James Gunn har delt i interviews og den naturlige tidslinje for at ramme film nummer tre, spekuleres det meget i, at Vol. 3 bliver den sidste del af Guardians of the Galaxy-serien. Forudsat at dette bliver den sidste film, forventer fans endelig at få oprindelseshistorien om universets foretrukne skraldespand. Rocket åbner ikke meget op om sin fortid, så seerne håber, at denne sidste film vil bringe en afslutning og pakke løse ender ind.

Anbefalede: