Guardians Of The Galaxy 3': Will Poulter slår Rége Jean-Page for at spille Adam Warlock

Indholdsfortegnelse:

Guardians Of The Galaxy 3': Will Poulter slår Rége Jean-Page for at spille Adam Warlock
Guardians Of The Galaxy 3': Will Poulter slår Rége Jean-Page for at spille Adam Warlock
Anonim

I marts tidligere i år afviste James Gunn, at studiet bag MCU's Guardians of the Galaxy Vol. 3 ledte efter en "30-årig kaukasisk mand", der var "superheltetypen" og "Zac Efron-typen" til at portrættere karakteren Adam Warlock i filmen.[EMBED_TWITTER]status/1447693794032316416?s=20[/EMBED_TWITTER]Måneder senere er nyheden blevet bekræftet, og 28-årige Will Poulter er blevet castet i rollen! Den engelske skuespiller steg til berømmelse takket være hans rolle som Eustace Scrubb i fantasy-eventyrfilmen The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader. Poulters andre skuespillere inkluderer Midsommar og We're The Millers.

Poulter var ikke den eneste stjerne, der blev overvejet

Marvel Studios har fundet deres Adam Warlock, men det var ikke et nemt valg!

Casting-annonceringen afslørede, at Poulter ikke var den eneste skuespiller, der kom i betragtning til rollen. Bridgerton breakout-stjernen Regé-Jean Page og skuespilleren George MacKay fra 1917 kom også på shortlisten. Page er for nylig blevet optaget af en lang række projekter, herunder The Grey Man, The Saint og tilpasningen af Dungeons & Dragons.

Mackay ses næste gang i Wolf sammen med Lily-Rose Depp.

Shortlisten til rollen som Adam Warlock ser ud til at have været utrolig konkurrencedygtig, og i sidste ende blev Poulter underskrevet. Instruktør-manuskriptforfatter James Gunn bød Poulter velkommen til holdet kort efter nyheden kom.

“Velkommen til Guardians-familien, Will Poulter. Han er en fantastisk skuespiller og vidunderlig fyr. Vi ses om et par uger."

Poulter svarede: "Tak, James. Det er en ægte ære at spille denne rolle og at arbejde sammen med dig. Jeg er meget spændt på at komme på arbejde."

Adam Warlocks optræden i tredje bind af Guardians of the Galaxy-franchisen blev drillet under en af de fem midt-kreditscener i efterfølgerfilmen. Efter at banden af Guardians besejrede Ayesha (en antagonist spillet af The Crown-stjernen Elizabeth Debicki), blev hun set bygge en fødebælg eller hvad der så ud til at være en gylden kokon, som indeholdt "det næste skridt i vores udvikling". Hun kaldte det "Adam".

Marvel-entusiaster genkendte kokonen fra de originale tegneserier og antog, at teaseren foreslog, at Adam Warlock ville blive introduceret i den tredje film. Adam Warlock er en kraftfuld ny tilføjelse til MCU, da han er den første helt, der har besejret Thanos i tegneserierne.

James Gunn har aldrig skuffet fans med sine mange gentagelser af Guardians, så det er sikkert at sige, at fan-favoritkarakteren er i gode hænder!

Anbefalede: