Hero Fiennes Tiffins forholdsstatus gjorde ham sørgeligt uforberedt på at spille en hjerteknuser i After-serien

Indholdsfortegnelse:

Hero Fiennes Tiffins forholdsstatus gjorde ham sørgeligt uforberedt på at spille en hjerteknuser i After-serien
Hero Fiennes Tiffins forholdsstatus gjorde ham sørgeligt uforberedt på at spille en hjerteknuser i After-serien
Anonim

På ethvert givet tidspunkt er der en hel generation af unge, der er ved at blive myndige. Med det i tankerne giver det perfekt mening, at en ny gruppe skuespillere hvert par år bliver hjerteknusere. Når først en skuespiller bliver en hjerteknuser for en generation af børn, kan de typisk være sikre på, at deres fans vil huske dem i lang tid. For eksempel huskes hjerteknuserne fra 2000'erne med glæde af mange mennesker den dag i dag.

I løbet af de sidste mange år er Hero Fiennes Tiffin blevet en af de seneste skuespillere til at slutte sig til rækken af hans generations hjerteknusere. Ligesom Noah Centineo, der har haft travlt, siden han blev en hjerteknuser, er Fiennes Tiffins karriere kun blevet ved med at udvide sig, siden han blev fremtrædende. Takket være al den succes, som Fiennes Tiffin har haft i de seneste år, har han masser af fans, der er blevet meget interesserede i ham. En ting ved Fiennes Tiffin, der sandsynligvis vil chokere mange af disse fans, er, at han formentlig ikke var forberedt på den rolle, der gjorde ham til en hjerteknuser, til at begynde med.

Hvem er helten Fiennes Tiffin?

Som dette skrives, er der ingen tvivl om, at Hero Fiennes Tiffin endnu ikke er blevet et kendt navn. På trods af det faktum har langt de fleste filmfans sandsynligvis set den talentfulde unge skuespiller optræde mindst én gang i deres liv. Fiennes Tiffin havde trods alt en lille, men mindeværdig rolle i en af de mest succesrige filmserier nogensinde.

I 2009 blev filmen Harry Potter and the Half-Blood Prince udgivet og tjente en formue i billetkontoret. I en mindeværdig sekvens i filmen dukker en elleve år gammel version af Tom Riddle op på skærmen og blev bragt til live af Fiennes Tiffin. Perfekt til rollen, Fiennes Tiffin kom virkelig på tværs som en yngre version af karakteren, der blev bragt til live af hans virkelige onkel Ray Fiennes i andre Harry Potter-scener.

Utroligt nok, selvom Hero Fiennes Tiffin optrådte i en Harry Potter-film, er der nu millioner af mennesker, der kender ham bedst for hans rolle i en anden franchise. Fiennes Tiffin har trods alt medvirket i tre film fra After-filmserien, der er blevet udgivet, og han er overskrifter på den næste film i serien, der snart udkommer, når dette skrives.

Hero Fiennes Tiffin var ikke klar til at spille Hardin Scott i efterfilmene

Tilbage i februar 2019 var der ingen måde for nogen virkelig at vide, hvad der var ved at ske i Hero Fiennes Tiffins liv. Trods alt, selvom Fiennes Tiffin allerede nød succes i sin karriere, var det to måneder senere, at filmen After blev udgivet og gjorde ham til en sand filmstjerne. Men da Fiennes Tiffin var stjernen i en film, der skulle udgives, satte han sig til et interview med Elle.

Under hans førnævnte Elle-interview blev flere interessante fakta om Hero Fiennes Tiffin afsløret. I betragtning af Fiennes Tiffins hjerteknuser-status burde det ikke overraske nogen, at det mest interessante faktum om den unge skuespiller, der kom ud af hans Elle-interview, var relateret til hans datingliv. Men noget Fiennes Tiffin afslørede om sin romantiske historie overraskede sandsynligvis næsten alle, der kendte til skuespilleren.

Som det viser sig, fort alte Fiennes Tiffin intervieweren, at på tidspunktet for hans Elle-interview i 2019 var han uerfaren, når det kommer til romantik i det virkelige liv. “Interessant nok har jeg aldrig haft et ordentligt forhold. Jeg har ikke haft en pige, jeg ville kalde min kæreste."

Da Hero Fiennes Tiffin er en professionel skuespiller, er det hans job at foregive at føle følelser, som han ikke oplever i virkeligheden på det tidspunkt. Oven i det bliver skuespillere nogle gange bedt om at portrættere karakterer, der gennemgår ting, de ikke rigtig har mulighed for at forstå. For eksempel ved ingen af de skuespillere, der har medvirket i Jurassic Park-film, hvordan det er at løbe fra dinosaurer.

På trods af sandheden om at være skuespiller, virker det stadig meget slående, at Hero Fiennes Tiffin aldrig havde haft en kæreste, før han medvirkede i 2019's After. I betragtning af, at Fiennes Tiffin var nødt til korrekt at portrættere en karakter, der var overvældet af passion for After for at arbejde som film, virker det virkelig chokerende, at han var så uerfaren, da filmen blev lavet.

I årene siden Hero Fiennes Tiffin fort alte Elle, at han aldrig havde været i et "korrekt forhold", er det ikke blevet bekræftet, at han har datet nogen i det virkelige liv. Sikker på, der har været masser af rygter om Fiennes Tiffin, der dater hans After-medspiller Josephine Langford, men den spekulation er gentagne gange blevet afvist af skuespillerne. På trods af muligheden for, at Fiennes Tiffin forbliver fuldstændig uerfaren, ser han alligevel ud til at have perfektioneret hovedrollen i romantiske film.

Anbefalede: