Hvordan en grusom metode-skuespil-taktik bragte Austin Butler til tårer under Elvis

Indholdsfortegnelse:

Hvordan en grusom metode-skuespil-taktik bragte Austin Butler til tårer under Elvis
Hvordan en grusom metode-skuespil-taktik bragte Austin Butler til tårer under Elvis
Anonim

At lave en biopic er vanskeligt arbejde for enhver filmskaber og studie. Når det er gjort rigtigt, kan disse film blive massive hits, der tager branchen med storm. Når de er lavet dårligt, bliver de stort set grinet af biograferne.

Hidtil ser det ud til, at Elvis har ramt et hjem med kritikere og publikum. Selvfølgelig er filmen ikke helt præcis, med nogle ting på den fiktive side, men det er en solid film, der nyder godt af Austin Butlers fascinerende præstation.

Butlers transformation til King of Rock tog lang tid at perfektionere, men den var stadig ikke god nok til at redde ham fra at ende i tårer bag kulisserne. Vi har detaljerne om, hvad der skete nedenfor.

Austin Butler medvirkede i 'Elvis'

Tidligere i år kom Elvis i biografen, og da den var en af de mest ventede film i nyere tid, kunne den blive et hit i billetkontoret.

Instrueret af Baz Luhrmann og med Austin Butler og Tom Hanks i hovedrollerne, var biopikken fokuseret på Elvis Presleys liv, en af de mest berømte skikkelser i moderne historie. Musicalen blev lavet i Luhrmanns traditionelle stil, og den har haft folk svirret siden den første forpremiere.

Samlet set har filmen fået en god modtagelse. Over på Rotten Tomatoes har Elvis 78% med kritikere, hvilket er ret godt. Endnu vigtigere er det, at den har 94 % med publikum, hvilket indikerer, at folk kan lide filmen.

Indtil videre har biopic indtaget lidt over $210 millioner glob alt. Selvom det ikke er på niveau med blockbuster-tilbud fra Marvel, er dette et solidt træk for en musikalsk biografi med en skuespiller, som stadig ikke ligefrem er et kendt navn.

Et aspekt af filmen, som folk ikke kan stoppe med at begejstre for, er Butlers samlede præstation. Skuespilleren brugte utrolig meget tid på at forberede sig på at spille Elvis. Mens han forberedte sig til rollen, arbejdede Butler utrætteligt på at blive Elvis, herunder at få stemmen helt rigtig.

Butler arbejdede hårdt for at perfektionere sin stemme

Hvis du er modig nok til at spille eller efterligne Elvis, er det at få stemmen rigtigt en væsentlig del af processen. Heldigvis brugte Austin Butler utallige timer på at perfektionere den stemme, han brugte i filmen.

Ifølge Butler, "sang jeg hver dag [mens jeg forberedte mig og filmede] og lavede mine sangøvelser om morgenen. Det er virkelig som en muskel. Gennem optagelserne begyndte jeg at bemærke toner, som jeg ikke kunne Jeg ramte ikke i begyndelsen, pludselig, nu kunne jeg ramme de toner. Jeg udvidede mit spændvidde. Men det er ikke kun at synge - du er nødt til at finde vokale manerer. Det kunne være lidt vanskeligt."

Sangeren brugte også masser af tid på at finde Elvis-videoer og tage noter til alt, hvad han hørte. Han brugte også en coach til at hjælpe med at forme og afrunde tingene. Denne intense forberedelse gav plads til, hvad fans har hørt i filmen.

Mens alt dette lyder fantastisk, var det den stemme, han brugte, der utilsigtet fik Elvis-stjernen til at græde efter, at hændelsen fandt sted bag kulisserne.

Hvorfor han endte i tårer

Så hvorfor endte Austin Butler i tårer, mens han lavede Elvis? Desværre stammede det fra en hændelse anlagt af filmens instruktør.

"Nå, da jeg var på min første dag i optagestudiet, ønskede Baz, at jeg skulle komme så tæt på at optræde som muligt. Han havde alle lederne og alle fra RCA, som var tilbage på kontorerne, han bragte dem ind i optagestudiet, og han siger: 'Jeg vil have, at I alle skal sidde med ansigtet til Austin,' og han sagde, at de skulle narre mig. Så så lavede de grin med mig og sådan noget, mens jeg sang, "afslørede Butler," pr. Yahoo.

Selv om dette virker som en grusom taktik brugt af Luhrmann, gav det faktisk Butlers præstation for én scene et løft.

"Da vi filmede dette øjeblik, hvor Elvis første gang går på scenen, og han bliver hånet af publikum, vidste jeg, hvordan det føltes. Jeg gik hjem i tårer den aften. Det gjorde jeg virkelig," fortsatte han.

Dette er en tilgang, som mange instruktører ville vige tilbage fra at bruge, men Luhrmann troede klart, at Butler ville være i stand til at tage ydmygelsen, mens han sang foran et friskt publikum. Heldigvis havde rektor ret, og denne oplevelse var med til at forme Butlers enestående præstation i filmen.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så sørg for at give Elvis et ur. Det er en underholdende film, der viser, hvor meget stjernepotentiale Austin Butler har. Med denne hastighed kan han blive en kæmpe stjerne, hvis han fortsætter med at finde de rigtige roller.

Anbefalede: