Michael J. Fox sluttede sine dage klokken 02:30, mens han filmede tilbage til fremtiden

Indholdsfortegnelse:

Michael J. Fox sluttede sine dage klokken 02:30, mens han filmede tilbage til fremtiden
Michael J. Fox sluttede sine dage klokken 02:30, mens han filmede tilbage til fremtiden
Anonim

At arbejde på en hvilken som helst film eller tv-serie er svært for alle involverede, og tidligere er nogle stjerner blevet skubbet til randen, mens de fik magi til at ske på skærmen. Adam Sandler overlevede en nærdødsoplevelse, Robert Pattinson gik undercover for at forberede sig, og Charlize Theron blev næsten permanent såret. Disse stjerner ofrede store ofre bare for en enkelt optræden.

I løbet af 1980'erne begyndte Michael J. Fox sin tid som Marty McFly i filmene Back to the Future. De fleste fans har dog ingen idé om, hvor brutal optagelserne af den første film var for ham, men vi har detaljerne nedenfor!

Michael J. Fox var en stor stjerne

Unge stjerner kommer og går i Hollywood, og få er i stand til at efterlade et varigt indtryk på virksomheden. For årtier siden blev Michael J. Fox en af de største stjerner i historien i sine yngre år, og han ætsede en varig arv, der forbliver intakt.

Fox' karriere begyndte i slutningen af 1970'erne, men det ville være Family Ties fra 1982, der gjorde ham til en superstjerne. Den serie kørte indtil 1989 og sendte næsten 180 afsnit, hvilket gjorde den til en af 1980'ernes mest succesrige sitcoms. År senere, i 1990'erne, spillede Fox hovedrollen i Spin City, som var endnu et kæmpehit for skuespilleren.

Family Ties var medvirkende til, at Fox blev en populær ung stjerne, men hans filmarbejde hævede hans status i Hollywood. 1985 var året, der ændrede alt for skuespilleren, da dette var året, hvor han medvirkede i både Teen Wolf og Back to the Future. Disse film var store hits, der viste verden, at den unge Fox var mere end blot Alex Keaton på Family Ties.

Fox ville fortsætte med succesfuld film- og tv-skuespil, indtil hans helbred blev alt for belastende.

Når vi kredser tilbage til 1985, er det vigtigt at tage et kig på Tilbage til fremtiden, og hvordan Fox formåede at udnytte sin tid som Marty McFly.

Han medvirkede i "Back To The Future"-franchisen

I løbet af 1980'erne begyndte Michael J. Fox sin tid med at spille Marty McFly i Back to the Future-serien, en af de mest legendariske i historien. Den første film ændrede alt, og til dato er den stadig betragtet som en af de bedste film nogensinde.

Fox var genial som Marty McFly, og han var lige så relaterbar som nogensinde. Marty McFly og Christopher Lloyds Doc Brown er begge blandt de mest berømte fiktive karakterer i historien, og dette ville ikke have været muligt uden stjernepræstationer.

Franchisen havde tre film i alt, og selvom den første stadig er den bedste, er der ingen tvivl om, at de to andre har en vis storhed i sig. De har alle en særlig plads i historien.

Tingene forløb dog næsten på en helt anden måde.

Michael J. Fox var ikke i stand til at tage rollen i starten, og det skyldtes hans engagement i at filme hans hitshow Family Ties. Efter at Eric Stoltz blev fyret fra rollen, blev studiet dog opsat på at få Fox som Marty McFly. Heldigvis klarede de det, men det kom til en høj pris for skuespilleren, som skulle klare et kaotisk skema for at få det til at fungere for begge parter.

Hans filmplan var sindssyg

Så, hvordan var Michael J. Fox' tidsplan under optagelsen af den første Back to the Future-film? Lad os bare sige, at han næsten ikke havde et øjeblik til at tænke, mens optagelserne var i gang, da hans dage var fuldstændig fyldt.

"Der opstod en aftale om, at Fox' hovedprioritet ville være Family Ties, så hvis der opstod en konflikt, ville tv-serien vinde. Fox ville skyde Family Ties på hverdage i løbet af dagen, Back to the Future fra 6: 30.00 til 02.30, og skød derefter eksteriørscener til Back to the Future i weekenden," skriver Collider.

Det er rigtigt, Michael J. Fox var nødt til at dobbelt-dip hver eneste dag for at få tingene til at fungere for filmen og showet. Dette måtte have været utroligt drænende for den unge performer, men juicen var værd at presse.

Som Collider bemærker, "Back to the Future var en kæmpe succes, idet han tilbragte 11 uger i nummeret på billetkontoret og opnåede en Oscar-nominering for bedste originale manuskript. Det affødte naturligvis også en franchise med Zemeckis optage begge efterfølgere ryg mod ryg - men denne gang havde han sin hovedrolleindehaver lige fra starten."

Back to the Future er et legendarisk stykke filmhistorie, og det blev kun gjort muligt takket være Michael J. Fox, der kørte på damp under optagelserne.

Anbefalede: