Michael Caine glemte alle sine replikker, mens han filmede denne ikoniske film

Indholdsfortegnelse:

Michael Caine glemte alle sine replikker, mens han filmede denne ikoniske film
Michael Caine glemte alle sine replikker, mens han filmede denne ikoniske film
Anonim

Igennem filmens historie er der få kunstnere, der har været i stand til at finde succeser i flere årtier. Stjerner som Al Pacino og Robert De Niro har for eksempel været fast inventar i industrien i evigheder, og de har inspireret legioner af kunstnere.

Michael Caine har haft en bemærkelsesværdig skuespillerkarriere og har været involveret i en række film, der er gået ned som klassikere. Caine er en ægte professionel, men mens han filmede The Dark Knight, fandt der noget sted på settet, der fik skuespilleren til at glemme alle sine replikker på et øjeblik.

Lad os tage et kig på Michael Caines tid i skuespil og se, hvad der forårsagede dette hukommelsestab.

Michael Caine er et ikon

Sir Michael Caine er en performer, der har været med i film og tv-shows helt tilbage til 1950'erne. Selvom han har gjort lidt af det hele, er Caine bestemt bedst kendt for sine præstationer på det store lærred, og gennem årtierne har han sammensat en lang liste over kreditter med bemærkelsesværdige projekter.

Caine har været involveret i film som Zulu, Alfie, The Italian Job, The Man Who Would Be King og en hel masse mere. Disse film løber kun gennem 70'erne, hvilket blot viser den type karriere, som Caine har haft.

I de seneste årtier var skuespilleren i stand til at fortsætte sin række af succes ved at optræde i flere hitprojekter, hvilket hjalp hans arv i branchen enormt. I løbet af 2000'erne og indtil 2010'erne ville Caine deltage i Dark Knight-trilogien, som stadig er en af de største filmtrilogier, der nogensinde er lavet.

He Starred As Alfred In The Dark Knight Trilogy

I løbet af 2000'erne vendte Batman tilbage for at få et nyt udvalg af film, men i stedet for at læne sig ind i tidligere film, ville denne trilogi blive en meget mørkere version af karakteren. Christopher Nolan var manden, der førte angrebet, og han brugte et strålende cast til at bringe hver film til live.

Christian Bale var manden, der spillede Batman, og det var vigtigt for Nolan at finde den rigtige Alfred Pennyworth, da Alfred er en stor del af Batman-mytosen. Heldigvis var Nolan i stand til at få Michael Caine med om bord, og Caine var i stand til at få mest muligt ud af sin tid på skærmen i trilogien.

Der har været en række fantastiske Alfreds gennem årene, og Caine har bestemt sit navn sammen med de andre fantastiske kunstnere. Caine optrådte i alle tre af Christopher Nolans film, og hans tid med at spille karakteren gav ham legioner af nye fans.

På trods af at han var en fuldendt professionel, skete der noget på sættet, som fik Caine til at glemme alle sine replikker.

Han glemte alle sine linjer efter denne hændelse

Så, hvad fik Michael Caine til at glemme alle sine replikker?

Som Caine fort alte Empire: "Heath Ledger overraskede mig. Jack spillede The Joker som en slags godartet grim klovn - som en ond onkel. Heath spiller ham som en absolut manisk morderisk psykopat. Du har aldrig set noget lignende. i dit liv. Han er meget, meget skræmmende. Jeg dukker op hver måned eller deromkring og laver et par stykker, og tager derefter tilbage til London. Jeg var nødt til at gøre det her stykke, hvor Batman og jeg ser en video, som The Joker sender for at true os. Så jeg havde aldrig set ham, og så kom han i fjernsynet i den første prøve, og jeg glemte fuldstændig mine replikker. Jeg vendte, fordi det var så fantastisk, det var ret fantastisk. Vent til du ser det, det er utroligt."

Det er rigtigt, selv efter at have været i branchen i årtier og have set stort set alt, var Caine stadig forbløffet over Heath Ledgers bud på den ikoniske skurk. Det ser ud til, at stort set alle, der arbejdede sammen med den afdøde skuespiller på filmen, havde det på samme måde, og på trods af at de var støn fra fans over hans første casting, leverede Ledger en mindeværdig præstation, der gav ham en posthum Oscar-pris.

Selv Christian Bale, en skuespiller kendt for sine fremragende præstationer, blev blæst bagover af, hvad Ledger gjorde.

"Heath dukkede op og ødelagde ligesom fuldstændigt alle mine planer. Fordi jeg sagde: 'Han er så meget mere interessant end mig, og hvad jeg laver'," sagde Bale.

På trods af at han glemte sine replikker et øjeblik, fortsatte Michael Caine stadig med at levere en fantastisk præstation som Alfred i The Dark Knight, hvilket i sidste ende hjalp filmen med at blive et berømt stykke biografhistorie.

Anbefalede: