Khloe Kardashian annoncerer hemmelig baby med seriesnyderen Tristan Thompson

Indholdsfortegnelse:

Khloe Kardashian annoncerer hemmelig baby med seriesnyderen Tristan Thompson
Khloe Kardashian annoncerer hemmelig baby med seriesnyderen Tristan Thompson
Anonim

Khloe Kardashian sagde: "det er min mand, og jeg holder mig ved siden af ham."

Kardashians-stjernen har chokeret fans ved at bekræfte, at hun vil byde et andet barn velkommen med sin utro ekskæreste Tristan Thompson.

Khloe Kardashian og Tristan Thompsons baby blev undfanget i november

Den 38-årige stjernes repræsentant bekræftede nyheden i en erklæring til DailyMail.com. Det afslørede, at babyen blev undfanget i november - før Khloe fandt ud af, at Tristan havde fået en søn med den personlige træner Maralee Nichols. "Vi kan bekræfte, at True vil have en søskende, der blev undfanget i november," begyndte bombeerklæringen. "Khloe er utrolig taknemmelig for den ekstraordinære surrogat for sådan en smuk velsignelse. Vi vil gerne bede om venlighed og privatliv, så Khloe kan fokusere på sin familie."

Kilder siger, at selvom Khloe bekræftede, at hun venter endnu et barn, er hun og Tristan ikke blevet forsonet. En kilde tæt på familien oplyser, at parret "ikke er sammen igen" og "ikke har t alt med hinanden siden december uden for sager om medforældre."

Khloe Kardashian og Tristan Thompsons baby siges at blive født 'In a Matter Of Days'

TMZ rapporterer, at fødslen af Khloe og Tristans baby er "nært forestående" og kan være i løbet af få dage. En anden kilde foreslog imidlertid, at barnet allerede var født. For bare syv måneder siden var Tristan midt i en faderskabsskandale, efter at en kvinde ved navn Maralee Nichols påstod, at hun var gravid med deres barn. De undfangede barnet i marts 2021, mens Tristian stadig var i et forhold med Khloe. Nichols fødte deres søn, ved navn Theo Thompson, den 1. december, selvom Tristan offentligt nægtede, at barnet var hans.

Det var først i januar 2022, at NBA-stjernen indrømmede at være Theos far. Ifølge Nichols har Tristan ikke mødt sin søn. I et indlæg, der blev delt på Instagram, undskylder Tristan offentligt over for Khloe for hans gentagne svineri.

"Du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke den hjertesorg og ydmygelse, jeg har voldt dig. Du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig på gennem årene," skrev den 31-årige.

Tristan Thompson har været i centrum for adskillige snydskandaler

Tristan og Khloe har været genstand for tabloidfoder i årenes løb. Atleten har været realitystjernen utro flere gange.

I 2018 afslørede Dailymail.com, at Tristan havde været den dengang gravide Khloe utro med en stripklubarbejder fra Lani Blair. Der dukkede også videoer op af Tristan, der kysser to kvinder i en vandpibelounge.

Tristan og Khloe hilste datteren True velkommen den 14. april 2018. The Good American CEO forblev hos Tristan indtil i februar 2019. Khloe slog op med ham, efter at han angiveligt kyssede hendes søsters bedste ven Jordyn Woods efter en hjemmefest.

Sidste år hævdede Instagram-modellen Sydney Chase, at hun havde forbindelse med basketballspilleren, hvor basketballspilleren angiveligt fort alte hende, at han fort alte hende, at han "ikke var i et forhold længere."

Tristan og Khloe genoplivede deres romantik under COVID-19-pandemien, da de gik i lockdown sammen i marts 2020 med deres datter. Det blev rapporteret i juni 2021, at Khloe og Tristan gik fra hinanden for anden gang. Tristan deler også den fem-årige søn Prince med eksmodellen Jordan Craig, som var gravid på det tidspunkt, han begyndte at date Khloe i 2016.

Anbefalede: