Hvorfor Gloria Estefan takkede nej til Super Bowl med Jennifer Lopez og Shakira

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Gloria Estefan takkede nej til Super Bowl med Jennifer Lopez og Shakira
Hvorfor Gloria Estefan takkede nej til Super Bowl med Jennifer Lopez og Shakira
Anonim

De fleste Hollywood-artister drømmer om at optræde til Super Bowls pauseshow. Men for Gloria Estefan er det ikke lige så vigtigt som hendes juleplaner. Efter at Jennifer Lopez udtrykte sine frustrationer over at være headliner for begivenheden med Shakira i sin Netflix dokumentar Halftime, fort alte Estefan Watch What Happens Live with Andy Cohen, den egentlige grund til, at hun afslog muligheden for at slutte sig til de to popstjerner.

Hvorfor Gloria Estefan afviste Super Bowl Halvtime Show med JLo & Shakira

Conga-sangerinden fort alte Cohen, at hun ikke ønskede at gennemgå alle forberedelserne til halvtidsshowet i Super Bowl."Jeg ville ikke gå på slankekur i december. Det er jul!" hun jokede og forklarede senere, at hun troede, det var meningen, at det skulle være JLo og Shakiras øjeblik. "Se, dette er bundlinjen. Du har meget lidt tid, f.eks. 12 minutter eller noget, til at få tingene på og af sættet," forklarede Estefan. "Så, kunne du gøre det med én person? Ja, men jeg tror, de ville kaste en Miami og Latin-ekstravaganza, og de prøvede at pakke den så meget som muligt."

"OK, og forestil dig, hvad J. Lo ville have sagt, hvis jeg var den tredje [performer]!" den syvdobbelte Grammy Award-vinder fortsatte. "Jeg ville bogstaveligt t alt komme ud, færdig Shake Your Body [og Conga] og ud. Det var deres øjeblik." Estefan er ikke den første musiker, der taler åbent om at takke nej til den eftertragtede koncert. I februar 2020 sagde Jay-Z, at han var blevet bedt om at stå for showet. Men han var nødt til at tage Kanye West og Rihanna med for at optræde Run This Town med ham på scenen."Selvfølgelig ville jeg have [spurgt dem]," fort alte rapperen The New York Times om at invitere Ye and the Fenty-grundlæggeren.

"Men jeg sagde, 'Nej, du forstår mig.' Det er ikke sådan, man griber det an, og fortæller nogen, at de vil lave pauseshowet afhængigt af, hvem de bringer. Jeg sagde, glem det. Det var en principiel ting," fortsatte han. "Problemet med N. F. L. er, at [de] alle tror, at hiphop stadig er et modefænomen, når hiphop har været den dominerende musikform rundt om i verden i 20 år." Sandt nok kæmpede Super Bowl for at lave et komplet hiphop-halvtidsshow i 2022.

Hvad Gloria Estefan mener om JLo & Shakiras Super Bowl-præstation

"Ja. Se, det er deres øjeblik. De er i en helt anden ting," sagde Estefan om JLo og Shakiras roste Super Bowl-præstation. "Jeg har spillet et par Super Bowls." Den 64-årige har tidligere optrådt til pauseshowet i 1992, 1995 og 1999. Det er god nok grund til at afslå invitationen til at dele tolv minutter med to andre Latina-stjerner, som ikke havde lavet showet før.

The New York Times ' Jon Pareles roste JLo og Shakiras præstation på det tidspunkt og kaldte det "en no-nonsense bekræftelse af latinsk stolthed og kulturel mangfoldighed i et politisk klima, hvor immigranter og amerikanske latinere er blevet bredt dæmoniseret." Journalisten tilføjede, at "det var ligegyldigt at booke to multi-million-sælgende latinoer til et halvtidsshow i Miami, hvor byens befolkning er 70 procent latinamerikanske. Det var også en slags våbenhvile." Han afsluttede anmeldelsen med at beskrive pauseshowet som "eufori med et formål."

The Controversy Behind JLo &Shakira's Super Bowl Halftime Show

JLo og Shakiras Super Bowl-præstation var kontroversiel på og uden for scenen. Da pauseshowet blev sendt, var netbrugere hurtige til at kalde dem ud på deres sexede outfits og sensuelle koreografer. "Jeg gætter på, at poledance er en del af fodbold nu… yikes," skrev en Twitter-kommentator dengang. I dag udgav også et meningsindlæg, der sagde: "For nogle var showet en glædelig, Miami-infunderet eksplosion af dans og højenergimusik, der fik dig op af stolen.for andre lignede det softcore-porno."

For nylig, i JLos nye dokumentarfilm Halftime, blev sangerinden filmet og klaget over at dele pauseshowet med Shakira. Hun kaldte det "verdens værste idé." Hun kastede ikke skygge efter sin co-headliner. I stedet håbede hun, at de kunne få mere end seks minutter hver til at gøre deres egne ting. "Vi har seks f-konge minutter," sagde Lopez i filmen. "Vi skal have vores sangøjeblikke. Det bliver ikke en dans--konge-revy. Vi skal synge vores budskab."

"Dette er den værste idé i verden at få to personer til at lave Super Bowl," fortsatte hitmageren Love Don't Cost a Thing. "Det var den værste idé i verden." Hendes mangeårige manager, Benny Medina, syntes også, det var "fornærmende" at få to latinoer til koncerten "Du har typisk en headliner til en Super Bowl," sagde han. "Denne headliner konstruerer et show, og hvis de vælger at have andre gæster, er det deres valg. Det var en fornærmelse at sige, at du havde brug for to latinoer til at udføre det arbejde, som en kunstner historisk set har gjort."

Anbefalede: