Idris Elba tilbage i samtaler for at erstatte Daniel Craig som James Bond

Indholdsfortegnelse:

Idris Elba tilbage i samtaler for at erstatte Daniel Craig som James Bond
Idris Elba tilbage i samtaler for at erstatte Daniel Craig som James Bond
Anonim

Idris Elba er tilbage på shortlisten over skuespillere, der kæmper om at spille James Bond, efter Daniel Craig forlod rollen sidste år. Skuespilleren har tidligere bøjet sig - i håb om at vinde en rolle som skurk i franchisen i stedet - men det ser ud til, at publikum foretrækker den engelske skuespiller som den eponyme globe-trotting-agent i stedet.

Idris Elba er tilbage i gang

Idris har længe været "en del af samtalen", når det kommer til den næste generation af James Bond-franchisen, men den rolle, han ville spille, har været et spørgsmål om meget diskussion. Skuespilleren kastede tilsyneladende håndklædet i ringen, da det kom til titelkarakteren sidste år, og fort alte ITV London: "Nej, jeg bliver ikke James Bond", selvom han stadig håbede på at få en rolle som antagonist.

Nu - kilder fortæller udelukkende til The Sun -at skuespillerens navn er tilbage i hatten.

"Idris har længe været i forhandlinger om at spille en rolle i den næste æra af James Bonds historie, og sidste år blev overvejet til en rolle som antagonist," fort alte kilden til magasinet. "Men forhandlingerne om, at han spiller hovedrollen er startet igen, da producenterne indså, hvor populær han ville blive efter at have udført hemmelig markedsundersøgelse."

Producere indså, hvor populær den britiske skuespiller er

Navne som Tom Hardy, Henry Cavill og Regé-Jean Page er alle blevet kastet rundt som mulige erstatninger for Daniel Craig - men som kilden forklarede - folk vil have Idris i den næste Bond-film, og de vil have ham som "helten".

"Han rangerede højt blandt den mangfoldige gruppe af filmelskere, der var inviteret til at deltage i den," forklarede kilden. "De ønskede ikke at se ham som en nemesis - de vil have ham som helten."

I 2019 indrømmede den britiske skuespiller, at han ville elske at påtage sig rollen som James Bond under et interview med Vanity Fair. Han sagde til forretningen: "James Bond er en enormt eftertragtet, ikonisk, elsket karakter, der tager publikum med på denne massive eskapismerejse."

"Selvfølgelig, hvis nogen sagde til mig, 'Vil du spille James Bond?', ville jeg være sådan, 'Yeah!'"

Men hovedhonchos, der har til opgave at udfylde rollen, har vippet, og producer Barbara Broccoli hævdede tidligere på året, at Idris overvejer rollen, men det er altid svært at føre en samtale, når man har nogen i sædet.”

Anbefalede: