James Bond' kostede næsten Daniel Craig sin bedste rolle

Indholdsfortegnelse:

James Bond' kostede næsten Daniel Craig sin bedste rolle
James Bond' kostede næsten Daniel Craig sin bedste rolle
Anonim

Få karakterer i filmens historie er så ikoniske som James Bond, og en række fantastiske kunstnere har spillet den ikoniske spion gennem årtier. Mænd som Sean Connery og Roger Moore hjalp karakterens arv på det store lærred, og tilbage i 2006 overtog Daniel Craig som Bond.

Craigs arbejde som den klassiske spion har været fantastisk, og det har åbnet mange døre for ham i Hollywood. Det har også givet nogle problemer for skuespilleren, nemlig at kunne påtage sig andre roller, der har et stort potentiale. Hans rolle i Knives Out var for eksempel i fare på grund af hans tid med at spille James Bond.

Så, hvordan i alverden kom No Time to Die næsten i vejen for Daniel Craig med hovedrollen i Knives Out? Lad os tage et kig på, hvad der skete.

Daniel Craig har været en ikonisk James Bond

Daniel Craig har haft en solid karriere i Hollywood, og han har påtaget sig projekter i alle størrelser. Mens han er i stand til at spille en hvilken som helst karakter, har manden virkelig skinnet, mens han spillede James Bond på det store lærred. Folk var skeptiske over for hans casting, men da Casino Royale faldt, indså fans hurtigt, at han var perfekt til rollen.

Der har været en række fantastiske Bond-film gennem årene, og Craigs første er stadig en af de bedste, der nogensinde er lavet. Det indledte en helt ny æra for den klassiske spion, og den satte tonen for, hvad Craig har udrettet, mens han spillede karakteren i flere film, der har gjort store forretninger i billetkontoret.

I alt har Daniel Craig spillet James Bond i fire forskellige film, hvor hans seneste er Spectre fra 2015. Den film indtjente 880 millioner dollars på verdensplan, og den satte scenen for No Time to Die, som skal være Craigs sidste Bond-film.

Uden for franchisen har skuespilleren gjort et godt stykke arbejde i de seneste hits som Logan Lucky. Tilfældigvis var Craig en førende skuespiller i det, der endte med at blive en af de bedste film i 2019.

Han var genial i 'Knives Out'

Tilbage i 2019 gav Rian Johnson verden Knives Out, som høstede et væld af kritikerros og endte med at blive en succes ved billetkontoret. Folk kan sige, hvad de vil om The Last Jedi, men efter at have set Knives Out, stod én ting klart: Rian Johnson er en mægtig fin filmskaber.

Med store navne som Daniel Craig, Lakeith Stanfield, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Ana de Armas og meget mere i hovedrollerne tog ensemblebesætningen i denne film Johnsons geniale manuskript og udførte det fejlfrit, mens kameraerne var rullende. Seriøst, denne film var et kunstværk.

I øjeblikket har filmen 97 % fra kritikerne på Rotten Tomatoes og 92 % hos fansene, hvilket betyder, at langt de fleste mennesker elskede, hvad denne film gjorde.

Så gode som alle de optrædende var, kunne folk ikke stoppe med at summe om Daniel Craig og hans præstation som Benoit Blanc. For at sige det enkelt, knuste manden i filmen, men på et tidspunkt så det slet ikke ud til, at han ville optræde i den.

Han gik næsten glip af filmen

Filmstjerner har sindssyge tidsplaner, da optagelserne vil foregå over måneder, og dette inkluderer ikke engang en række præ-produktionsaspekter. På trods af at Rian Johnson ønskede at få Craig med om bord, forhindrede hans engagement i den næste Bond-film, at det faktisk fandt sted.

Så frustrerende det end må have været for alle, så løste tingene sig til sidst i, hvad der virkede som en skæbnehandling.

Ifølge Rian Johnson: "Så var det et meget serendipit alt øjeblik, da Bond-filmen pressede sig på tre måneder. Dette var ikke som den skade, han havde; det var før det. Det var kun en logistisk ting, de pressede deres tidsplan, så han havde pludselig et vindue åbent, og vi kom derind med det samme, og han sagde ja med det samme, og vi lavede filmen med det samme."

Og ligesom det var Daniel Craig i stand til at påtage sig rollen som Benoit Blanc og levere en fantastisk præstation i Knives Out. Han havde en kæmpe medvirken til, at filmen var en af årets bedste, og han spillede brillant af rollebesætningen.

Daniel Craig vil være tilbage til Knives Out-efterfølgeren, og det er alt sammen takket være at have en uventet pause fra at spille historiens mest berømte spion.

Anbefalede: